Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikletinde lastik seçimi

durano plus ptt sitesinde 1310 gr gözüküyor ? bu kadar ağırmı bu lastik yahu yoksa ptt nin sallaması mı?
kargo bugün yarın gelecek inşallah. 54 tl gümrük vergisi çıkmış

Scudo
@Fırat İler Takar iken de levye kullanın başlarda bende sövüyordum. Levye ile çözdüm.

• Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
durano plusu sırf patlamıyor diye kullanmak ne kadar mantıklı :kötü: bunun yerine patlak koruması orta seviyelerde bir lastik seçsek tercih ne olurdu?

• Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
@Türko lastik seçimi kişiye ve kullanıma bağlı olarak değişiyor sizin isteklerinize karışamayız, istediğiniz lastiği seçebilirsiniz :) En alt seviye patlak korumalı lastiği patlatmayan arkadaşlarımız var.

durano plus ptt sitesinde 1310 gr gözüküyor ? bu kadar ağırmı bu lastik yahu yoksa ptt nin sallaması mı?
kargo bugün yarın gelecek inşallah. 54 tl gümrük vergisi çıkmış
Çifti 760gr 25c lastiklerde. Üstüne kutuydu vs yarım kiloda kutu gelmiş anlaşılan. :D

Bende The Schwalbe One V-Guard siparişi verdim 8-9 günde anca gümrükteki işlemleri bitmiş gözüküyor. 2 günde gelme süresi sürecek gibi. Ülke içinde ürünün elime ulaşması 10 gün sürüyor arkadaş. Adamlar İngiltere'den 2 günde ülkeye getirdiler...
25x 700 lük lastikler bendeki de.
450 gr çifti geliyor. Ptt'nin sitesinde 1210 gr gelmiş gözüküyor. 750 grda kutu ağırlığı anlaşılan. Maşallah kutuları lastikten ağır. :) Ama bana gümrük olarak 63TL çıktı. Neyse sallamasyon tutar gelmemiş, buna da şükür.

Durano plus lastiklerim bugün geldi sonunda : )
dün akşam 2 lastiğide hiç zorlanmadan taktım.
1000 km sonra tekrar yazarım lastiklerin durumu yol tutuşu merak ediyorum

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
1350km sonra guncelleme. lifeline prime armour ilk halini hala koruyor. lastik 275 gr agırlıgı ile zırhlı bir lastik için kabul edilebilir bir ağırlıgı var. ama yuvarlama direnci sanki biraz yüksek gibi. dün yağış altında da 30km sürüş yaptım ve bir kayma problemi yaşamadım. bunda yağmurdan dolayı temkinli gitmemin de bir etkisi oldugunu düşünüyorum. sene sonuna doğru 3kya yaklaşır diye tahmin ediyorum. bir güncelleme de o zaman yaparım.
IMG-20191124-WA0032.jpeg

Bende su an yeni vittoria rubino pro3 taktim. Akiskanligi gayet iyi, yagmurda kayma yapmadi

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Arkadaşlar, uzun ömürlü ve performansı yüksek bir lastik tavsiyesi verirmisiniz, Fiyat önemli değil.

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
Arkadaşlar, uzun ömürlü ve performansı yüksek bir lastik tavsiyesi verirmisiniz, Fiyat önemli değil.
Continental GP5000 kullanmaya başladım. Performansımı çok etkiledi. Uzun ömür konusunda teknik verileri ortalamanın üstünde ıslak yol tutuşu da şimdilik problemli gözükmedi.

@Bıyıkov
GP 5000 ler yine de yumuşak hamur olduğu için çok uzun ömürlü olması mümkün mü? Yanlış anlamayın bilmediğimden soruyorum.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Bıyıkov
GP 5000 ler yine de yumuşak hamur olduğu için çok uzun ömürlü olması mümkün mü? Yanlış anlamayın bilmediğimden soruyorum.
Çok uzun ömürlü olacağını ben de sanmıyorum ama teknik verilerde aşağıdaki gibi bir seviyede vermişler.

Dosyalar

• compound-comparison-picture-02.jpg
    compound-comparison-picture-02.jpg
    19,5 KB · Okunma: 33
Arkadaşlar Merhaba

İşe bisikletle gidip geliyorum. 5 km uzaklıkta iş yerim. Ama bisikletim beni çok yoruyor. Dağ bisikleti. Gidip geldiği yolda düz asfalt. Yol tekerliği takmak istiyorum. Tekerliğin üstündeki boyutlarına baktım. 27,5 x 2.00. Alacağım yol tekerliği boyutları ne olmalı yardımcı olursanız sevinirim.

Her iki bisikletimde de Schwalbe Durano Plus kullanıyorum ... :harika:

• Beğen
Tepkiler: BayCicik
Vittoria Rubino pro g+ önerebilirim, kullanıyorum. Bu lastik bana göre akıcı ve aşınma direnci yüksek bir lastik. Fiyatı diğer şaşaalı lastikler gibi değil. Hem uzun ömürlü hemde yüksek performans sunabilecek bir lastik bulabilmek zor olabilir. Yüksek performans arayışınız için pek aşınma direnci olmayan Michelin Power Competition lastikleri öneririm. Yarış koşacaksanız bence bu lastikler olmalı.

Sağolasın Cem Coşkun.

• Beğen
Tepkiler: Cem Coşkun
Vittoria Rubino pro g+ önerebilirim, kullanıyorum. Bu lastik bana göre akıcı ve aşınma direnci yüksek bir lastik. Fiyatı diğer şaşaalı lastikler gibi değil. Hem uzun ömürlü hemde yüksek performans sunabilecek bir lastik bulabilmek zor olabilir. Yüksek performans arayışınız için pek aşınma direnci olmayan Michelin Power Competition lastikleri öneririm. Yarış koşacaksanız bence bu lastikler olmalı.
Micheal Power araştırdım, gayet güzel ve isteğime uygun duruyor. Continental 5000 ile arasında kaldım , Mart ayına kadar vaktim var, birisini seçicem bakalım.

1350km sonra guncelleme. lifeline prime armour ilk halini hala koruyor. lastik 275 gr agırlıgı ile zırhlı bir lastik için kabul edilebilir bir ağırlıgı var. ama yuvarlama direnci sanki biraz yüksek gibi. dün yağış altında da 30km sürüş yaptım ve bir kayma problemi yaşamadım. bunda yağmurdan dolayı temkinli gitmemin de bir etkisi oldugunu düşünüyorum. sene sonuna doğru 3kya yaklaşır diye tahmin ediyorum. bir güncelleme de o zaman yaparım.
214797 dosyayı görüntüle
2300lere geldik. lastikte henüz bir patlama olmadı. geçen ovacık dönüşü yılda kırık şişe üzerinden geçmek zorunda kaldım. önde ben oldugumdan grubu uyardım ve benim haricimde kimse geçmedi. lastik burada da patlamayınca bana karada ölüm yok dedim :) yağmurda bi kaç defa kullandım. jantlar karbon oldugundan fren performansı çok düştüğü için daha düşük hızlarda seyrettim. her hangi bir sorunla karşılaşmadım. lastiğin hamuru sert oldugu için yokuşlarda 700-800 wattlık bir kısa sprint attığımda lastik pati çekebiliyor. bu duruma başka lastiklerde rastlamamıştım.

Geri