Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikletine başlangıç rehberi

Çevremde Salcano kullanan pek çok arkadaşım var. Servislerine uğramayacaksanız sıkıntı olacağını sanmıyorum ki arkadaş ikinci el alacak zaten Salcano servisi ile işi yok. No Salcano No yazarken sebeplerini de yazarsanız süper olur aslında.
 
  • Beğen
Tepkiler: Rocketman
Scudo
@trainspotting35
kesinlikle önermiyorum. Alıp da memnun olan hiç görmedim.
 
@mossocitybiker Nesinden memnun olmadılar büyük ihtimalle servislerinden memnun olmamışlardır. Bende diyorum ki arkadaş zaten ikinci el alacak garantiyle servisle işi yok.
 
@trainspotting35Yok hocam servis değil hicbirseyinden memnun değiller. Zaten bisiklet ve arabada yerli malından uzak duracaksın usta
 
Sahibinden de bu ilan numaralı bisiklete bakar mısınız? "537731443" 1300-1400 seviyesine düşürebilirsem almak istiyorum. Kadro boyuda 55 cm sanki biraz büyük gibi? 1.78 boyundayım bacak boyum hakkında fikrim yok. Alacak olursam özellikle nelere dikkat etmeliyim?
 
@mossocitybiker Hiçbirşeyinden derken. Kadro çin. Jantlar ve vites sistemi Shimano. Sele borusu Ritchey, gidon yine aynı. Yerli malı değil yani yerli montajı diyelim.

@Kunget Bence 55 size büyük gelir. Sizin ideal kadronuz 52-54 arası olmalı ama görmeden de birşey diyemem.
 
55 cm sanırım benim için alt sınır. Bu bana problem olabilir mi? Bacak boyunuda ölçtüm 84cm

@trainspotting35 ölçüm sitesi de alt sınır olarak verdi 55cm'i
 

Dosyalar

  • 1FD6D905-4463-45F6-A0EA-7CDEF60E4FB5.png
    1FD6D905-4463-45F6-A0EA-7CDEF60E4FB5.png
    50,8 KB · Okunma: 21
@Kunget İzmir decathlona gidin bisikleti deneyin sonra almanız daha mantıklı olur.
 
Şu an izmirde değil memelekete geldim zaten bu bisiklette bulunduğum yerde. Deneme fırsatım var ama çok tecrübem olmadığı için bu bana uygun veya uygun değil diye anlayamam hemen öyle bir sorun mevcut :)
 
@trainspotting35
istediği kadar markalı ürünler kullansın. İsterse Bentley gidon boğazı kullansın. Bu onun kötü olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Hatta millet şöyle yapıyor bisikleti alıyor üzerindeki grupset vs alıp kadroyu direk çöpe atıyor.
 
@Kunget Siz üzerine binip anlayamazsanız biz böyle uzaktan uzaktan daha zor anlarız gibi ama 55 kadronun size büyük olacağını düşünüyorum. Kadro geometrileri markadan markaya değişiklik gösteriyor. 1.68 boyumla 52 kadro sensium 300 kullanırken 178 boyuyla arkadaşımda 52 kadro Aucadio kullanıyor.
 
@trainspotting35 eskiden telefonların şarj girişileri gibi hiçbiri birbirini tutmazdı :D decathlonun sitesinden bakayım bakalım o ne diyor
 
@mossocitybiker Bakın demek istediğim aslında yerli üretim olmadığı ama kadro neden çöp olsun inanın anlamadım. Rica etsem grupseti alıp kadroyu direkt çöpe atan 1-2 arkadaşla irtibata geçmemi sağlar mısınız ?
 
@trainspotting35
tabi, forumda ararsanız yeterince bulursunuz zaten. Bu arada sizin bisiklet çok iyi. Yani şimdi Salcano ile Lapierre i yan yana koysanız Salcano ya şöyle bir dönüp bakar mısınız?
 
@Kunget Demek istediğim sensium uzun yol kadrosu Aucadio tırmanış kadrosu.
 

Dosyalar

  • 13A7D1C7-99B5-44D6-883B-D4056DF1FAD5.png
    13A7D1C7-99B5-44D6-883B-D4056DF1FAD5.png
    16,4 KB · Okunma: 15
@trainspotting35
bu baya iyiymiş. Ama karbon sanırım bu. Benim kastettiğim giriş seviyesi bisikletler. YOksa buna kötü diyeni Allah cc çarpar valla
 
@mossocitybiker Benim Lapierre de karbon. Giriş seviyesinde hangi markaya bakarsanız bakın sizi kötü bisikletler karşılayacaktır inanın. Hatta mesela Lapierre giriş seviyesi bisikletin parasıyla Salcano nun paylaştığım kadrosunun Tiagralısına binersiniz paşalar gibi.
 
@trainspotting35
aslında benim de kafamı kurcalıyor bu Salcano olayı. Bakıyorsun karbon maşalı Tiagra setli bisikletler gayet uygun fiyat. Ama işte neden ? neden? Kafamı bu kurcalıyor. Merida nın Giant ın neredeyse yarı fiyatına nasıl olabiliyor? Biri bana bunu mantıklı açıklarsa Salcano alabilirim.
 
Geri