Bendede bir dağ bisikleti vardı, forumda okuyorum yol bisikleti şöyledir,yol bisikleti böyledir,dedim yok canım ne kadar fark olabilir,ama denemekte istiyorum,nerde denerim derken aklıma decathlon geldi,baktım yol bisikletlerine,tabi forumda bayağı araştırmıştım ,hangisi üst düzey vites sistemi fren vs, içerir diye,sonra görevliden istedim bir ultra 900 bisiklete bindim içeride,tepkim şu,çocuklar duymasındaki haluk gibiydi,ana bune,yok yok bu kadar fark biraz olamaz,tereyağından kıl çeker gibide gidermi bir alet,akıyo altımdan yuh anasını,sonra dedim alırım ileride ya felan,ama eve geldim bisiklet aklımda kaldı,sonra bisikleti almak için delirmeler,sonra bir arkadaş bisikleti almış balkona atmış,malum sitede satıyo, ve sıfır yarı fiyatına,gittim sıfır gerçekten hemen letgodaki alıyorum der gibi aldım ve şimdi bir bisiklet gurubunda 3,4 ay oldu olmadı performans turlarında coşuyorum, bence maddi durumunuz şu an yoksa denemeyin,yoksa ne yapıp ne edip aldırıyo bu demir yarış atları kendini, maddi durum iyiyse en iyisini alıp binebilirsiniz isterseniz tabi,muhteşem ve ötesi birşey,yani ben kendi adıma dedimki bu bisikletse bindiğim alet neydi,söylediklerim benim duygularımla ilgili,şimdi binmeden duramıyorum,dürtüyo beni yarış atım resmen,isteyen hem fikir istemeyende hem fikir olmayabilir,saygılar