Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikletine geçtikten sonra yaşadığınız değişimler

Scudo
Maalesef istanbulda otur muyorum ama 118 80 tarzında numaralara sorarak emlakçı tarzı yerlerden bulabilirsiniz mersinde var öyle yerler istanbul da her türlü vardır

Yol yarış bisikleti için forma ve tayt ihtiyaç mıdır

• Beğen
Tepkiler: oztmert
Yol Bisikletine Başlayacağım Ama tayt olmazsa da olur mu konu açmak istemedim de.

Yol bisikletini sürdüğümüzde "Lortlar Kamarasına" geçiş yapmıyoruz.
Tayt ya da petli boxer sağlığımız için gerekli ama kısa mesafelerde şart değil.
Nasıl rahat ve konforlu hissedersek öyle giyinelim,klişelere yenik düşmeyelim...

@cazci teşekkürler yadırgarlar gibi düşünmüştüm adamın bisikletine bak giydiğine bak gibi neyse içimi rahatlattınız gece gece teşekkürler

@Amator_Bisikletli

Ben uzun (+50 km) antremana çıktığımda forma ve tayt giyiyorum, özellikle de yazın başka seçenek yok gibi. Fakat evden-okula "commute" ederken günlük kıyafetlerimle biniyorum bisiklete. Pek sorun yaşamadım.

• Beğen
Tepkiler: Amator_Bisikletli
ben 2 senedir tur bisikleti kullanıyorum tabiki agır ekipmanlar filan ama yol bısıkletı alma nıyetim var ama benım gıbı kısa boylu olan ınsanlar ıcın cok fazla secenek olmuyo gırıs sevıyesınde zaten kadro olmuyor bana uygun ama alıcam listemde yol bısıkletı

Yol bisikletinden sonra kulaklıktaki müzik listem değişti. 130bpm civarı
Dirsekleri kırıp gidona doğru yatmanın farkını farkettim, ve sanırım daha çok kendi kendime "bacaklar yanacak aga" der oldum.

Amortisörsüz bisiklet, yüksek basınç tekerlerle yolculuk uzun turlarda seyir kalitesini çok düşürüyor. Her an yola bakmak lazım çünkü yollar mayın tarlası gibi. Birde yol kenarında insanlar varsa fazladan dikkat etmek gerek çünkü yüksek psi lastikler ufak taşları mermi gibi fırlatabiliyor.

Bendede bir dağ bisikleti vardı, forumda okuyorum yol bisikleti şöyledir,yol bisikleti böyledir,dedim yok canım ne kadar fark olabilir,ama denemekte istiyorum,nerde denerim derken aklıma decathlon geldi,baktım yol bisikletlerine,tabi forumda bayağı araştırmıştım ,hangisi üst düzey vites sistemi fren vs, içerir diye,sonra görevliden istedim bir ultra 900 bisiklete bindim içeride,tepkim şu,çocuklar duymasındaki haluk gibiydi,ana bune,yok yok bu kadar fark biraz olamaz,tereyağından kıl çeker gibide gidermi bir alet,akıyo altımdan yuh anasını,sonra dedim alırım ileride ya felan,ama eve geldim bisiklet aklımda kaldı,sonra bisikleti almak için delirmeler,sonra bir arkadaş bisikleti almış balkona atmış,malum sitede satıyo, ve sıfır yarı fiyatına,gittim sıfır gerçekten hemen letgodaki alıyorum der gibi aldım ve şimdi bir bisiklet gurubunda 3,4 ay oldu olmadı performans turlarında coşuyorum, bence maddi durumunuz şu an yoksa denemeyin,yoksa ne yapıp ne edip aldırıyo bu demir yarış atları kendini, maddi durum iyiyse en iyisini alıp binebilirsiniz isterseniz tabi,muhteşem ve ötesi birşey,yani ben kendi adıma dedimki bu bisikletse bindiğim alet neydi,söylediklerim benim duygularımla ilgili,şimdi binmeden duramıyorum,dürtüyo beni yarış atım resmen,isteyen hem fikir istemeyende hem fikir olmayabilir,saygılar

Geri