Bisiklet şoförü
Yoğurdun tikveşli si bisikletin 105 lisi
- Tepki
- 370
- İsim
- Berk G.
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Cst czar lastiğin yönü var mı yanakta bulamadım da
Çok teşekkür ederim hocam. Bide birşey daha sormak istiyorum yol bisikleti jantlarinda yön bulunuyor mu peki. Benim eski bisikletim diskti karıştırma imkanım olmuyorduAliExpress'teki (link) yok diyor:
(kurulum yönünü ayırt etmeye gerek yok)
Çok teşekkür ederim hocam. Bide birşey daha sormak istiyorum yol bisikleti jantlarinda yön bulunuyor mu peki. Benim eski bisikletim diskti karıştırma imkanım olmuyordu
Çok sağolun hocam yanıtınız içinYön yok ama göbekte yazı varsa bisikletin üstünden bakınca okunabilecek yönde olması istenen bir şey.
Jantta da yazabilir ok işareti, kağıt falan sökmediyseniz.Çok sağolun hocam yanıtınız için
Vittoria Rubino Pro3 25mm şu an üstündekiler..
Bisikletle beraber gelen Michelin Lithion II 'ler (25mm) depoda bekliyorlar.. 28mm denemek isterim , bakalım bunlar eskiyince geçerim sanırım.
Kağıtları sökmedim hocam yön işaretine bakayımJantta da yazabilir ok işareti, kağıt falan sökmediyseniz.
Contilerim çok eskiyip yol tutmaz hale gelince,eski bisikletimden kalan 4 senelik lithionII leri kullanmaya başladım, 5 aydır kullanıyorum yuvarlanma direnci çok tatmin edici değil en azından contiler kadar değil ama sağlam lastik,yol tutuşuda fena sayılmaz,ıslak zeminde denemedim.Michelin Lithion II leri kullandınız mı hiç?
Cst czar nasıl önerirmisiniz acabaÖnde Mitas Syrinx 25c , arkada Cst Czar 23c takılı.
Cst czar nasıl önerirmisiniz acaba