Günaydın yulafçılar
Bir kaç gündür sabahları kahvaltı yerine yulaf tüketmeye çalışıyorum. Hem ekonomik hem de pratik olması açısından buna yöneldim. Ayrıca ekmeği çok seven birisi olduğum için kahvaltıda fazla karbonhidrat yüklenmek istemiyorum. Diğer öğünlerde zaten yeterince yiyorum. Bir de işe bisiklet ile gittiğim için boş boş kazınan mide ile sürmek pek keyifli olmuyor.
Henüz neyle nasıl tüketeceğimi oturtamadım. Süt kesinlikle denklem dışı, asla süt içemem. Yoğurdu severim ama sabahları aç karna mide ağrıtıyor. Koşucu bir arkadaşım tahin ile tüketiyormuş, bana da tavsiye etti. Sadece tahin ile de pek yenmiyor. Ya da ben fazla koyuyorum, bilemedim.
Çiğ ve sadece olarak tadı fena değil. Bu şekilde tüketsem sorun olur mu?
Bildiğiniz pratik ve sorunsuz tüketim yöntemleri var mı?