@Özgür Tunalı
Böyle bir kaybolma olasılığı çok az 24 saat bekleyen var. Ayrıca şimdiye kadar yüzlerce siparişim oldu yurtdışı ilk defa böyle bir problem oldu.
Ayrıca bize gelen postacılar beni tanıyor aşagıda biri olsa bile evde kimse yoksa bırakmıyor ertesi gün tekrar getiriyorlar.Bazen eve kadar cıkartıyorlar bazende paketim oldugunu söylüyorlar aşagıya inmemi bekliyor bana teslim ediyorlar.
Chain reaction 2. defa gönderim yapmadan önce bana geri ödeme yapabileceklerini yada tekrar siparişimi yollayabileceklerini söylediler 3. gönderimde sadece gönderim yapabileceklerini söylediler.Her seferinde ek ödeme yapıp takip numaralı gönderi yapmalarını teklif ettim hiç oralı olmadılar.
Ben problemin chain reaction da yada ptt merkezinde oldugunu düşünüyorum.
Veya sorunun kaynagı bende olabilirim
problemin nedeni fatura adresiyle gönderim adresinin aynı olmamasıda olabilirmi???
Chain reaction da kayıtlı adresim ile paypall adresim farklı.Yani ödemeyi paypall ile yaptıgım için adamlar gönderimi paypall adresime faturayı sitede kayıtlı adresime yaptılar,
Ama faturada diğer adresime ulaşmadı.
En son gönderi yapacakları zaman özellikle ikisinide aynı adrese göndermelerini istedim.
Bakalım bekliyorum bu sefer netice ne olacak?