Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Zincir yağı önerileri

Würth zincir yağı var çok guzel,kuru yağlama yapıyor hiç bir yere sıçramıyor..... :in:

İşte burada; (link)

• Beğen
Tepkiler: legolas99353
Scudo
@Emre Yönlüer

Merhaba, özelliklerine baktım fakat klasik makine yağı özelliğinde görünüyor. Açık alanlarda kullanıma bağlı toz topluyor mu?

@ERCAN CEBECİ

Tam olarak adresi acaba hatırlıyor musunuz ? Rica etsem biraz tarif ederseniz bu yağı almak istiyorum.

(link)

Yandex'den yer işaretleyebilirseniz çok iyi olur.

@Furkan TK

Haritada gezindim baya ama tam olarak yerini hatırlayamadım maalesef. tersane caddesinde şişhane yönüne giderken sol taraftaki sokaklardan birine girince sol köşe dükkanlardan biriydi. Ama hangi ara hatırlamıyorum.

@ERCAN CEBECİ

Ercan Bey, teşekkür ediyorum biraz gezindikden sonra bulurum artık.

@Furkan TK
Yarin sabah bisikletle turlayacagim. Bisikletle o tarafa giderseniz size eslik edebilirim

@ERCAN CEBECİ

Yarın başka işlerim olduğu için karşıya geçemeyeceğim yoksa gelmek isterdim.

benim elimde fazladan 1 kutu 500 ml würth hhs 2000 var isteyen olursa verebilirim. bu yağında çok iyi bir sıvı gres olduğunu söyleyebilirim.

Soyle bir tavsiye vereyim;
zinciri temizlemek icin her ne kullanirsaniz kullanin, arkasindan suyla cok iyi temizleyip kurulayin.

Kullandiginiz maddenin zincirde kalmasi demek, yaglamadan sonra da yeni yagi cozecegi anlamina gelir. Bu durumda kullandiginiz yag hic bir ise yaramaz.

ekleme;
Bu arada, Green Oil markasinin temizleme urununu siparis ettim. Su an kargoda geliyor. Urunun en buyuk ozelligi, dogada tamamen cozuluyor olmasi. Tamamen cevre dostu bir malzeme. Kutusu da depozitolu. Bir sonraki alisverisinizde indirim sagliyor size :) Geri donusume ozendirmek icin guzel bir yontem.

Elime ulasinca kullanimi ile ilgili yorumlarimi da yazarim.

Merhaba. Zefal'in 4 mevsim yağlarından kullanıyordum bitti. İş yerinden geçiçi bir yağ istedim. Gres yağı ile ince makine yağını karıştırıp yeşil renkli akışkan bir yağ yapmış ustalar. Bunu bisiklete sürsem sorun olur mu? 1 hafta sonra kadar bisiklet için yağ alacağım ancak şu an elimde yok ve bisiklet yağsız bir şekilde kaldı.

Merhaba konuyu hareketlendirelim.

Geçen bir bisiklet tamircisinde lastiklere hava bastırdım. Ardından zincirleri de yağlayalım dedim. Adam yağlamayı yaparken ne kullanıyorsun zincir yağı olarak dedi. Sprey renksiz zincir yağı dedim. Sprey falan kullanma zinciri rubleyi öldürürsün dedi. 10 numara yağ kullan dedi. En iyi yağ budur başka bi şey aramana gerek yok dedi.

10 numara yağ kullanan var mı arkadaşlar, tavsiye eder misiniz?

Araçlarda kullanılan bu tür motor yağları, kapalı sistemlerde kullanılmak üzere üretiliyorlar. Bisiklet zinciri gibi, toz, nem vs. dış etmenlere tamamen açık bir bölümde bu tür yağların kullanılmaması lazım.

Bisikletinizde, bisiklet zinciri için üretilmiş yağları kullanın.

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
@ArdaE
Evet. İnce ve çok çeşitli bir yağ. Aslına bakılırsa genel ve amatör kullanım için uygun olabilir. Lakin yarı profesyonel kullanım alanlarında pek işe yaramaz(Bisiklet gibi..). Kısa sürede etkisini kaybeder ve yapısal olarak inceliğinden dolayı ya akar yada bütün kadroyu batırır. Bence maddi yönünden dolayı bisikletçi o yağı kullanıyordur

Öyle yağlar hem tam koruma yapmıyor hemde insan ve çevre sağlığına zararlı. Kuzenim İngiltere den bi yağlayıcı getirdi nanoteknoloji ürünüymüş.. Ben onu kullandım gerçekten çok iyi. Ayrıca çevre dostu ve insan sağlığına hiç bir zararı yokmuş.

@olgun şenel sen o yağdan kullanda bozulsun zincirin rublen tamir parası v.s. diye öyle demiştir sana

http://images.tapatalk-cdn.com/15/08/24/372d3634f7d40dd73f48ccddef8efd47.jpg
Bende bugun bu zincir yagini aldım denemek icin daha evvel zefal marka kullaniyordum memnundum satici firma bunun daha iyi oldugunu savundu kuru yağlama yapiyor toz toprak tutmuyormus göreceğiz.
Zinciri neyle temizlerseniz temizleyin üzerinde zincirin temizlemede kullanmis oldugunuz kimyasalin kalmamasi lazim iyice yikayip kurulayin hatta tazzikli hava tutun iyice kurusunki kullanacaginiz yagin ozelliklerini bozmasin en onemli husus puf noktasi budur.

Geri