Şefim ben yeni kullanmaya başladım.Yıllardır Muc off ürünlerini kullandım zincir yağı olarak, hydro dynamic, ceramic, dry, wet hepsini tecrübe ettim hemen hemen. Şimdi Squirt markasını satın aldım onu test edecem. Daha önce wax benzeri birşey kullanmadım bakalım iddia edildiği gibi toz toplamadan uzun kilometreler dayanıyor mu.
Çok ilginç. Çok kişi tarafından övülmüştü bu yağ. Uygulama tarzınızda yanlışlık olabilir mi? Zincire fazla yağ sürmek ve fazlasını silmemek de hızlı kararmaya sebep olur. Tekrar söyleyeyim motor yağını kullanıyorum ve hala memnunum. Tabii ki özel zincir yağlarıyla kıyaslayacağım en yakın zamanda. Benim için bedavaya geliyor hem de kullanışlı.Siz siz olun bu zincir yağından kullanmayın, çok çabuk kararıyor ve çok kir tutuyor kısa sürede.
(link)
Makine yağı miÇok ilginç. Çok kişi tarafından övülmüştü bu yağ. Uygulama tarzınızda yanlışlık olabilir mi? Zincire fazla yağ sürmek ve fazlasını silmemek de hızlı kararmaya sebep olur. Tekrar söyleyeyim motor yağını kullanıyorum ve hala memnunum. Tabii ki özel zincir yağlarıyla kıyaslayacağım en yakın zamanda. Benim için bedavaya geliyor hem de kullanışlı.
Hayır fazla sürmüyorum, kararında sürüyorum fakat 100km olmadan zincir simsiyah oluyor.Çok ilginç. Çok kişi tarafından övülmüştü bu yağ. Uygulama tarzınızda yanlışlık olabilir mi? Zincire fazla yağ sürmek ve fazlasını silmemek de hızlı kararmaya sebep olur. Tekrar söyleyeyim motor yağını kullanıyorum ve hala memnunum. Tabii ki özel zincir yağlarıyla kıyaslayacağım en yakın zamanda. Benim için bedavaya geliyor hem de kullanışlı.
kesinlikle katılıyorum geçen sene aldım bende usandım artık neredeyse 50 km sonra başlıyor karartı. Ses olayı ise sadece ilk turda kesiliyor hafif toz gelince başlıyor yine. Daha çoğu durduğu için almak istemiyorum ama sanırım alacam başka bir yağHayır fazla sürmüyorum, kararında sürüyorum fakat 100km olmadan zincir simsiyah oluyor.
Bende aynı durumu yaşıyorum henüz yarısını bile harcayamadım ve çok pişmanım bu yağı aldığıma gerçekten beş para etmeyen kalitesiz bir yağ. Bisikletimi detaylı temizlemem 3 saatimi alıyor fakat gel gör bu yağ sağolsun bir iki gün zincirim temiz durmadan kirleniyor hemen, özellikle çok çabuk kir tutuyor.kesinlikle katılıyorum geçen sene aldım bende usandım artık neredeyse 50 km sonra başlıyor karartı. Ses olayı ise sadece ilk turda kesiliyor hafif toz gelince başlıyor yine. Daha çoğu durduğu için almak istemiyorum ama sanırım alacam başka bir yağ
Ürün linki verebilir misiniz?Squirt parafin içerikli yağı 1 aydan biraz uzun süredir kullanıyorum ve çözmüş bulunmaktayım.
ilk önce uzun turcu bisiklet severler bu yağ size göre değil. Hava şartlarına göre bu yağ 3-6 saat sürüş aralığında tekrarlanması gerekiyor ve minimum 1 saat bisiklet sürülmemeli kurumasını beklemelisiniz.
Kesinlikle zincirin ömrünü uzatıyor normal petrol bazlı yağlar ince kaldıkları için zincirin pimleri arasına toz kum tanecikleri giriyor zinciri elle gerginleştirip bollaştırdığınızda büktüğünüzde mm lik boşluklar ve toz kesinlikle zincirin zamanla yenmesine sebep oluyor. Squirt pimlerin arasına girip kremsi tabaka oluşturup boşluğu yok ediyor ve tozu partikülleri pimden uzak tutuyor. Dez avantajı sürtünme katsayısı biraz daha fazla biz amatörler anlamayız belki .
Kesinlikle kimyasal çözücülere gerek kalmıyor masraftan kurtarıyor. Asperox 1 Lt. ilk 15 e sonra 20 ye aldım şimdi 25 olmuştur. Squirt de unutmamalıyız ki çok sık tüketildiğinden maliyeti de aynı oranda artıyor.
Kesinlikle Rublen ve Zincirin kararmadan tertemiz kalıyor bazı yerlerde tortu bırakıyor arka aktarıcı dişlilerinde çok fazla bir bezle silip geçebiliyorsunuz. Sıcak suyla çözülüyor.
Sesi tamamen geçiriyor. 1-2 saat sonra ufaktan sesi kulağınızla alıyorsunuz ve artan şiddetle ilerliyor beşinci saatlerde sesten yağ istediğini resmen zincir söylüyor size.
Nemli ortamlarda zinciri pas ve küften petrol bazlı yağlardan daha az koruduğunu söyleyen yabancı yorumlar okudum.
Memnun muyum peki evet memnunum ama şimdilik. Keşke ömrü 2 katı falan uzun olsa. Zincire bu kadar kısa sürelerde müdahaleden soğumaya bıkmaya başlarsam değiştiririm. Bir dahaki hedefim Muc Off.
(link)Ürün linki verebilir misiniz?
Ürün linki verebilir misiniz?
Hocam amazon fiyatı 115tl ben mi yanlış görüyorum? sizin satış fiyatı 2 adet için ise makul değilse epey yüksek.Elimde wiggle'dan alıp hiç açmadan tuttuğum 2 adet mevcut. 2. Elde satışta. Aklınızda bulunsun.
Merhaba moterex hangi ürününü kullandiniz kararma yapmayan ?Motorex kullandım 300 km civarı oldu gayet güzel kararma falan yok.
Merhaba moterex hangi ürününü kullandiniz kararma yapmayan ?