Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Zincir yağı önerileri

@deadlistcach
Tek kullanımdamı 2200km???
Chain-L zincir yağı bile o kadar dayanmıyor. Şu anda kullanıyorum tertemiz zincir

Scudo
@GrandHantabikide hayir :) ama 200km de bir baya temizlerim bisikleti her temizleyiste yeniliyorum belki daha fazla da dayabilir.

@deadlistcach
Chain-L denemeden farkı anlamak ve anlatmak zor. 1000 km yi geçti zincir hala tertemiz.

@GrandHanson 200km de chain l kullanıyorum bu arada cok fark varmi derseniz surekli temizledigim icin belli olmuyor

@deadlistcach
Kirlenmediği halde temizlemek? Çok titiz olmalısınız

@GrandHan yoo okadar da titiz degilim fakat haftada bir silerim yikarim. Pis bisiklet yagsiz bisikletten daha kotu bence :) birde bisikleti degisince boyle oldu eskisini 1k km yikamadigim olurdu :D

@deadlistcach
Zincirden bahsediyordum. Bisikleti tazzikli su ile yıkadığımız halde Chain-L zincir üzerinden çıkmıyor, hep de temiz duruyor. Bu benim bisikletimdeki durum tabii

1 aylık bisikletime Chain L zincir yağı uyguladım. Henüz bir şey demem için çok erken ama çekiş gücü ve vites sisteminde belirgin bir performans artışı oldu. Ses olayına değinmiyorum bile bisikletin gittiği anlaşılmıyor. Tek bir yağlama ile 1000 km üstünde dayanabileceği iddia edilmiş. Deneyip göreceğiz. :)

@GrandHan Dolapta tesadüfen açılmamış Motul Amortisör yağı buldum. Sanırım eski RockShox amortisörümden kalma. Zincirde kullanılır mı acaba? Üzerindeki detaylar silinmiş emin değilim nerede kullanıldığından :(

@Bülent Gökmen
Daha önceden hiç kullanmadım

merhabalar. dün ilk kez yeni bisikletime ilk bakimini kendim yaptim. yikadim sildim kuruladim vs. zincir yagim yoktu bende onun yerine babamın silah koruma yağından sürdüm bi sıkıntı çıkarır mı acaba

Bisikleti alali 9 ay oldu. ortalama olarak 1000 km nin uzerinde yol yaptim ve bir damla bile yag dokmedim muhtemelen guzelce asinmistir hareketli ne varsa. Ekstra olarak ilk 3 ay surekli 7x1 olarak capraz kullandim bi nebze anasini aglattimda diyebiliriz. Yakin zamanda bir adet wd40 bir adet shimano zincir yagi alip bisikleti kuvete atip guzelce yikadiktan sonra yaglayip kaldirmak olucak malum kista geliyo uzun yol yapamam artik

@oguz169 Olur, tek sorunu üstünden çabuk atar.

@oguz169 ben de aynı şeyi yaptım. yalnız siyahlaştı,görüntüsü hoşuma gitmedi.sizinkinde de öyle oldu mu?

@h.kozan

Netten araştırdım yorumlar'da çoğu kişi memnunmuş. Benim anlamadığım 50 ML yazıyor sorması ayıp bunu bir kerede mi kullanacağız yoksa bir kaç damla mı. Ürünü aldıktan sonra yağlamayı nasıl yaptıysanız detaylı bir bilgi verirseniz çok makbule geçer.

Merhabalar. Arabamın motor yağını değiştirdiğimde kalan tam sentetik motor yağını zincirlerimi yağlamak için kullanıyorum. Acaba yanlış bir uygulama mı yapıyorum yoksa bu şekilde devam edeyim mi?

Dosyalar

• 20161127_173241.jpg
    20161127_173241.jpg
    101,2 KB · Okunma: 54
@Erhan42 Duruma göre değişir. Bu tip yağlar bazen çok toz topluyor veya çok yoğun olabiliyor. Bir süre inceleyerek sonuca ulaşabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Erh@n
@h.kozan
1000 km gitmeyecek gibi hocam. Yani en azından benim sürüşüme göre. ~600 küsür km de ses vermeye başladı-ki bu da ciddi bi sayı-

@Arseyus Kullanımı çok basit, önce mevcut zinciri güzelce temizleyip kurulayın, (ben zinciri çıkarmadan her baklaya bir damla gelecek sekilde yağladım.) Sanırım aynı tüple 4-5 kez daha tam yağlama yapılabilir. Yağ ıslaklıktan da etkilenmiyor. Çok başarılı. Çekis sistemini performanslı hale getiriyor. 600 kmde şu an ve gideri var. Güzel yağ. Tavsiye ederim. Bende 30 ml olanından var sanırım.

• Beğen
Tepkiler: Arseyus
Geri