Scudo Sports

40'ından sonra azanı 6 bisiklet paklarmış

@spokesman

biniyorum. çiğli tarafında oturuyorum. merkeze biraz ters. 2 sene mustafa güler'le ciddi idman yapmıştım. ama şimdi eskisi gibi hergün idman yapma lüksüm olmuyor. malüm geçim derdi. iş...:(

Scudo
izmirde mustafa beyi bilen bilir . o olmasa güzelbahçe yarışında parkur markur olamazdı . burada laf söylerken kırıcı konuşan gerçek kimliğini bile saklamaktan utanan arkadaşlar eğer güzel bahçede yarabilmişlerse . birol bülent ve mustafa kardeşlerimin sayesinde olmuştur.

Mustafa kardeşimin bisikletlerine hakını verip vermediğini izmirde bilen de bilir .
ayrıca ister verir isterse tablo gibi seyerder bu onun bileceği iş.
Biliyormusunuz bisiklet firmalarının bazı sahiplerinin bisikletin pedalına ayaklarının basmadıklarını ve bunların babadan kalma çevrelerinde çok sevilen sayılan bisikletciler olduklarını.
Dükkanlarında Mustafa kardeşimikinlerinden den çok daha fazla sayıda hepside on numara bisikletleri var. hepsine binip hakkını mı verecekler yani
isterseniz bir söyleyin bakalım ne yanıt gelecek.
Bu arkadaşların saygınlığını kazanmak için yarışlarda dereceye girmek gibi bir zorunluluk ve yaş sınırımı var.
Çalışmış çabalamış kazanmış çoluğuna çocuğuna en krallarını almış helal olsun az bile mustafa kardeşime ........

• Beğen
Tepkiler: bisikletci
Ya herşey iyi güzel hosta bisikletin hakkını vermek nedemek :) ( bende bazen demisimdir mesajlarımı alıskanlık olmus bisikletin hakkını ver gibisinden )

Bu iş hobi amaclı yapılamazmı ki kötü sözler söylenior , yok bu paraya ferrari lsaydın vs . Ben sahsen kendimce bi dag bisikleti yaptım fakat cogunlugu asfaltta gecior kaldıki bu işi profesyonel bile yapmayacagım .. Yani insanları anlamak cok zor .

İnsanlarımızın kültür seviyesini artırmamız gerekior . Bu yüzden hic ilerleyemioruz . Düşünce yapısı cok dar olmus artık .. Belli kesimler kafalarını o dar pencereden dusarı cıkartmamakta ısrar ediyor ..

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
şimdi burada artık benim de müdahele etmem gerekitiğini düşünüyorum,bendede 4 adet boy boy ve zevkime göre bisikletim var.Gecen haftada resimlerini siteye koydum,siteye koymaktaki amacımda hava atmak değil bu işi bu sprosu ne derecede sevdiğim ve önem verdiğimi siz sevgili spor sever arkadaşlarımla paylaşmaktır.Evet bende canım hangisine isterse ona biniyorum vede bineceğim..

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
Mustafa Bey;

Sizi canı gönülden kutluyorum. Allah nazardan saklasın çok güzel bisikletleriniz var. Bu bir zevktir buna bence kimsenin karışmaya hakkı yok. Buradaki bir çok insan ben dahil bu sporu zevk için yapıyoruz. Doğadan zevk alıyoruz, yeni dostluklar kuruyoruz. Güle güle kullanın içinizden geldiği gibi de binin. Aslında karşı çıkan çoğu insan yoksunluk bilincine sahip, istemeyi bilmiyor. Doğanın belli kanunları var; emek verip arzu ederseniz elde edemeyeceğiniz şey yok bana göre. Sizi çok iyi anlıyorum çünkü benim de bayağı geniş bir müzik kolleksiyonum var. Plakların sayısı 1200 civarını buldu bir o kadar da CD var. Bana da genelde "bunların hepsini dinleyebiliyor musun?" diye soruluyor. Sanki hepsini ardı ardına sıraya koyup günlerce dinleme mecburiyeti varmış gibi. :p

Allah bu güzel zevkinizi daim etsin, bize de İzmir'de güzel bir bahar gününde siz, aileniz ve İzmir'li bisiklet severlerle unutulmaz bir tur yapmayı nasip etsin.:)

Sevgilerimle

MFG(+)

@Fatih - MFG(+)

Sevgili Fatih - MFG

Düşünceleriniz için teşekkürler.Bisikletlerimde estetiğe ve ekipmanların doğru çalışmasını çok önemsiyorum hal böyle olunca da iyi malzemelerle iyi bisikletler çıkıyor.Elimden geldiğincede binmeye çalışıyorum.

Müzik benim de vazgeçemediklerimdendir.Evimde Hi-fi üstü Hi End altı bir sistemim var.Onların keyfini sizde çok iyi bilirsiniz.Uzun araştırmalar sonucunda bende bir lambalı amfi sahibi olabildim..Bunun keyfide bir başka gerçekten.Umarım izmir'e geldiğinizde birlikte pedallar ve müzik keyfi yaşarız.

Sevgi ve saygılarımla,

Size italyan markası yakışır artık ....
Colnago , Pinarello , Pegoretti , Cinelli ... v.b

@burgazz

kardeşim günahlarımı almışsın ayıp bak amma ben sesizim artık :D:D

@KLEIN-27

Tabiki ederim senin canın sağolsun.:)
Bizim arka bahçede Axman ağacı var birtane daha koparırım ne olacak:D

AXMAN AĞACI=(Tayvan'da yetişen Tropik bir bitki olup iki senede bir meyva verir.Bitki genellikle çatal çeklinde karbondan çiçekler açar bu çiçekler bir yıl gibi kısa bir sürede meyvaya dönüşür.Meyvaları; kokusuz, karbon lifli,siyah renkli ikitane üçgenden oluşan meyvelerdir.Olgunluğa ulaştığında bisiklet kadrosunu andıran bir yapıya sahip olurlar.Yaklaşık ağırlıkları 850 gram ile 1 kilo arasında değişir.Damak da hiçbir lezzet bırakmazlar.)

Selamlar,

Resmen Küçük çapta müze yaratmışınız bende de 2 tane var bitanesi bodrumda 1 yıldır görmüyorum üstünnde örümcekler sehiir kurdular

@spokesman

Hahahahahahahahah süper espri bayıldım.:D Espri seviyenizin de iyi olduğu anlaşılıyor. Bu çok önemli bir özelliktir. Kutlarım.:p

Sevgiler

MFG(+)

Sevgili Dostlar,
İlginize çok teşekkür eder sağlıklı ve mutlu kalmanızı dilerim.

Sevgilrimle,

@Ontario KÜÇÜK ÇAPTAMI...? BİLDİĞİN MÜZE O YAV ALLAH NAZARDAN SAKLASIN.:winkenlux

süpersin abi.kazasız sürüşler dilerim size.bu aletler adamın ömrüne en az 5 sene ekler..

Geri