Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

@Yasin Büyük

Aynen yasin 2011 modelinde ne gibi değişikler var çok merak ediyorum.
2010 da bütün özellikler on durumda,ekleyecek birşey yok gibi :D

Scudo
@Şafak Atilla Akpınar

Bunun yol için olanı var "Pinarello dogma cavallo" ısrarla tavsiye olunur. :)

şafak, formalar için ne zaman toplanacaz?

Beyler forma numuneleri gerçekten çok başarılı gözüküyor ben kumaşı sevdim.
Zaten Kipeo firması Türkiye cumhurbaşkanlığı bisiklet turunun sponsoru,bu yüzden de gerçekten ciddi bir firma ile çalışıyoruz.

Numuneleri bedeninden emin olan kişiler hariç yinede rahatlık için bence denemenizi öneririm.Ocağın ilk haftası hava durumu gözetmeksizin Kızılayda bi buluşma yapalım derim.Olmadı artık gömlek bedenlerinizi ister ona göre bi kılıf uydururuz.

ŞERO ben Takım alacam, Tayt ında her bedeni mevcut değil mi? Ben ve Serdar abiye biraz olmaz gibime geldi yada olsada döt döbek çok belli olcak gibime geldi :D Aynanın karşısında görmek istemiyom kendimi :D

Kanka valla ben genelde insan içinde çok olucaksak birtane sort yanımda taşıyrum.sarıyorum bisiklete sortu rahat oluyor.herkes bana bakıyor düşüncesinden uzak oluyorsun

@serkan hilal

Ayıp oluyo Serkan ama ha! Ben tayt giymem zaten, tayt delikanlıyı bozar :)

Arkadaşlar bu arada herkese mutlu, huzurlu, sağlıklı, bol paralı, bol pedallı, kendim için Trek Madone'lu bir t011 diliyorum...

merhaba arkadaşlar 27.12.2010'dan itibaren bisikletimi toplamış bulunuyorum.vaktim olduğu sürece gezilerde bende aranızda olmaya çalışacağım.

Bütün arkadaşların yeni yılını kutluyorumm.herkese bol pedallı yıllar :)

• Beğen
Tepkiler: serdar gültekin
hadi bakalım "geçen seneden beri görüşmüyoz" espirisini kim yapacak? :D

1 yıl sonra yeniden aranızdayım :D

Geri