Scudo Sports

Bike-Discount

@Hakan Acar Bir sorun olduğu belli zaten, Türkiye'ye gelecek olan kargonun Güney Kore'de işi ne? Ya adres bilgilerini yanlış girmişlerdir ya da size gelen takip numarası yanlıştır. Her türlü iletişime geçin bence, en azından sorunun ne olduğunu anlarsınız. Normalde Almanya'dan gelen kargolarım maksimum 11 günde elime geçti şu ana kadar, sizin yaşadığınız anormal bir durum.

Scudo
Arkadaşlar bike discount Dan ayakkabı beğendim de 97 euro ya. Nasıl geliyor neyle geliyor Kaç güne gelir gümrük vergisi felan bilen birisi bana yardımcı olsun lütfen. Adana.

@erhansgr

%18 vergi ödemesi var buda 56 TL yapıyor. Kargo teslimatı için kapıya gelen PTT görevlisine ödemeyi gerçekleştiriyorsun. 10-14 gün içinde ürün elinize ulaşır.

@Furkan TK
Kargo vergi ok PTT ye ödeniyor ürün fiyatı site gümrük kargo ve gümrük vergisi hepsi tamam ek bir ücret felan başka bişi var mk acaba ?

@Furkan TK 97'den 20 kargo çıkınca 77 kalacağından vergi ödenecektir.

Sınır 75 euro.

@Furkan TK
Yani öyle çok abartı bir masraf yok harika Teşekkür ederım :)

@Furkan TK
Şimdi durum söyle. Ürün 92.5 euro kargo 19.5 euro 112 küsür e mal oldu. 370 tl felan ödedim. Gümrük parası sanırım gelince ödeyeceğim. Peki 112 den mi yoksa 92.5 dan vereceğim bunu ?

@erhansgr

Kargo ücreti vergiye dahil edilmez. 93 euro ayakkabının %18 vergisi 53 TL + 60 kuruş gümrüğe sunma ücreti olarak alışverişi tamamlayabileceksin.

Kur farkından dolayı vergi hesaplamasında 1-2 TL'lik fark olabilir.

@Furkan TK Gümrüğe sunmanın manası nedir tam olarak? Başka ülkelerde böyle bir bedel alınıyor mu? Yanlış anlamayın parasında değilim amacım bilgi almak.

Bike discounttan alışveriş yapabildiniz mi ben yapamıyorum uyarı veriyor Garmin 810 düşünüyorum

Konu eski ama belki bilen birileri cevap verir.
Bike-discount dan birkaç ürün alacağım ürünlerin toplam tutarı kargo ücreti dahil 284€ her hangi bir sorun yaşar mıyım? Gümrüğe takılır mı? Ve ayrıca gümrük vergisi vermem gerekiyor mu gerekiyor ise ne kadar bir ücret çıkar?

@mfurkan Peki bu ödemeyi nereye yapıyorum?

@Hayatikiteker Eskiden PTT'ye davet ediyorlar, orada maliyeciler oluyor,onlara ödenip ürün teslim alınıyordu. Şimdi artık kapıda PTT görevlisine ödeniyormuş.

wiggle, bike-components.de, merlin cycles sitelerine de bakın fiyat karşılaştırması için. Gümrüğe takılır, kesin.

@Orhan Akarkut Ama şöyle birşey var ürünler DHL kargo şirketi ile geliyor PTT nasıl alıyor ki?

Geri