Arkadaşlar merhaba,
3 gündür uğraştığım, bir türlü çözüme ulaştıramadığım bir konuyu buraya taşıyıp varsa tecrübelerinizi paylaşmanızı isteyeceğim.
bikediscount sitesinden yaklaşık 200usd lik bir alışveriş yaptım. ödemeyi ZiraatBankası sanal mastercard ile yapmak istiyorum. 3d secure nedeniyle ödeme işlemi bkm nin sitesine yönleniyor. burada provizyon numarası vs görünüyor ve cep numaranıza gönderilen güvenlik kodunu girin şeklinde bir mesaj var. buraya kadar herkesin aşina olduğu sistem zaten. Ancak cep telefonuma bir türlü güvenlik sms i gelmiyor. Çözüm için yaptıklarım:
1. 2 sefer bankanın müşteri hizmetleri ile görüştüm. bizim tarafta sorun yok diyorlar. telefona deneme sms gönderiyorlar. "mesajı alıyorsanız bizlik bir şey değil" demeye getiriyorlar. Hatta "başka siteden alışveriş yapmayı deneyin" bile diyorlar
2. 2 sefer mesai saatleri içerisinde online yazıştım. "3dsecure kutucuğunun işaretli olması lazım tekrar kontrol edip deneyin" dediler. Sitede böyle bir kutucuk yok

3. Banka Şubesine gittim. "Bizim ekranlarımız çok kısıtlı sizin sorununuzu çözse çöze müşteri hizmetleri çözer dediler" yaptıklarımı anlattım ama "benim adım Hıdır, elimden gelen budur" a döndü iş

4. Site ile iletişime geçtim. bir kaç soru sordular, sonrasında "Bizde hata olsa bu kadar satışı nasıl yapalım" ı ima ettiler

. Başka ödeme kanalı ile PayPal ile ödeyebilir misin dediler. Utandım, "PayPal bizim memlekette kapalı diyemedim."
gidon boğazlyarı uygun fiyat olmasa uğraşmayacağım ama , sizce nasıl ilerlemeliyim?