Scudo Sports

Bike-Discount

Onlar TR'ye gelince ptt'ye devrediyor diye biliyorum

Scudo
@Hayatikiteker
@Orhan Akarkut
Ben Amazon' dan bot almıştım, vergiyi fiyata dahil ettiler. Kargom Türkiye sınırına kadar ups idi, Türkiye' de yurtiçi. Konuyla çok alakası yok ama öyle olabilir belki, ürünleri seçtikten sonra ödeme ekranına baktınız mı acaba yoksa sadece liste mi yaptınız?
Bir de botu aldıktan 2 ya da 3 ay sonra neden bilmiyorum gümrük vergisi bana geri ödendi.

@Mustafa Zeybek
Amazon gümrük vergisini Türkiye'de ödenmese bile alıyor. Yani sizin yerinize ödemek için. Ama bazen TR'de vergi tahsilatı yapılmıyor o zaman da amazon geri ödeme yapıyor karta.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@Hayatikiteker
Yurtiçi kargo TR'de dağıtıma çıkarıyor.

Soruma cevabı buldum vakit ayırıp cevap veren herkese teşekkür ederim ürün DHL firması tarafından kapıma kadar teslim oluyor ve geldiği ülkeye bağlı olarak %18 yada %20 vergi ücretini DHL firması ürün teslimin de alıyormuş

@Hayatikiteker her ne aldıysanız güle güle kullanın. Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize.

• Beğen
Tepkiler: Fatih.acar
konu açılalı çok olmuş ama, bu siteden yapılan alışverişlerde gümrük vergisi nasıl tahsil ediliyor, deneyimi olan var mı ?

@jim beam PTT ile geliyor. Vergi çıkarsa takip sayfasında miktar yazıyor ve kapıda ödüyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: jim beam
Bu site hiçbir şekilde kargoyu karşılamıyor değil mi?

@alcest
Hayır karşılamıyorlar

Bike Components ve Bike Discount siteleri kargo ücretli sitelerdir, en azından Almanya sınırları içinde

• Beğen
Tepkiler: alcest
@alcest Hayır karşılamıyor ve ayrıca internette yazan fiyatlara KDV dahil değil buna dikkat edin

• Beğen
Tepkiler: alcest
@Fatih.acar
Ben de diyorum ne kadar ucuz :(

@alcest Ama diğer sitelere göre bazı ürünlerde fiyat olarak fark olabiliyor

Merhabalar Discount cycles direct sitesini kullanan var mı ? bilgisi olan paylaşabilirse sevinirim

tşk

Arkadaşlar merhaba,
3 gündür uğraştığım, bir türlü çözüme ulaştıramadığım bir konuyu buraya taşıyıp varsa tecrübelerinizi paylaşmanızı isteyeceğim.
bikediscount sitesinden yaklaşık 200usd lik bir alışveriş yaptım. ödemeyi ZiraatBankası sanal mastercard ile yapmak istiyorum. 3d secure nedeniyle ödeme işlemi bkm nin sitesine yönleniyor. burada provizyon numarası vs görünüyor ve cep numaranıza gönderilen güvenlik kodunu girin şeklinde bir mesaj var. buraya kadar herkesin aşina olduğu sistem zaten. Ancak cep telefonuma bir türlü güvenlik sms i gelmiyor. Çözüm için yaptıklarım:
1. 2 sefer bankanın müşteri hizmetleri ile görüştüm. bizim tarafta sorun yok diyorlar. telefona deneme sms gönderiyorlar. "mesajı alıyorsanız bizlik bir şey değil" demeye getiriyorlar. Hatta "başka siteden alışveriş yapmayı deneyin" bile diyorlar :)
2. 2 sefer mesai saatleri içerisinde online yazıştım. "3dsecure kutucuğunun işaretli olması lazım tekrar kontrol edip deneyin" dediler. Sitede böyle bir kutucuk yok :(
3. Banka Şubesine gittim. "Bizim ekranlarımız çok kısıtlı sizin sorununuzu çözse çöze müşteri hizmetleri çözer dediler" yaptıklarımı anlattım ama "benim adım Hıdır, elimden gelen budur" a döndü iş :)
4. Site ile iletişime geçtim. bir kaç soru sordular, sonrasında "Bizde hata olsa bu kadar satışı nasıl yapalım" ı ima ettiler :). Başka ödeme kanalı ile PayPal ile ödeyebilir misin dediler. Utandım, "PayPal bizim memlekette kapalı diyemedim."

gidon boğazlyarı uygun fiyat olmasa uğraşmayacağım ama , sizce nasıl ilerlemeliyim?

• Beğen
Tepkiler: Fırat Ç.
Ben normal kredi kartiyla alisveris yapmistim, kod da gelmisti diye hatirliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Motorola
@Motorola aynı sorunu yaşadım. Aliexpress' ten N11 den falan 3d mesajı geliyordu ama bike discount tan gelmiyordu. Ben çözene kadar birisi alacağım şeyden hediye etti :rolleyes: (bu da bir şeye derman olmayan değişik bir mesaj oldu :ssrtcbya:)

• Beğen
Tepkiler: Motorola
Geri