hauy
Daimi Üye
- Tepki
- 317
- İsim
- Hüseyin
- Başlangıç
- 2002—03
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
ben de geçen Selçuk a gittim İzmirdeki. Yolda çalışma falan olduğundan aynı yolu dönmek istemedim trenle döneyim eve dedim.Baktım internetten bölgesel trene benim bisiklet yasak ama bi şansımı deneyeyim dedim. Gişsedeki adam tekeri sökersen olur dedi söktüm tren gelince araya kapıya yakın koydum,yolcu bölümünde değil yani geçiş de çok rahat .Sonra biletçi kontrol yaparken kimin bu bisiklet dedi benim dedim .Direk "yasssak yasak " dedi ben de gişede binebileceğim söylendi dedim .Lisansın var mı dedi var ama yanımda değil dedim hah işte lisansın olsa bile böyle almayız koliye koycan dedi ki bildiğim kadarıyla öyle madde yok.Adamın da bilmediğini anlayınca bu sefer de ben sıktım dedim internet sitenizde binebileceğim yazıyor öyle bir şey yok dedim .Bir iki dakikalık konuşma sonrası bu seferlik ellemedi Koridordaki amca da biletçi gidince ona saydı ilk defa bisikleti destekleyen gördüm toplumda Genele bakarsak bana yasak tabi orası öyle ama inisiyatif alınarak binebileceğim söylenmişti zaten
Bisikleti koyduğum yer :
Bisikleti koyduğum yer :