SiluetAntares
Üye
- Tepki
- 46
- İsim
- Burak
- Başlangıç
- 2002—03
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
O tongaya hepimiz düştük bu sene. Nisan başında sattım bisikleti ha geldi ha gelecek diye. Haziran başında alabildim yenisini. Aradaki sürede delirdim.@mariokaldato abi ben bi de yadigarı sattım bu hafta gelicek diye. Arkadaşım aldı biniyorum fıstığa biniyorum diye foto atıyor..
Bütçe varsa en mantıklısı. Bizde öyle bir bütçe yoktu mecbur bekledik. Rc9800 üretildiği gibi aldım. Iki kati nerdeyse Aria 105. Ama güzel alet hayırlı olsun.Ben bu mevzulardan dolayı rc 9800 almaktan vazgeçip aria 105 disc aldim. Adamlar ürünün fotosunu çekip koymuşlar siteye ama ürünleri araki bulasın. Paramızla iş yapamıyoruz. Bisanin fabrikası oturduğum ilçede (kemalpaşa) evimize yakın. Italyadan bisiklet daha çabuk geliyor.
Tesekkur ederim. Sizede hayırlı olsun. Bisan çocukluğumun bisikleti. Markaya karşı duygusal açıdan yakınım. Arkadaşım bisan in servisi. Kendisine soyledim, fabrika ile görüştü. Alt seviye tiagra veya sora setli yedek bir bisiklet almayı düşünüyorum. Haber bekliyorum. Bisanin gelişmesini daha iyi bisikletler üretmesini isterim.Bütçe varsa en mantıklısı. Bizde öyle bir bütçe yoktu mecbur bekledik. Rc9800 üretildiği gibi aldım. Iki kati nerdeyse Aria 105. Ama güzel alet hayırlı olsun.
Kadro boyu 50 ve boyum 1.70 Aero kadrolar bu şekilde dışarıdan küçük gözükür hocam. Aslında biraz büyük bana.@Mustaac kadronuz 48 ve boyunuz 160 civarımı mustafa bey kadronuz çok küçük gözüküyorda.
Bu zamanda bisiklet mi satılır, altın mübarek altın 😂@mariokaldato abi ben bi de yadigarı sattım bu hafta gelicek diye. Arkadaşım aldı biniyorum fıstığa biniyorum diye foto atıyor..