Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisan Grand Tour Satın Aldım

Bisan modelleri arap saçına döndü resmen, herkes farklı bir tarih veriyor.

Açıkçası gittikçe soğuyorum, bu gidişle farklı bir markaya yöneleceğim sanırım.

• Beğen
Tepkiler: Barisc61
Scudo
Biz Şubat ayında siparişini verdiğimiz goatları bekliyoruz arkadaşlar, beterin beteri var😢 Bence sizin bisanlar bizimkilerden önce gelecek

• Beğen
  • İnanılmaz
Tepkiler: necmeddin ve MakRo
@mariokaldato abi ben bi de yadigarı sattım bu hafta gelicek diye. Arkadaşım aldı biniyorum fıstığa biniyorum diye foto atıyor..
O tongaya hepimiz düştük bu sene. Nisan başında sattım bisikleti ha geldi ha gelecek diye. Haziran başında alabildim yenisini. Aradaki sürede delirdim.
Arkadaş Martta sattı bisikletini, yenisi daha gelmedi. Allah sabır versin, kendisi isyanlarda... Ben de ekürisiz kaldım. Ben de isyanlardayım...
Müsebbibi ne Bisan ne Corelli ne Peugeot. Sebebi hepimiz biliyoruz malum Covid19. Hoş her türlü Nisan Mayıs'ı buluyordu yeni modellerin gelmesi. Bu sefer Haziran Temmuz olacak gibi. Allah sabır versin bekleyenlere.

Ben bu mevzulardan dolayı rc 9800 almaktan vazgeçip aria 105 disc aldim. Adamlar ürünün fotosunu çekip koymuşlar siteye ama ürünleri araki bulasın. Paramızla iş yapamıyoruz. Bisanin fabrikası oturduğum ilçede (kemalpaşa) evimize yakın. Italyadan bisiklet daha çabuk geliyor.

Ben bu mevzulardan dolayı rc 9800 almaktan vazgeçip aria 105 disc aldim. Adamlar ürünün fotosunu çekip koymuşlar siteye ama ürünleri araki bulasın. Paramızla iş yapamıyoruz. Bisanin fabrikası oturduğum ilçede (kemalpaşa) evimize yakın. Italyadan bisiklet daha çabuk geliyor.
Bütçe varsa en mantıklısı. Bizde öyle bir bütçe yoktu mecbur bekledik. Rc9800 üretildiği gibi aldım. Iki kati nerdeyse Aria 105. Ama güzel alet hayırlı olsun.

TRX 8600 için mail attım Bisan'a, temmuz'da bayiilere dağıtılacakmış.
Bugün kuzenim bayii ile görüşmüş, ona da her renk modelden siparişimiz var, haftaya gelecek bisikletler denmiş. :ssrtcbya:

• Beğen
Tepkiler: Scyleia
Bütçe varsa en mantıklısı. Bizde öyle bir bütçe yoktu mecbur bekledik. Rc9800 üretildiği gibi aldım. Iki kati nerdeyse Aria 105. Ama güzel alet hayırlı olsun.
Tesekkur ederim. Sizede hayırlı olsun. Bisan çocukluğumun bisikleti. Markaya karşı duygusal açıdan yakınım. Arkadaşım bisan in servisi. Kendisine soyledim, fabrika ile görüştü. Alt seviye tiagra veya sora setli yedek bir bisiklet almayı düşünüyorum. Haber bekliyorum. Bisanin gelişmesini daha iyi bisikletler üretmesini isterim.

@Mustaac kadronuz 48 ve boyunuz 160 civarımı mustafa bey kadronuz çok küçük gözüküyorda.

@Mustaac kadronuz 48 ve boyunuz 160 civarımı mustafa bey kadronuz çok küçük gözüküyorda.
Kadro boyu 50 ve boyum 1.70 Aero kadrolar bu şekilde dışarıdan küçük gözükür hocam. Aslında biraz büyük bana.

• Beğen
Tepkiler: Cem Coşkun
yakışıklı duruyor, taş değmesin

@Anonim , konu açıldığı günden bu yana her bildirim geldiğinde bakıyorum...
Acaba teslim alıp kurulumunu yapan, tura çıkıp ilk deneyimlerini anlatan var mı diye...
Giderek merak etmekten ' bir vebali boynuna '
durumu olmasından da tedirginlik duymuyor da değilim...
Umuyorum bu marka/model için maddi-manevi beklentisi olan arkadaşlar, şu ideal mevsim şartlarını 'hüs-ü kuruntu' çinde geçirmezler....

@cazci şahsım adına konuşayım 2019 carraro 062 buldum 1-2 tane ona bakarım. çok içime sinen bi model bu ama maksimum bir hafta daha beklerim sonrası kısmet. Temmuz ağustos filan mümkün değil zaten.

Dostlar, bakın yine diyorum 052 modeli Kayseri’de Zirve Bisiklette var. Boyunuza uyuyorsa eğer alın, kaçırmayın derim. Ben 54 sipariş ettim. Eğer alternatif kadro boyları gelirse direkt konuya yazacağım.

Bisan grand tour anladığım kadarıyla endurance bir yol bisikleti bisanın yerine carraro 062 alınsa ne gibi farklılılar olur carraro aero kadroya sahip safkan yarış bisikleti. (yol bisikletine yeni geçiş yapmayı planlıyorum). Bisanın da geleceğ yok decathlon daki edr af 105 bisikletinde bekle bekle nereye kadar sıkmaya başladı. Sizce cr 062 yi almak mantıklı bir kararmıdır benim için

• Beğen
Tepkiler: dtcf31
Geri