Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisan Grand Tour Satın Aldım

Uc posta grand tour cikardik dedi. Bugun bantta yoktu. Diger modellere baslamislar artik. Butun illere sevkiyat oldu dediler. Ama ne hikmetse aramizda tek ulasan dahi yok. Bayileri on siparisi dahi kabul etmiyor.
Bunun nedeni Ambar kargo kullanmaları. Benim 1 tane Rc9800 ü tam 2 haftada teslim etti kargo. Peugeot ile görüştüm benzer problem onlarda da varmış, virüs nedeniyle kamyon az çalışıyor demişlerdi. Sevkiyatlarda gecikmeler oluyormuş bu aşamada da. Sanki diğer aşamalar sorunsuzmuş gibi :)

Scudo
Bu süreçten carraro modelleri karlı çıkıyor gibi. Bayilere bisani sorduğumda carraroyu alternatif gösteriyorlar.

Bu süreçten carraro modelleri karlı çıkıyor gibi.
Hocam bu sene zarar eden stok tüketemeyen bisiklet markası kalmayacak. Çılgınlar gibi bisiklet satıyor bayiler. Ön sipariş almıyorlar demişlerdi yukarıdaki yorumlarda, firmalarda stok kalmadı birçok modelde şimdiden. Alacak olan elini çabuk tutsun derim. İstediği model, kadro, renk kalmayabilir kısa zamanda.

3 ay önceki Trainer stok tükenme furyası şimdi de bisiklet için başladı yani :)

Beklemede kalın, üç vakte kadar muradınıza ereceksiniz....
İlk deneme sürüşünü yapıp burada paylaşana benden bir sürpriz var...:harika:

Bu süreçten carraro modelleri karlı çıkıyor gibi. Bayilere bisani sorduğumda carraroyu alternatif gösteriyorlar.
Carraro da farklı değil, ne doğru dürüst kadro boyu bulunuyor ne de renk, tarih sorduğumda ağustos demişlerdi.

@mariokaldato
Uc posta grand tour cikardik dedi. Bugun bantta yoktu. Diger modellere baslamislar artik. Butun illere sevkiyat oldu dediler. Ama ne hikmetse aramizda tek ulasan dahi yok. Bayileri on siparisi dahi kabul etmiyor.
arkadaşın dediği gibi bütün illere siparişleri çıkardık dedi kuzey kore guney kore bilmem ben yalan soylecek halim yok ya

@Mustaac Tahminen ambar olayı bozuyor dediğin gibi. Üretildi kutulandı gördük 😀ama kimsede yok. 4 5 ildeki bayilere yazdım, konuştum yok. Lojistik önemli. Lojistik..

Hayırlı olsun. Renk olarak bugün gördüğüm mtx7400 e benzettim. Bisan bu aralar en güzel tasarımları yapıyor gibi.

Bunun nedeni Ambar kargo kullanmaları. Benim 1 tane Rc9800 ü tam 2 haftada teslim etti kargo. Peugeot ile görüştüm benzer problem onlarda da varmış, virüs nedeniyle kamyon az çalışıyor demişlerdi. Sevkiyatlarda gecikmeler oluyormuş bu aşamada da. Sanki diğer aşamalar sorunsuzmuş gibi :)

bugün teslim diye bekliyordum pandemi nedeniyle şehir dışından teslim almak yerine adresime gelecekti bayiye gitmiş :D bakalım nasıl halledicekler. ambar saçma sapan işliyor bu ara

Ben all trail bekliyorum, all trail gelmemiş. Bugün benim bisikletcime gt gelmiş, Erol bisiklet instegram da paylaşmış
Hocam zehri saldin :)) iyi oldu haber verdiginiz tesekkur ederim. Baktim instagramdan guzel gozukuyor baya.

Geri