Scudo Sports

Bisiklet dışında nelerle uğraşıyoruz?

Taşeron olarak çevirmenlik.

Ales'e hazırlanıyorum, sınava kadar ara verdim, çıkışta çevirmenliğe devam. Bunun dışında mümkün mertebe tarih okuyorum, yabancı kaynaklardan.

Bu paralelde bahar sonu veya yaz mevsiminde İstanbul-Çanakkale bisikletle gidiş dönüş planlamaya çalışıyorum, ama

1. Vakit
2. Kafa dengi bir yol arkadaşı bulmam lazım.

Scudo
Market sektorunde calisiyorum vardiyali sistem..bazen bisiklete binmeye bile zaman bulamiyorum..hayat cok yorucu.aksam eve 10 bucukta variyorum. 3te yat 11de kalk gene ise git.haftada 1 gun tatil onda da evde dinlen..Resmen robot gibiyim.Birdeevlenme arefesindeyim Allah sonumu hayir etsin.ölene kadar calisicaz herhalde. Aslinda ormanlik alanlarda yuruyus yapmak piknik yapmak cok hosuma gider ama kimle ne zaman yapacagim.Buhrandayim hayitmi degistirme sansim yok sanirim

@devilmycarlos aslinda hicbisey icin gec degil..uygun ortami zamani bulmak kisa zamani hos vakitlere cevirmek sizin elinizde.tabiki calisma sartlari suanki turkide zor ama olay yine kiside bitiyo.kisa zamanda guzel seyler.rabbim yardimciniz olsun.saygilar.

• Beğen
Tepkiler: devilmycarlos
@devilmycarlos Yeni bir işe doğru yelken açın diyeceğim ama nasıl market sektörü dışında uzman olduğunuz yada yapabileceğiniz iş branşı nedir? onuda siz bilirsiniz aklıma çılgın bir arkadaşımın iş görüşmesi geliyor'da gülmeden edemiyorum.

@selmantuncer

Ben işin yazılım tarafındayım. Çizim, modelleme ve grafik ile ilgilenmiyorum. Orası apayrı bir dünya bana göre :)

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
Ben de bisiklet dışında film izlemeyi çok severim, bilgisayar oyunları bilhassa simulatorler; EuroTruckSimulator2 gibi.. @musa t3m1z ve Astronomi ile ilgileniyorum. 60mm lik minik bi teleskobum var... @musa t3m1z

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
yüzme ,pc oyunları,kitap okumak

• Beğen
Tepkiler: asirakgul
Ağır bir sakatlık yaşayana dek taekwondo ile uğraşıyordum. Hemen hemen 9 senelik bir geçmişim var. Onun dışında hem mesleğim hem de hobim fotoğrafçılık. Ayrıca çok az da kemençe çalıyorum. Gerçi Karadenizlilerin dışında pek seven olmuyor ama hangi enstrüman olursa olsun müzikle ilgilenmek bambaşka. :)

Tüplü dalış,

• Beğen
Tepkiler: suat akman
Yüzme (bronz ve gümüş cankurtarma brove seviyesi) snorkelling, amatör balık avcılığı (kıyı ve tekne. Spin ve yemli) kano balıkçılığına merakım var ama kanom yok. Bol bol film izlerim. Blog okumayı çok severim. Polisiye gerilim tarzı romanların hastasıyım :)
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :)

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri