Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

Bende önümüzdeki 10, 15 gün içinde triban 3 almayı düşünüyorum. Yukarıdaki bazı mesajlarda triban 500 fiyatlarında artış olduğu söylenmiş. Bu durum triban 3 için de geçerli mi acaba?

Scudo
@Abdllh Triban 3'ün onceki fiyatini bilmiyorum ama suan ki fiyati 899 tl. kirmizisi da1.019 tl olmasi lazim ama uretimi durdurulmus galiba.

@Ensar.. Şu anki fiyatlardan haberdarım.:) Ben ilerisi için böyle bir durumun söz konusu olup olmadığını merak etmiştim. Yine de cevabın için teşekkür ederim.

@Abdllh Rica ederim. Size iyi bir cevap vermek isterdim ama bu konuda daha yeni ve tecrubesizim. Bende triban 3 almak istiyorum ama kirmizisi var mi yok mu bilmiyorum. soruma bende cevap bekliyorum. :)

2 hafta oldu triban 3 ü alalı. Sıkıntım olmadı şükür hemen hemen hergece çıkıyorum özellikle tırmanış yapmaya çalışıyorum gayet memnunun inişlerde baya dengeli ve hızlı.
Kısmetse 2 hafta sonra specialized tarmac prodıscrace carb.kullanıcam düşünceler tabiki değişicek her halde 2 hafta sonra:):) istanbul ankara ve izmirde olucak specializedin organızasyonu her kese acık bu arada

• Beğen
Tepkiler: lealtad
Yeni triban 500 stoga girmis. Triban 3 un renk degistirmis hali. masasida celik hatta. Ve saka gibi bir fiyat 1370 tl Duz 1400 diyelim. Nerde eski urunlerdeki fiyat performans bilmiyorum. Bunu alacagima mosso 730 tca sora alirim. Bundan bin kat iyidir. Liste fiyati 1960 tl. 1700 tl ye rahat alinir pazarlikla. Yani yeni triban 500 den 300 tl pahali. Ama full sora setli ve karbon masali. 1.5 kg daha hafif ustelik. Triban 300 tekrar stoga girecekse ayni fiyattan ne ala. Yoksa bekledigimiz bunca zamana yazik olacak.

• Beğen
Tepkiler: Egemen Ocaklı
Benim görebildiğim 4 fark var:

*Hoodlar siyah olmuş
*Kadro rengi değişmiş
*Gidon bandı mantar olmuş sanırım+çift renk olmuş
*Çelik maşanın görüntüsü biraz değişmiş gibi. Renk yüzünden öyle gözüküyor da olabilir

Kur mağduru olduk kısacası

@Eren D. Kurla ilgisi yok. Decathlon avrupa menseyli. Yani euro uzerinden calisiyor. Euroda artis yokki. 10 kurus oynadi desek yuzde 5 ancak zam olmasi lazim. Yuzde 50 zam ne demek ya. Bu fiyattan bu bisikleti alan olur mu bilmiyorum.

@Ensar.. kırmızı triban 3 ü geçen ay bağdat cd. velespit bisiklette görmüştüm hala ordamıdır bilmiyorum.

@Ebubekir

Yorumun için teşekkürler :)

@Ebubekir
@Ensar..
Kırmızı artık üretilmiyor. Üzerinde Karbon-Alü maşa, 2400Shimano 3*8 sistem bulunmakta. Geometri olarak yeni tribanlar ile aynı... :)
Konuyu açalım o zaman ;
Bahsettiğimiz fiyat aralığındaki hiçbir kadro esnemezlik konusunda harikalar yaratmaz, hatta bence biraz esnemesi daha iyidir,(uzun turlarda rahatlık sağlar) kadro geometrisi ise tamamen kişinin tercihine göre değişir..
Bu fiyat aralığında öncelik sağlamlıktır. Kaynak teknolojisi ve işçilikler arasında iki firma arasında pekte fark bulunmamaktadır. Decathlonun müşteri memnuniyeti politikasıda üzerine eklenince, benim açımdan; Triban bir tık öne çıkmaktadır. Ancak söz konusu Salcano modelide tam bir F/P bisikleti yani burda ki kişisel tercih...

Mesleğim (İzmir Metro Araç Bakım Müh.)ve daha önce Decathlon da departman müdürlüğü yaptığım için, konuya birinci elden vakıfım....
Yaklaşık 25 yıldır bisiklet kullanıyorum. 5 yıldır yol bisikleti kullanıyorum... Bunun 2 yılı BTWİN markası bisiklet ile.... Hergün işe gidip geliyorum.
Sanırım yeterince açıklayıcı olmuştur. :)

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
Decathlon bu yeni Triban konsunda şark kurnazlığı yapıyor.
Bakıyorum Rockrider 520'den daha pahalı, yeni Triban 500. Oysaki tüm Avrupa'da daha ucuz fiyatlandırma ile satılıyor Rockrider'a göre.
Yani en kötü 1300 TL'den daha ucuz olmalıydı.

Türkiye'de yol bisikleti hep daha pahalıydı zaten...
Decathlon'da öğrenmiş Türkiye pazarını. Aferin onlara...

1haftadir gidip geliyorum decathlona bugun noktayi koyacam heralde :) bianchi slr 200 kafami kurcaladi aslinda o mu bu mu diye.sizce ?

@ahmetilbasmis20
Aynı sorun bende de var ama bir arkadaş slr 200 e vereceğin parayı triban 3 e ver dedi bana mantıklı geldi.

Sirf bu soru aklimi kurcaliyor diye almadm 1 haftadir.ama tribana karar verdim.bugun alacaktim ama isten gec cikinca gidemedim.yarin alacam insallah

@ahmetilbasmis20
Hayırlı olsun diyeyim şimdiden. Triban 3 benim de son kararım oldu. Hayırlısıyla kısa zamanda alacağım.

• Beğen
Tepkiler: ahmetilbasmis20
Triban 3 kullanicilarinin cogu on attiricidan sikayetci. zincire mi surtuyor yoksa yavas mi atiyor. neden sikayetcisiniz? dert edilcek bisey yoktur umarim. herseyiyle almaya deger gibi gozukuyor. mtb ye niyetlenmistim ama bakimlari zordur, hem de mtb icin uygun yer degil sehir diye dusundum. yaz gelince turlara cikmak istiyorum. 1.80 boyum var ve 57 kadro boyu olur bana sanirim. decathlon sitesinde 54 kadrodan sonra 28 jant yaziyor dogru mu.? 54 mu 49 mu hatirlamiyorum yanlis olmasin.

Geri