Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

@Samet Arslan evet dekatlondan aldım :) kumaşını çok beğendim çok rahat :) Bu seneki fdj forması gelsede onuda alsam dekatlondan :)
 
Scudo
@Sabih Bağcı Ya FDJ ya da kırmızı-siyah-beyaz olan formayı almayı planlıyorum ki 2. daha mantıklı geliyor. Kışın altına siyah içlik falan giyince sırıtmaz en azından :)
 
Kırmızı siyah beyaz olanı tam çözemedim ama ben beyaz fdj formasını değişmem
 
@Samet Arslan heee tamam şimdi hatırladım ama bence Fdj hala önde :) çünkü bi estetiği yok bi yazısı bi şekli yok :) ben dış görünüşe müthiş önem veririm o nedenle forma muhabbetlerimiz uyuşmayacak :) :)
 
Herkese merhaba,
Dün itibariyle bende aranıza yeni katıldım.
Havanın güzel olmasından faydalanıp yıllarca pedal çevirmemiş biri olarak kendimi deneyeyim dedim.işe bisikletimle gidip gelmeyi düşünüyorum 40 km toplam mesafem fakat dün yaptığım 25 km lik kısa bir sürüş sonucu oturakta zorluk çekiyorum(tayt ve sele kılıfı kullanmama rağmen). bunun dışında gayet keyif aldığım sürüşü ve ivmelenmesi gayet güzel bisiklet. sizlerinde tavsiyelerine açığım.
 
kadronun geometrisi aynı cervelo r5 e benzıyor :)
(link)
 
@yeni Birkaç sürüşten sonra ağrılarınız geçecektir merak etmeyin. Aramıza hoş geldiniz :)
 
@Samet Arslan teşekkürler, hoş buldum. genelde anadolu yakası buluşmalar oluyor sanırım, avrupa yakasında buluşuluyor mu acaba?
 
Yaz geldi triban 5 gelmedi hala :/
 
@lealtad Bu atölyede çalışan eleman hafta sonu da çalışmıyormuş. Bu ne lan 3 gün izin mi olur?
 
@Samet Arslan söylemiştim o teknik kısımda sorunlar var. Bu konuda mağazadaki personelin elinden bişey gelmez lakin mağaza yöneticisi ve merkezleri ile ilgili şikayet mailleri atılabilir
 
@lealtad Çarşamba günü 2 hafta olacak, yapılmamış dedi telefondaki kız. Yarın arayıp bir isyan edeyim :D
 
@Samet Arslan ben de aynısını yaşadım en son gidip almıştım kendim hallettim. O yüzden fazla kasma bence ya gidip kavga edicen ve hiyerarşiyi devre dışı bırakıcan yada 20 iş günü dolana dek bekleyecen;)
 
@lealtad 20 iş günü dolunca ne olacak peki? Prosedürü nedir yani bilmediğim için soruyorum
 
@yeni forum arama butonu ve ilgili bölümler ile çevrenizdeki bölgesel bisiklet gruplarını araştırın bence;)

@Samet Arslan normal şartlarda bir ürünün servisten teslim süresi 20 iş günü. Bu yasal bir süreç. Lakin bisiklet için durum daha farklı olabilir(ki farklıdır muhtemelen) ama gene de ilgili kanunları ve prosedürleri biraz araştırın bence
 
@lealtad Bisikletlerde de aynı şekilde durum. Azami tamir süresi 20 iş günü yazıyor.

Bir de şu linkte şöyle bir ibare var:

(link)

"Malın arızasının 10 iş günü içerisinde giderilememesi halinde, imalatçı-üretici veya ithalatçı; malın tamiri tamamlanıncaya kadar, benzer özelliklere sahip başka bir malı tüketicinin kullanımına tahsis etmek zorundadır.”

Gerçi bu 2011deki mevzuat. Sonradan satılan malın garanti belgesinde azami tamir süresinin belirtilmesi gerek diye değiştirmişler.
 
@Samet Arslan sen bu şekilde gidip kasiyerler falan değil gerekirse mağaza yöneticisiyle konuştuğunda yardımcı olacaklar sana emin ol. Direk gidip kimseyi tehdit et demiyorum elbette bu yakışıkalmaz lakin eğer sorunu çözmüyorlarsa gerek hiyerarşik gerek kanuni olarak hakkını aramalısın. Ama şuan sadece beklemelisin 20 iş günü dolsun yada 18-19 iş günü dolsun öyle git
 
  • Beğen
Tepkiler: Samet Arslan
Geri