Scudo Sports

Bugün hangi bisikletforum üyesini gördünüz?

Scudo
Yeni aldığım 5800 Lümenlik farı denemek için 18.00 gibi sürmeye çıktım şans eseri 2 3 kişiye denk geldim.Birinde Cube yol bisikleti vardı, diğerleri çamurdan gözükmüyordu :D çok süremedim zaten heryer çamurdu.

arada bir ben de denk geliyorum, selamlaşıyoruz.. ama bisiklete ve kıyafete dikkat etmiyordum.. bundan sonra edeyim :)

Bir selamlaşma bulmak şart gibi artık. Kaska selam verir gibi hafif bir vuruş tavsiyemdir . Sürüşüde çok etkileyeceğini sanmıyorum. Bu aralar yapamasamda bende Anadolu yakası sahilinde turluyorum..

@ekren gökhan
havaların iyi olduğu zamanlar arada ormana falan gittiğimiz olur, beraber başka yerlere de gideriz inşallah[emoji4]

Sabah saatlerinde Küçükçekmece-Sultanmurat İlkokulu önlerinde sarı yağmurluk beyaz carraro bisikletle karda giden arkadaş selam olsun .....
Fena gaza geldik .... Yaklaşık 1 saat sonrada biz çıktık ....
İyi ki de çıktık .... Harikaydı .... ( Israrla zil çalmana yol vermeyen 3`lü :)

Geçen hafta Kocaeli Umuttepeye tirmanan bir yol Bisikleti vardı. Korna yaparak selam vermek istedim. Umarım anlamıştır :)

genelde pazarları osmanbey-Yeniköy yada osmanbey-tuzka yönlerine pedallıyorum. kırmızı siyahlı scottum var. kurukafalı bir kaskım var. kurukafalı kasklı kırmızı siyahlı bir scott görürseniz o benim :)

Öğleden sonra 2-3 civarı Kolej kavşağında orta yaşlı bir abi gördüm,küçük bir selamlaşmamız oldu.Mosso yol bisikleti vardı,sırtında da yeşil bir çanta.Forumumuzdaysa selamlar. :)

bugün selesiz rockrider'lı bir arkadaşı gördüm. terzioğlunun o havuz olan yerinde sürüyordu. yardımcı olamadım alet edevat olmadığından :/ belki buradandır.

Gectigimiz cuma gunu icerenkoyde gordugum arkadasimiz. Burdami acaba20150220_132431.jpg

Onbeş tatilde otogarın ordan sahile doğru aşşağıya akan abim,yada kardeşim kasklı salcano bisikleti vardı heralde bende kask yoktu trafik tıkanmıştı ben kaldırıma çıktım kaldırımdan gidiyordum bu abiye,arkadaşa kaldırımlar bizim! diye bağırdım beni duydu kafasını salladı eğer burdaysan selamun aleyküm Kaldırımlar bizim :D

Saat 14:00 sularında şile yolunda taş delen civarında siyah giant lı bir abimizi gördüm beyaz kask vardı tam fotoğraf çekerken kamyon girdi aramıza forumdanmış gibi sürüyordu :D selam olsun temposu çok güzeldi

Bugün saat 12.30 civarinda Darphane Opel in orda bi bisikletli gördüm yol bisikleti vardi zil çalıp selam verdim oda selam verdi sanki burdanmis gibi geldi :)

Az önce Ortaköy'de TT ve dropbarlı bir Cube gördüm beyaz-kırmızı-mavi. Buradan mı? :)

bugün 18:10 eminönü vapurunda specialized lı arkadaş görüm selam olsun 11022786_10204991485640481_16578899_n.jpg

Ajan gibi olduk :D akşam 20:00 sularında caddebostan sahilde beyaz triban 3 lü arkadaşada selam forumdan mış gibi oturuyordu :D

11023119_10204991485920488_392661820_n.jpg

Geri