@Yasar38 benim kafam bayaa karışık carraro Sportive 221 düşündüm sonra 321 e döndü sonra mosso legarda 1521 msm i gördüm aklım ona gitti şimdi 121 cazip geldi bilemiyorum yardımcı olacak varsa yardım etsin lütfen
Carraro 224 almis bulunmaktayim ama frenlere basinca korna sesi gibi ses cikiyor kuran yere sordum alisir dediler 2 gun oldu ses ayni birde sabunlu suyla jantlari sil dediler ama silmedim onunla alakasi olabilir mi ilk defa boyle birseyle karsilasiyorum v fren aldigima pisman oldum resmen
Ben de 51 kadro 225 aldım ama bacak boyum 78 olduğundan biraz büyük gibi. Önceden sedona 345 kullanmıştım 48 kadro daha iyi olmuştu, 46-48 kadrolu muadil bir bisiklet ile takas etmeyi düşünüyorum. Ya da satmayı.
Fren ötmesi konusu yeni bisiklerde olabiliyor V frenlerde. Fren pabuç yüzeyi çok pürüzsüz olduğu için örüyor. Pabuç yüzeyine ince zımpara atarsanız ötme kalkacaktır. Benim kız arkadaşımda 222L modeli var V frenli o da ötüyordu. Genelde düz yol kullandığımız için fren ihtiyacı da yokda bir kaç ay direndik ama sonra zımpara atımca çözüldü. Ara ara ötüyor ama çok değil. Genelce ötmüyor.
Arkadaşlar bende de 2013 224 var ama 46 kadro bana küçük geldi 50 kadro üzeri takas düşünen var mı acaba ?ikinci el olarak Yeni almıştm ama sele borusunu da fazla yükseltip kadroyu riske atmak istemiyorum.
Herkese merhabalar. 227 ve 327 arasında gidip geliyorum. Nakit almayı düşünüyorum, İstanbulda nakite güzel bir indirim yapan bir yer var mıdır acaba?
Boyum 1,73 hangi kadro boyunu tercih etmeliyim?
Teşekkürler.
@Rookie
Aynı sorun bende de var. Malesef geçmiyor. Daha sonra daha kaliteli fren pabucu alırsın. Ama iyi tarafları da var topluluk içinde sürerken frene basıyorsun herkes önünden birden çekiliyor. Zil çalmak zorunda kalmıyorsun. Aldığım yere sordum. Abi malesef böyle bir sorun var diyor. Yapcak bişi yok. Keyfine bak. Fren çalışsın da ötmesi kalsın.
@Bango
46 kadro al. Bacak içi boyun 80 üzeri ise 51 de alabilirsin.
carrora sport 224 modelini alıcam 900 tl ye nasıl sizce uygun mu ? ayrıca kadro boyu olarak hangisini alayım boy:174 bacak içi boy:78 kilo 74
ayrıca 50-60 tl civarı kask önerilerinizi sölermisiniz.bisikleti alacagım yer hem bayisi hem bakımını falan yapıyormuş fiyat belki fazla gibi ama bu avantajlarım olucak internetten almaya göre sanırım
Merhaba Bende carraro 221 alarak carraro kulübüne katılmış oldum .ALMADAN ÖNCE YAPTIĞIM ARAŞTIRMADA Lastiğin Michelin olması, kilitlemeli maşa, ayarlanabilir gidon tercihimde etken oldu. Hidrolik disk ile v fren arasında kaldım ama hem fiyat avantajı hemde disk frenindeki olası problemi çözemem endişesi beni v frene itti. Sonuçta hız yapmayı düşünmüyorum zaten pek. Ev ile işyerim arası 1.5 km yürüyerek gidince gecikiyorum arabayla gidince park yeri sorunu . Bu amaçla kullanmayı düşünüyorum. Salcano city sport 40 ile carraro 221 arasında çok gittim geldim.Umarım hata yapmamışımdır.Bisikleti bisikletcim.com sitesinden aldım henüz elime ulaşmadı sorunsuz ulaşırsa resimlerini paylaşacağım.
@declan43 46 kadro boyu sizin için ideal...20" Ayrıca fiyatta normal bence. Carraronun sitesindeki fiyatlardan 150-200 aağı satan bir yer yok
@macmaneman
hocam kask-eldiven falan bu gibi aksesuarları nerden aldın kaça aldın? bide boy kaç cm kadran olarak bende 46 yada 48 alıcam sanırım 78 cm bacak arası ve 174 boy la . ayrıca hocam bende alayım bi gezintiye cıkalım uyarsa sana da
@Stratosfer
aynen hocam siz nedne carraro 221 aldınız genelde 224 ve 225 popüler sanırım .bende v fren alıcam büyük ihtimalle .bu bisiklet fiyatları kışa doğru düşmesi gerekmiyor mu aslına talep arz a göre fiyat belirlenir yani benim bildigim .bide kadran boyu olarka 48 lik var galiba ellerinde sadece onu alsam 2 cm cok fark eder mi tabi bi denerim de