Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Merhaba;

İstanbul içinde kullanmak için Carraro Sportive serisinden 224 modelini düşünüyorum. İlk bisikletim olacak. 225 modeli ile arasındaki fiyat farkına değecek bir farklılık olacağını düşünüyor musunuz?
Ayrıca 173 boyunda 70 kiloyum, kadro boyu olarak en uygun ne olur?
Son sorumda Maltepe/Kartal civarında önerebileceğiniz bir esnaf var mıdır bir kaç satıcı mevcut.

Teşekkkürler.

Scudo
@S. Uzun Merhabalar, hemen hemen aynı boya, iç bacak boyuna sahibiz. Ben 49 kadro kaldım, eski modellerde 51 kadroya tekabül ediyor. Tam oldu tavsiye ederim.

Sportive 225 kullanan kimse yok mu ya.. bisiklet kaç kilo aksesuarsız birisi yazabilir mi ?

@İlkay Kayranlı
Muhtemel ki öyle, evet ben yanlış hatırlıyormuşum 2016 ile değil 216 ile başlıyor 2016 modellerin seri numaraları. O'ı atmışlar,"16" 2016'yı ifade ediyor. Her bayii sattığı bisikletin modeliyle birlikte hangi yıla ait oduğunu da bilir, ama bazıları zorunda olmadıkça doğruyu söylemez, lafı geveler.

@selimacar
Liste fiyatına göre 280 lira bir fark var ve bu hidrolik disk frenler için (shimano m355 fren seti) ödenmesi makul bir fark. Bu frenlerle daha kolay durursunuz, kollar çok yumuşak olduğu için frenlerken daha sakin olursunuz. V frene göre biraz daha komplike olduğu ve daha fazla parçası olduğu için biraz daha ağır tabii. Karar sizin.
Liste fiyatlarının (resmi sitedeki) en az % 15 daha aşağısına almaya çalışın, piyasanın normali bu çünkü. Pazarlık gibi tuhaf bir seremoniye katlanmak zorunda kalacaksınız. Şimdiden hayırlı olsun.

@GhostRider512
"Yahu, ya" vs eklemeleriyle, ünlemleriyle konuşup yazmanız öyle olmasanız da saygısız ya da sabırsız biri olduğunuzu düşündürebilir. Sorunuzun cevabına gelince sportive serisindeki disk frenli bisikletler yaklaşık 14,5 kg ağırlığında.

@Nurullaah18 Faturanız var ise satıcıyla konuşabilirsiniz. 2016 diyerek satmış, yalan söyleyerek ticaret yapmış. Bu tür şerefsizliğe kalkışan biriyle konuşmak belki pek bir işe yaramaz ama yalanının ortaya çıktığını bilsin. İstersen de üzerine git hakkını ara, 2014 fiyatından geri ödeme yapsın veya alıyorsa iade alsın.

@hasanhoznur Fatura yerine fiş vermiş :mad: Garanti belgesinde sportive 225 yazıyor :mad: Şu an köydeyim haftaya gidip söyleyeceğim bişey yapmazlarsa Gümrük ve Ticaret bakanlığına şikayet edeceğim bişry çıkarsa:mad:

Gittiğimde ses kaydı almayısa düşünüyorum şimdi adamlara ben 2014diyerek sattım demesin.En azından elimde bi delil olur

@Nurullaah18 mahkeme kararı dışında ses kaydı alınan kişinin rızası olmadan alınan kayıtlar delili olarak kullanılamaz ama belki elemanı korkutmak için kullanılabilir. dikkat edin olay büyümesin.

46 kadro bi 224 sipariş ettim ben de. inşallah bi sorun çıkmaz.

• Beğen
Tepkiler: jun
Arkadaslar bugun bi cukurdan gectim cok hizli bisikletin jant cember yamuldu ne yapmam lazim aynisindan bulurmuyum ve fiyat nedir?
Ankarada oturuyorum.
225 modeli kullaniyorum

Dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    85,2 KB · Okunma: 68
@Ooqtay Aha aynı benimkinden olmuş seninkide.image.jpegBen tekeri şamyeli hepsini söktüm.Babamla beraber çekiçle doğrulttuk.Eskisi kadar olmasada yinede zararı yok.Sonuç; image.jpeg

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Ooqtay hiç farketmedim.Zaten eve geldiğimde kapının önünde farkettim.Farkedincide dürek düzelttirdim öyle binmedim

Bu ara 330 da indirim mi var? Erdoğanlar bisiklet de 1680 TL peşin fiyatı.

beyler dün carraro 224 ile bi 10 km yaptım. yıllar sonra ilk sürüşümdü ve efsane bi sele ağrısı yaptı. cidden terim soğuduktan sonra asıl ağrılar başladı, bi süre oturamadım resmen. seleyi değiştirmek mi gerekir, üzerine jelli kılıf mı takayım ne dersiniz. kilolu biri olmamın da bu ağrıların artmasına katkı yaptığını düşünüyorum.

bir de bisikletciden.com'dan aldım ben bisikleti. kutudan sadece irsaliye çıktı, fatura yok. e-fatura da gelmedi. sıkıntı olur mu.

@ctnky
Güzel günlerde kullanın 224'ünüzü. Faturayı ve garanti belgesini talep etmenizi öneririm. Selenin vereceği ağrı ilk birkaç hafta için olağan. Ağrıyı biraz kesmek icin iyi bir pedli tayta ihtiyacınız var, olabildigince erken almakta fayda var. Ben ortalama bir tayt aldım Tchibo'dan, seleyiyse degistirdim. Agrıya alısılıyor ama sağlıklı değil yine de. Tayt edinene ve eger düsünürseniz seleyi degistirene kadar, düz yolda ilerlerken birkac dakikada bir seleden kalkın ve pedal cevirmeden bisikleti serbest akışa bırakın. Bircok standart sele oldukca sert ve uyuşmaya neden oluyor. Tahminim testis kanalları bu uyuşmadan kötü etkileniyor ve muhtemelen kalça kemiklerimiz de baskıdan bir süre sonra alarm veriyor. Selenin üzerinden beş on saniye bile kalktığımızda hissedilen rahatlama muhtemelen kan akışının yeniden sağlanmasından. Jelli kılıf denemedim, ne kadar kullanışlı bilmiyorum ama kesin iyi bir etkisi oluyordur. Ben bisikleti ilk aldığım gün kot şort ve pamuklu tişörtle 30 km kadar sürmüş, dönüşte Eymir - TRT yokuşunu tamamlamaya calışmıştım. Terli tişörtle rüzgar yemekle kalmamış, sopayla dövümüş halı gibi olmuştum eve dönünce. Başlangıç biraz ağrılı ve sızılı oluyo ve hafife almamak lazım. Vücudumuzun verdiği tepkilerin hepsi gerçek birer uyarı.

• Beğen
Tepkiler: jun
Dün bisikletciden.com dan Carraro sportive 330 satin aldim. Bugün kargoya verilmiş. Sanıyorum pazartesi günü teslim edilir. Fiyat olarak 12 taksit 1.900 TL.

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
Merhaba arkadaşlar sportive 221 imi satıyorum market a bölümüne bakabilirsiniz

Geri