Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Chain Reaction Cycles

bu site güvenilirmi arkadaşlar ? birde ödeme seçeneklerinde maestro ibaresi resmi gördüm. acaba ptt maestro kart ile alışveriş yapılabiliyormu ? master card değil kredi kartı değil yani bankamatik kartı versiyonu maestro kart ? hesapta Türk lirası var.döviz olarak işlem yapılıt TL yemi çevriliyor ?

Scudo
@siretsiret
Direk paypaldan aldık biz o seçenekler hakkında bir bilgim yok. Fakat konu bayağı geniş bir hal aldı forumdaki arkadaşlar size yardımcı olur diye düşünüyorum :)

Eskişehir'de çok fazla hırsızlık var. Bisikleti iyi muhafaza et.

Nereye koyacağını bilemezsin artık çok güzel bisiklet hayırlı olsun :)

@siretsiret

Denemelisin. Eğer kartı kabul ederse hesabındaki TL'den çeker haliyle.

Bende bi tane ns bikes almak istiyorum. Bende mtb street var ama ns bikes'in çok farklı olduğu kesin. fotoğrafları da bekliyorum.

daha sipariş vermeden yeni üyelik bilgilerini doldururken kredi kartı no istiyor.doğrumu bu prosedür.

birde 16 rakamlı kart noyumu yazıyoruz ? issue number var birde oda ayrı kartta yok benim öyle bir numara

Tüm uğraşlara fazlasıyla değmiş anlaşılan sevinçten göklere sıçramışsın :D
Şaka bir yana fena bir bisikletmiş.En güzel günlerde kazasız belasız kullan.

@muratcolakoglu

zevkler ve renkler tartışılmaz.o bisikletin selesi alçak çünkü akrobatik hareketler yapmaya uygun olması için şart bu :) lakin benim zevkime uymaz bu bisiklet ve öyle bisikletin ön tekerini bile havaya kaldırmayaı beceremem :D

bu arada murat bu ıssıe number ve kart no diyor sitede 16 haneli kart nomu yazacağız. ve ıssue number dediği nedir.çevrisiyle örtüşmüyor istediği kart nosu

Selelerimiz bunun gibi hareketleri rahatça yapabilmek için alçak oluyor :) Bu arada evet uğraşlara fazlasıyla değdi. Hayırlısıyla kullanmak düşüyor artık bana :)

Hayırlı olsun. Eline tertemiz ulaştığına sevindim...

Dostlar 2 dolar ile kargom gümrüğe takıldı, 100 Lira ekstra masraf çıktı.. Olacak iş değil, canım sıkıldı...

@Coşkun Kumru

Sağlık olsun diyelim. O günkü kura göre 6€ fark var. Yani kargo dahil 81€ tutmuş alışverişiniz. Faturada da bu fiyat yazılıysa takılması normal. Keşke 4. ürünü sipariş etmeseydiniz diyeceğim ama iş işten geçmiş artık. Diğer arkadaşlara ibretlik bir olay olmuş ne yazık ki...

• Beğen
Tepkiler: Coşkun Kumru
Aslında kargo ücreti hariç tutar esas alınıyor. Cuma günkü Euro/Dolar paritesine göre 93 dolar oluyor limit. Bugün işeleme girmiş olsaydı, limit 95,9 dolar gibi bir tutar olduğundan paket yırtacaktı.. Şans işte.. Ama dikkat etmek gerek, kargo ücreti hariç 70€ sınırını geçmeyin arkadaşlar.. Kafanız rahat olsun..

Geri