Arkadaşlar yeterince seni bilgilendirmişler ama birde ben sana anlatayım istedim. Bir ay önce CRC'den ayakkabı ve pedal aldım tüm avrupayı dolaştıktan sonra (10 gün sürdü) Türkiye'ye giriş yaptı. İstanbul gümrüğe geldi kargo ve bir gün sonra kargo bilgilerinin ve konşimento numarasının yazılı olduğu bi kargo geldi evime. Dhl'yi aradım ve konşimento numarasını verdim bana 2 tane mail attılar onları doldurup geri mail attım fax atarsan işlemler daha uzun sürebiliyormuş. Bisikletin İstanbul'a gümrüğe geldikten sonra konşimento numarasının eline ulaşmasını beklemeden dhlyi arayabilirsin zaten siteden baktığın numarayla aynı gümrük bölümüne bağlıyolar ordan mailleri alıp geri yollarsın. %18 kdv + 65 tl gibi bir masrafla kargoyu evine postalıyolar. Ödemeyi şehir merkezine yakın biyerde oturuyosan kapıda yapabiliyosun, eğer oturmuyosan garanti bankasına havale ile gönderiyosun havele yolladığını gördüklerinde kargonu kapıya getiriyorlar. yani dhl senin yerine gümrük işlerini 65tlye hallediyor ve çok ilgililer sorun yaşıyacağını zannetmiyorum.