Devletleri boş ver dostum. Öncelikle kendimizi ve sevdiklerimizi, sonra da diğer insanları korumanız gerekiyor. Maske takmak yanlıştır deniliyorsa ben de kendimi ve sevdiklerimi korurum. Çünkü maske takmayan kişi gelip bana ve sevdiklerime hastalığını bulaştıracaktır. Bunun mizahını yapacaksak yapalım ve belirtelim aksi takdirde çok ciddi bir konu bu. Burada yazılanlardan birileri etkilenecektir. Maskenin korumadığı bilgisi nasıl birilerini etkilediyse buradaki yanlış bir bilgi insanlara ulaşacaktır. Ben bugün aşı oldum. Özel sebeplerim vardı. Bugüne kadar her gün makale okudum. Bir rahatsızlığımdan dolayı benim de endişelerim vardı. Komplo teorisi şeklinde değil. Aşının ilerleyişini görmek istedim vs... Beni ilgilendiren araştırmaları bulana kadar da aşı olmadım. Bu iş bu kadar ciddiyken maske kullanmak kötüdür, aşı zararlıdır diyene de esprili bir cevap veremiyorum. İnandığın bir doğru varsa onu bilimle açıklarsın. Bilim de araştırmadır, deneydir, referanstır, makaledir, akademik yayındır. Mesafe kurallarına uyularak maske takılmalıdır.