Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dağ bisikleti tavsiyeleri

@celikkadro bisikleti avrupadan bulabilirsin o yüzden şu sitelere bakman gerek

- markplast

@VolkanÖzcan sana gelince benim kullandığım tek trek o deil ikincisi benim yazdığım bisiklet 650 euro dedim ama bisikletin 0 ı 4000-5000 euro arasında bundan daha iyis mi var söyle biliyim ?

Scudo
@T.R.E.K
Siz buraya sizin trekten haric diger tüm bisikletleri kötülemeyemi geldiniz.
Yok neymis....

- "kardeş salcano bianchi felan bakıyorsan zaten kaç tl verirsen ver paranı çöpe atmış olursun"

- "fren sistemi kötü gözüküyor tahminimce vites sistemi de dandiktir hayırlı olsun" Burada 15 yasinda bir genc arkadasimiz 300TL:lik bir bisiklet sormus ve sizin verdiginiz cevaba bakin. Herhalde 300TL'lik bisikletin komponentleri XTR olacak hali yoktu. Verdiginiz cevap yerine o fiyata baska daha iyi bir bisiklet önerseniz daha iyi olurdu bence.

- "kardeş mtb alıcaksan avrupadan alıcaksın ben iki bisiklet getirdim biri 650 euro 1900 tl civarı ediyor bisiklet OCLV CARBON + her parçası shimano xtr '' en iyi lerindendir markası TREK. ayrıca türkiyeden salcano felan alıcaksan 2000 tl yi çöpe atmış olursun benden demesi araştır al avrupadan"

Iyiki 650€ ya bi bisiklet almissiniz, onuda modeline göre cok pahali almissiniz avrupadan. Ayrica daha iyileri de var söylemeye gerek yok, siz sizinkini en iyisi bilin öylede kalsin. Ama diger bisikletleri de kötülemeyin.

@T.R.E.K seninki daha pahalıymış kardeş ezildim :((((((((((((((((
en iyi bisiklet @T.R.E.K'te...... forumu kapatabiliriz... forumun sonuna ulaştık. herkes avrupada trek alıyor.

@T.R.E.K kardeş, farkında mısın bilmiyorum, hevesinden mi, dili düzgün kullanmadığından mı nedir, parasıyla hava atan bir özenti olarak görülüyorsun şu an. umarım amacın o değildir. sevgiler.

2000 tl lik bie bisklet soruluyor bende söylüyorum. sen dur bi
650 euroya carbon full xtr biskleti fazla paraya almış oluyorum adam 2000 tl ye salcano alınca iyi mi oluyor
akıl var mantık var hadi buna da cevap ver
adama 2000 tl ye lıcağı en iyi bisikleti söylüyorum forumun amacı bu deilmi ?

abi adam üşenmemiş bisikletteki xtr logolarını çekip yüklemiş ya :ssrtcbya::koptum:

@T.R.E.K tabi ki sen haklısın kardeş

@ümit smskr model eleyebildiniz mi?

o logoları buraya eklemek için deil satılığa çıkarıcağım için çektim
neyse :acpsnr:

• Beğen
Tepkiler: VolkanÖzcan
@TuzluNişasta52 yok dahil değil o parçaları sonradan alacağım

@T.R.E.K yurt dışından nasıl getirtilir pek bilgim yok açıkçası pek uğraşmak da istemiyorum 3 4 gün içinde bir model belirleyip alacağım inş

@TuzluNişasta52 sizin belirttiğiniz model hoşuma gitti ancak 26 jantı var sanırım ben 29 jant düşünüyorum

@VolkanÖzcan 29 jant düşünüyorum

Bir seçenekte benden olsun. Nisan ayında aynı markanın 27,5 jant olanını aldım ve halende kullanıyorum. Peşin 2000 TL almıştım.

(link)

@T.R.E.K 650 avroya full karbon + xtr nerede satılıyor link alabilir miyim, zira trekin kendi sitesinde bile en ucuz karbon modeli 2400$, ki o bile deore + xt setli.

(link)

Seneye 2000 TL etmeyen whistle mi değiştirmeye karar verir isem şu 650 avroluk full karbon +xtr treki düşünebilirim.

18 yasindaki delikanli ayaginin tozuyla herkese agzinin payini verdi.

@T.R.E.K Verdigin adres bizdeki n11 gibi bir sayfa. Buradan ucuza bir tane TREK bulmus olabilirsin ama aradigin herseyi uygun fiyata burada bulamayacagin da asikar.

@ümit smskr Decathlon'da satilan bisikletler fiyat/performans yonunden basarili oluyor. RockRider 560 icin daha once iyi seyler soylenmisti.

bisikleti 2. el aldım zaten siteden almadım bizzat adamın elinden aldım ve iki bisiklet aldım biri 650 öbürsü 850 euro
iksinide satmak için aldım düşünüyosanız satabilirim
:harika: not: bisikletleri babam aldı ben değil ama ben almış gibi konuşuyorum :)

temiz rock rider 8.3 bulursaniz o fiyatlara guzel bisikletler

herkeze merhaba 3 model arasında kaldım

1.(link)

2.(link) 1890 tl

3.(link) 1890 tl

fiyat performans ve üzerindeki parçalar açısından hangi modeli almalıyım?

@ümit smskr ucunun arasinda karar verseydim 560 i secerdim sram x7 aktarici olarak gayet iyidir ve kadro garantisi de unutulmamali

Herkese merhaba sitede araştırdım ama bulamadım.5000 tl ye kadar dağ bisikleti alıcam ama hala donanımmı yoksa kadromu;alü mü karbon mu karar veremedim sizce hangisi ve neden ve sadece ön amortisörlü hangi bisikletleri önerirsiniz tekrardan teşekkürler :):)

Benim bulduğum bir kaç bisiklet var (link) (link)

Ben bu bütçelere çıksam ikinci el değil sıfır modellere bakardım.

Sıfır almanın keyfide, sorunsuzluğuda bir başka.

• Beğen
Tepkiler: cihan cambaz
Muhtemelen forumu trollüyorsun. Baktığın iki bisiklet birbirinden alakasız şehirlerde, alakasız özelliklerde. Birisi 26, diğeri 29. Daha ne istediğine karar verememişsin gibi. Bir de 17 yaş için 5000tl ciddi bir bütçe. Ailenin bu işten haberi var mı acaba?

İkinci el düşünürsen o bütçeye Carraro setteguadi karbon 26 jant 17" kadrolu bisiklet var elimde satılık. Özelden iletişime geçebilirsiniz detayları paylaşırım.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
5.000 liraya biraz zor ama yine de araştırın üst düzey bir model 2.el bakabilirsiniz...

Geri