Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dağ bisikleti tavsiyeleri

Günceldir arkadaşlar

Scudo
Evden işe metroyla gidip geliyorum. Metroya sokabileceğim, yokuşlarda sıkıntı yaratmayan (Ankara'da yaşıyorum) hafif bir dağ bisikleti arıyorum. Bütçem max 5000 TL fakat bisikleti almadaki tek amacım iş yerine gidip gelmek. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Not: Tür olarak dağ bisikleti seçmem gerektiğinden bile emin değilim...

@pyromsi Ankara'da şehir içinde dağ bisikletine gerek yok. Zaten hafifleri bütçenizi aşıyor. Gravel bisikletlere ya da düz maşalı şehir bisikletlerine bakın.

Paylaşımınız için teşekkürler. Ng 750 modelini alıp daha sonra güzel bir maşa almak istiyorum kadro tasarımını beğendiğim için ve fiyat avantajından dolayı bu seçimi yapmayı düşünüyorum. Daha üst seviye bir maşa takmak ng750 modeli için sorun olur mu? Kullanan arkadaşlar varsa onlardan da cevap bekliyorum :)

Eger takacaginiz herhangi bir komponent kadronuza ve bisikletinizdeki diger parcalara uyumluysa sorun olmaz. Sadece kalite/performans/saglamlik gibi farklar olur. Yani isterseniz ve olculeri tuttuktan sonra scott kadroya zoom amortisor, umit kadroya fox amortisor takabilirsiniz 😁

Eger takacaginiz herhangi bir komponent kadronuza ve bisikletinizdeki diger parcalara uyumluysa sorun olmaz. Sadece kalite/performans/saglamlik gibi farklar olur. Yani isterseniz ve olculeri tuttuktan sonra scott kadroya zoom amortisor, umit kadroya fox amortisor takabilirsiniz 😁
Çok teşekkür ederim bisikleti satın aldım :) ilerleyen aylarda nasip olursa suntour havalı maşa takmayı düşünüyorum. Konik maşalar sanırım kadroya uyumlu değil.

• Beğen
Tepkiler: suat akman
@sinan hüner nereden aldınız hocam kaça aldınız birde salcanoyu diğerlerinden ayıran neydi sizce

Mosso 27.5 BLACK EDITION H almaya karar verdim ama hiç bir yerde bulamıyorum. Hiç bir sitede satılmıyor.. Yardım edebilecek var mı ?

@sinan hüner nereden aldınız hocam kaça aldınız birde salcanoyu diğerlerinden ayıran neydi sizce
Ben yaşadığım şehirden aldım 1500 TL fiyata. Salcano'yu diğerlerinden ayıran çok da büyük bir artısı yoktu aslında. Sadece fiyat avantajı ve bulunduğum şehirde güzel bir bayisinin olmasından dolayı tercih ettim. Bir de 2020 model NG750'nin kadro tasarımını ve renklerini çok sevdiğim için :)

Bianchi RCX 627 kullanıyorum tavsiye ederim.

Merhabalar;
Yaşım 47, İstanbul da yaşıyorum. Bundan 4 sene önce Carraro dağ bisikleti sahibiydim. 1 sene kullanıp işlerimin yoğunluğundan dolayı sattım. Fakat bu ayrılış bana çeşitli hastalıklar olarak geri döndü. (Şişmanlık, tansiyon vs.) Bisiklet kullanırken sağlık olarak kendimi zirvede hissediyordum. Bu yüzden tekrar bir bisiklet almaya karar verdim. Amacım spor ve kilo verme. Sizce yine bir dağ bisikletimi seçsem yoksa şehir bisikletimi alsam? Bu konuda siz tecrübeli kardeşlerimin tavsiyelerine ihtiyacım var. Marka model verebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim. Bütçem 1500-2500 TL arası.

Merhabalar;
Yaşım 47, İstanbul da yaşıyorum. Bundan 4 sene önce Carraro dağ bisikleti sahibiydim. 1 sene kullanıp işlerimin yoğunluğundan dolayı sattım. Fakat bu ayrılış bana çeşitli hastalıklar olarak geri döndü. (Şişmanlık, tansiyon vs.) Bisiklet kullanırken sağlık olarak kendimi zirvede hissediyordum. Bu yüzden tekrar bir bisiklet almaya karar verdim. Amacım spor ve kilo verme. Sizce yine bir dağ bisikletimi seçsem yoksa şehir bisikletimi alsam? Bu konuda siz tecrübeli kardeşlerimin tavsiyelerine ihtiyacım var. Marka model verebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim. Bütçem 1500-2500 TL arası.
Sayın @Brandon , genelde şehir içinde kullanacaksanız şehir bisikletine yönelmenizi tavsiye ederim. Çok dede işi kalır, biraz hırçın görünsün istiyorsanız hybride diye satılan, ne dağ ne de yol bisikleti olan ancak ikisinide biraz taklit edebilen bisikletler var. Onlara bakmanızı öneririm.
Üzgünüm marka, model yazamıyorum.

2010 yılında 500 tl bisiklet alınabiliyormuş.

Sayın @Brandon , genelde şehir içinde kullanacaksanız şehir bisikletine yönelmenizi tavsiye ederim. Çok dede işi kalır, biraz hırçın görünsün istiyorsanız hybride diye satılan, ne dağ ne de yol bisikleti olan ancak ikisinide biraz taklit edebilen bisikletler var. Onlara bakmanızı öneririm.
Üzgünüm marka, model yazamıyorum.

Giriş seviyesi V-Fren bir MTB işimi görürmü aacaba? 1000-1500 TL civarı. Pro bir beklentim yok. Dediğim gibi sğpor amaçlı sadece.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Giriş seviyesi V-Fren bir MTB işimi görürmü aacaba? 1000-1500 TL civarı. Pro bir beklentim yok. Dediğim gibi sğpor amaçlı sadece.

@Brandon
şehir bisikletlerinin gözünüzü korkutacak hiçbir şeyi yok, arkadaşlara itimat edin.
Sizinle akranım ve istanbulda yaşıyorum.
Bu yaşlarda bu şehirde dağ patika kovalanmayacaksa dağ bisikletinin hiç mantığı yok inanın.

mailimden ulaşın bana. Seçip bulalım münasip birşeyler.

Son düzenleme:
hardtail mtb arıyorum ikinci ele yönelebilirim bütçem 6bin civarı aklımda iki model var
merida big nine team issue 2016
cube ltd sl 27,5 2014 hangisini almalıyım ya da siz ne önerirsiniz

Dediğim gibi çok fazla arazi şartlarına maruz kalmayacaksanız hybride bisiklet sizin için daha iyi. Asfalt üzerinde 28" teker ve dağ bisikletine göre daha ince tekerin akıcılık gibi bir artısı bulunuyor. Tabi bisiklet sağlamsa.😅

hardtail mtb arıyorum ikinci ele yönelebilirim bütçem 6bin civarı aklımda iki model var
merida big nine team issue 2016
cube ltd sl 27,5 2014 hangisini almalıyım ya da siz ne önerirsiniz

2. el alacaksaniz su sıralamaya göre dikkat ederek almanız dogru olur sanırım:
-Kadro boyu size daha uygun olan
-Uzerindeki donanım daha kaliteli olan
-Göbek akıcılığı iyi olan veya bakıma girerse iyileşeceğini düşündüğünüz
-Ozellikle amortisor, aynakol, ruble, zincir, lastik asinmasi acisindan iyi durumda olan
-Kozmetik olarak daha iyi durumda olan

3000 TL ye dağ bisikleti tavsiyesi alayım. Ve yeni sezon ne zaman başlıyor acaba bilen var mı ? Mosso Black edition H beğenmiştim ama hiç bir sitede satılmıyor..

• Kızgın
Tepkiler: Cemal Ç.
@Mamicann ikinci el temiz bisikletleri kovala.hevesle alıp bırakan çok.ama o seviyede bisikletler bütçe olarak ikinci elde olsa yüksek olur.misal ben Bisan mtx 7800 u sıfır fiyatı 6800 du kutusu açılmamış bile 4500 aldım.

Geri