sinan hüner
Aktif Üye
- Tepki
- 51
- İsim
- Sinan
- Başlangıç
- 1998—99
- Bisiklet
- Salcano
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Paylaşımınız için teşekkürler. Ng 750 modelini alıp daha sonra güzel bir maşa almak istiyorum kadro tasarımını beğendiğim için ve fiyat avantajından dolayı bu seçimi yapmayı düşünüyorum. Daha üst seviye bir maşa takmak ng750 modeli için sorun olur mu? Kullanan arkadaşlar varsa onlardan da cevap bekliyorum
Çok teşekkür ederim bisikleti satın aldım ilerleyen aylarda nasip olursa suntour havalı maşa takmayı düşünüyorum. Konik maşalar sanırım kadroya uyumlu değil.Eger takacaginiz herhangi bir komponent kadronuza ve bisikletinizdeki diger parcalara uyumluysa sorun olmaz. Sadece kalite/performans/saglamlik gibi farklar olur. Yani isterseniz ve olculeri tuttuktan sonra scott kadroya zoom amortisor, umit kadroya fox amortisor takabilirsiniz 😁
Ben yaşadığım şehirden aldım 1500 TL fiyata. Salcano'yu diğerlerinden ayıran çok da büyük bir artısı yoktu aslında. Sadece fiyat avantajı ve bulunduğum şehirde güzel bir bayisinin olmasından dolayı tercih ettim. Bir de 2020 model NG750'nin kadro tasarımını ve renklerini çok sevdiğim için@sinan hüner nereden aldınız hocam kaça aldınız birde salcanoyu diğerlerinden ayıran neydi sizce
Sayın @Brandon , genelde şehir içinde kullanacaksanız şehir bisikletine yönelmenizi tavsiye ederim. Çok dede işi kalır, biraz hırçın görünsün istiyorsanız hybride diye satılan, ne dağ ne de yol bisikleti olan ancak ikisinide biraz taklit edebilen bisikletler var. Onlara bakmanızı öneririm.Merhabalar;
Yaşım 47, İstanbul da yaşıyorum. Bundan 4 sene önce Carraro dağ bisikleti sahibiydim. 1 sene kullanıp işlerimin yoğunluğundan dolayı sattım. Fakat bu ayrılış bana çeşitli hastalıklar olarak geri döndü. (Şişmanlık, tansiyon vs.) Bisiklet kullanırken sağlık olarak kendimi zirvede hissediyordum. Bu yüzden tekrar bir bisiklet almaya karar verdim. Amacım spor ve kilo verme. Sizce yine bir dağ bisikletimi seçsem yoksa şehir bisikletimi alsam? Bu konuda siz tecrübeli kardeşlerimin tavsiyelerine ihtiyacım var. Marka model verebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim. Bütçem 1500-2500 TL arası.
Sayın @Brandon , genelde şehir içinde kullanacaksanız şehir bisikletine yönelmenizi tavsiye ederim. Çok dede işi kalır, biraz hırçın görünsün istiyorsanız hybride diye satılan, ne dağ ne de yol bisikleti olan ancak ikisinide biraz taklit edebilen bisikletler var. Onlara bakmanızı öneririm.
Üzgünüm marka, model yazamıyorum.
Giriş seviyesi V-Fren bir MTB işimi görürmü aacaba? 1000-1500 TL civarı. Pro bir beklentim yok. Dediğim gibi sğpor amaçlı sadece.
Dediğim gibi çok fazla arazi şartlarına maruz kalmayacaksanız hybride bisiklet sizin için daha iyi. Asfalt üzerinde 28" teker ve dağ bisikletine göre daha ince tekerin akıcılık gibi bir artısı bulunuyor. Tabi bisiklet sağlamsa.😅Giriş seviyesi V-Fren bir MTB işimi görürmü aacaba? 1000-1500 TL civarı. Pro bir beklentim yok. Dediğim gibi sğpor amaçlı sadece.
hardtail mtb arıyorum ikinci ele yönelebilirim bütçem 6bin civarı aklımda iki model var
merida big nine team issue 2016
cube ltd sl 27,5 2014 hangisini almalıyım ya da siz ne önerirsiniz