Scudo Sports

Dahon Kullanıcıları Kulübü

@korayg mıknatısların oturması lazım gidonu katlarken fren kollarını aşağı çeviriyor musunuz gidonun ortasındaki mandal o işe yarıyor.

• Beğen
Tepkiler: winnetou
Scudo
@korayg hocam katlanma videolarını izleyin tam katlanıyor olması gerekir.

• Beğen
Yarin yetkili servise goturecegim ayar vs icin, orada bir sorayim.

Edit : gidonda kirmizi nokta var, oraya indirince daha iyi oldu ama miknatis kavusmuyor yinede

Dosyalar

• 20170628_170643.jpg
    20170628_170643.jpg
    71,3 KB · Okunma: 82
  • 20170628_170651.jpg
    20170628_170651.jpg
    78,8 KB · Okunma: 84
güle güle kullanın.. katlamada problem yok, gidon boyunu her sefer ayarlıyorsan arada mıknatısların kavuşmadığı oluyor. alışınca sorun olmuyor. frenleri kollarını aşağı doğru çevirmeyi unutma.. @korayg

Tamam oldu hocam. seleyi biraz sola cevirmek lazim yoksa gidon degiyor , sola hafif cevirince miknatislarda oturdu. Sorun yok

• Beğen
@korayg

Gidon boyunu biraz yükseltip,fren kollarını ya aşağı yada yukarı bakacak şekilde ayarlarsanız kapanacaktır.Tabi yüzlerce defa kapatan biri olarak söylüyorum ayarlaması biraz zor her zaman pat diye kapanmıyor [emoji3]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Az önce AnkaBike dan geldim. Özkan bey sağolsun, çok ilgili , işini iyi yapan bir esnaf...Yetkili servisi ve ayar, montaj vs işleri için ücret almadı.
Turuncu Bisiklet ise bizden alırsanız ücret yok dedi , onları defterden sildim. Yetkili dahon servisi olmalarına rağmen

Bu arada Vitesse I7 gördüm Anka da...Özkan Bey e kaça olur dedim ve nakit olarak 2300 fiyat verdi arkadaşlar. Çok güzel indirim yaptı

Dedim ben bunu paylaşırım, arayanlar olur, sorun değil dedi. Bilginiz olsun. İsteyen varsa arayıp söylesin, Koray size sabah gelmiş Mariner montaj için, konuşmuşsunuz dersiniz gerekirse

Yani önceden bu fiyattan haberim olsa belki Vitesse i7 alırdım, göbek vitese 400 tl fark değer gibi...

• Beğen
@korayg

Keşke i7 alsaymışsınız.

Güzel fiyat vermiş doğrusu. Zira o farka fazlasıyla değerdi.

Göbekten vitesli bir Dahon gerçekten iyi bir sürüşe sahip.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yeni bebeğim
39733939e12369c72bda3f95cdda2c5f.jpg
747db082875f864877b6ff8bcdf88f18.jpg
7f7aff8c524781ef968992bf6f2dfe24.jpg
ec5f81146585f6be0b9b65797bbba13d.jpg

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selamlar 188 boyla mariner D8 üzerinde çok rahat edemiyorum. Sürüş pozisyonu iyileştirme açısından M veya H tipi gidon takmak istiyorum ama katlamada sıkıntı yaratmasindan korkuyorum. Gidon değiştiren var mı aranızda?

Bugün firsat bulup sabahtan bir tur yaptım...

Ankara yi bilenler için, kennedy den arjantine oradan tunali ya yokuş aşağı iniş sonrasında esat dört yola yokuş yukarı, esat caddesinden reşit galip, nene hatun ve dik yokuş filistine dogru çıkış ve kennedy den geri dönüş...

Birinci viteste rahat çiktim tunali esat dortyol yokuşunu...Filistinede çikardim ama bacaklarda hal kalmadı, seneler sonra binince kesildik , yarısına gelince sağa döndüm zaten

Ama çok keyif aldım, ilk başlarda bocaladım...Fazla çevik alet. Dikkat etmek lazım, keskin manevra yapabiliyorsun o yüzden kontrollü olmak lazım...

Memnunum, özlemişim o yokuş inerken yüze çarpan rüzgarı....

• Beğen
selamlar,bisikletimi geçen gün katlarken yanlışlıkla ön fren teli,önde bulunan bisiklete monte far'a takılmış farkında olmadığımdan direksiyonu katlayınca plastik kısmından kırıldı.Daha önce bu şekilde dahon'la mailleşip parça getiren bir arkadaş vardı yazısını okumuştum ama bulamadım.
Bu parçayı nasıl temin edebilirim yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunarım.

Dosyalar

• IMG_3806.JPG
    IMG_3806.JPG
    108,2 KB · Okunma: 82
  • IMG_3807.JPG
    IMG_3807.JPG
    120,5 KB · Okunma: 78
  • IMG_3808.JPG
    IMG_3808.JPG
    87,6 KB · Okunma: 78
  • IMG_3809.JPG
    IMG_3809.JPG
    120,3 KB · Okunma: 78
Ön tarafa takılan reflektörlerin bisiklete bağlanan kısmı benzer bir plastik parçaya sahip.Bu parçayı aktararak hallledebilirsiniz.

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Aliya

Merhaba sıfırdan farksız M beden Espressomu sahibinden e koydum. İlgilisi varsa bilgisi olsun.

Mariner d8 kullanıcısıyım üzerinde gelen pedalları kilitli pedalla(katlanır mantığına uygun) değiştiren oldu mu?

Ya da önerebileceğiniz bir pedal var mı?

Acedia benim bisiklette d8 de şu pedaldan var,ayakta sürsen bile güven veriyor (85 kg) ile ;) stomp adında birşey resim ekte.IMG_0592.JPGIMG_0586.JPG

• Beğen
Tepkiler: Joseph Cavalcanti
@Acedia
Katlanır kilitli pedal yok. Ama kilitli pedallar zaten normal bir pedaldan daha küçük pedalın katlanmışı kadar nerdeyse.

Geri