Scudo Sports

Decathlon - b'Twin tercihleri

Scudo
@byhsyn34 forumdan biri kamyona çarpmıştı triban 3 ile para iadesi yaptılar

@Owlknife eğer decathlonun bir hatası yoksa değişim yapmaması gerekir. o zaman bende bisikelt alayım 1 ay biniyim vuruyum kırıyım değişmesini isteyim.
size de saçma gelmiyormu?

@Owlknife Konuyu iyi incelerseniz kamyona çarpan arkadaşın kadrosunun kaynak yerinden attığını görürsünüz. Maşa yamulması benim kanaatime göre garantiye girmez.

28" herhangi bir yol maşası uyumlu olacaktır. Daha ekonomik olmasını isterseniz giriş seviyesi yol bisikleti alan birçok forumdaş karbon maşa değişimi yapıyor. Ellerindeki eski çelik maşaları işinizi görecektir.( 60 kadro için alın borusu daha uzun olduğundan alacağınız maşanın şaft boyunu kontrol ediniz.) 50 - 75 TL bunlar için eder fiyattır. Daha konforlu bir sürüş isterseniz karbon maşa alabilirsiniz 300TL civarı bulabilirsiniz. Fikrimi soracak olursanız yurtdışı isimsiz karbon maşa dışındaki her seçenek işinizi görecektir.
28" 1 1/8 ölçülerinde olmasına dikkat edin.

benim bildiğim bisiklet alındıktan sonra firmanın 10 sene yedek parça temin etmesi gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: ozenkes
Decathlon daki bisiklet fiyatlarını sık sık incelerim.Telefona uygulamasını indirmiştim.Bölge seçin bölümünde İngiltere yi seçmişim.Bisiklet bölümüne baktığımda çok çeşit vardı.sonra ülke değiştirdiğimde Türkiye de yarısı bile yok bu bisikletler türkiyeye girermi girerse ne zaman girer?

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adam bisikleti 200 euroya mal edip türkiyede %20 kar ile satacak. Devlet bundan %20 kar alacak sence getirir mi?

Ben sormuştum sezon başında az bir şey getiriyorlarmis . Ne olacak 3. Dunya ülkesiyiz . En basit örnek Honda'nin arabaları .

Merhaba bende decatlon çeşitlerine arasıra bakarım hatta katlanır bisiklet almak için
Başka ülke sitelerinede bakmış farklı modeller olduğunu görmüştüm
Bu tip firmalar genelde üst katagori ürünleri pazar payından dolayı getirmiyorlar
Alt segment ürünler biz tipi ülkelerde satışta olur diğerleri olmaz
Mesela kendiminde kullandığım dahon bisikletin tüm çeşiti 30 ise türkiyede 10-15 modelini bulabilirsiniz
Bu pazarlama şekli
Farklı sektörler içinde geçerlidir
Örnek
Otomotiv sektöründe
Her markanın her modeli olmaz a-b-c diye sınıflandırılır
Avrupa asya ortadoğu abd gibi
Farklı ülkelerde farklı modeller görmek mümkündür

@mfmayliba
He o yüzden fiyatlar 300 tl düştü birde 2017 ye kadar düşmüş

niye küfrediyorsunuz firmaya ?

tamam peki. silmiş arkadaş.

Pardon yanlış bir hareket olduğunu anladım yorumu düzelttim

Bende bugün dc4s almak için decathlona gidecektim ama son anda vazgeçtim.
Bisikletimi aktif olarak okula giderken kullaniyorum ve kablolu sayaçlarda sayaci yanina alip gidemiyorsun.

Bende bütçem dahilinde count4 modelini buldum ama almakta kararsizim.

count 4 kullanan arkadaslar yardim ederlerse sevinirim, nasildir bu cihaz?

Gecikme-kesilme durumlari oluyormu?

Aylik 300-450 kilometre arasi yol yaparim, beni yari yolda birakmasin yeter.

Memnun musunuz? :)

Kesinlikle bağlantısı kopmuyor, mıknatısı oynamazsa tabii :)

Bence tam size göre bir F/P ürünü. Önce benim bisikletimde birkaç yüz Km, sonra kızımın bisikletinde 1000Km+, hala sorunsuz ve pilini bile değiştirmedim.

Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Sagolun, çok tesekkür ederim hocam.

Izniniz olursa cihaz hakkinda ufak birkaç soru sormak istiyorum hocam :)

Cihazin hizi ekrana yansitmasi ne kadar sürüyor ve bisikleti biryere kilitledikten sonra cihazi yanimiza aldigimizi farzedersek cihazi yeniden baglamak gerekiyormu.

Hızın yansıması anlık, belki en fazla 1 saniye falan. Uyku moduna geçtiyse bir düğmeye basıp uyandırmak iyi olabilir. Yeniden bağlamak söz konusu değil. Zaten sistem sürekli bağlı. Özetle kullanması çok rahat :)

Tapatalk kullanılarak gönderildi.

@Kaan.Özçelik
Tekrar tesekkür ederim hocam, yarin almak için decathlona ugrayacagim. Alinca bu basliga bende cihaz hakkindaki düsüncelerimi yazarim :)

@Kaan.Özçelik

Hocam bugün cihazi satin aldim.

Ilk izlenimlerim su sekilde;

-Cihaz bekledigimden biraz daha küçük geldi bana, fotograflarda daha büyük duruyordu.

-Hizi biraz geç algiliyor hocam, biraz daha hizli olsaydi daha iyi olurdu.

-Sekil itibariyle güzel hocam, sade olmasi benim için iyi.

-Baglantilari kolay oldu hocam, 5 dakikada kurulumu yapilabiliyor.

Simdilik deneyimlerim bu kadar :)

91090 dosyayı görüntüle

@Godzilla Güle güle kullanın hocam :)
Doğrudan gidona değil de hocam :) aşağıdaki fotoğrafta gösterdiğim gibi hocam :) gidon boğazına bağlamanızı öneririm hocam :)
Böylece yolda düğmelerine basmak daha rahat oluyor hocam :)
Bir de, konuyla ilgisi yok ama hocam :) ben dahil kimseye bu kadar çok "hocam" dememenizi öneririm hocam :)
Fotoğraf net olmadığı için özür dilerim hocam :)

01.jpg

• Beğen
Tepkiler: ahmetyavuz
Geri