Scudo Sports

Decathlon - b'Twin tercihleri

@Kaan.Özçelik

Bazen bende farkediyorum biraz fazla dedigimi :)

Aslinda benim kafamdada gidon bogazina takmak vardi ama gidon bogazim biraz kalin oldugu için takamadim hocam, lastigi biraz küçük gibi geldi. Birde miknatisina ufak bir lastik baglamayi düsünüyorum, aman düsmesin :)

Scudo
@Godzilla Ben de ilk denemede takamadım, lastik küçük gibiydi ama sonra zorlayınca oldu. Ama güvenemiyorsanız kablo bağı ile (cırt tabir edilen) bağlayabilirsiniz. Mıknatısa birşey bağlamanız ise gereksiz. Sökmeyi deneyin, elle zor sökebildiğinizi, tornavida vs gibi bir alet gerektiğini göreceksiniz.

@Kaan.Özçelik Bende bugün lambamin lastigiyle kilometre saatinin lastigini birlestirerek taktim gidon bogazina.

Zaten almadan gidon bagazina takmayi düsünüyordum.

Pakedinde göremedimde, ürün su geçiriyormu hocam?

Bugün bol yagmurda kullandim umarim bozulmaz.

@Godzilla Kızım yağmurda pek çıkmadığı için bilmiyorum ama ufak tefek serpintide sorun çıkarmadığını söyleyebilirim ki zaten daha iyi bir denemeyi siz yapmışsınız :)

Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Bisiklet satislari, Avrupa ulkeleri seviyesine ciktiginda Decathlon'un butun modellerini ulkemizde gorebiliriz. Ozellikle yol bisikletlerinde Turkiye'ye gelmeyen cok model var. Sadece Decathlon degil bilinen butun markalar da durum boyle. Adamlar hakli beyler. Satamayacagi mali niye getirsin ki.....

decathlon.it
decathlon.fr
decathlon.de

diğer ülkelerde sattığı ürünleri ve fiyatları inceleyip ibret alabilirsiniz

Ayin 13"ünde kilometre saati almak için decathlona gittim, bir tane downhill bisikleti vardi giris seviyesi. decathlonun bisikletleri pahali bence, btwin fiyatlarina daha iyi bisikletler rahatça alinabilir.

Birde pahali bir yol bisikleti görmüstüm, karbondu galiba.

Decathlonun pahalı olduğu fikrine katılmıyorum Btwinler kadro anlamında kesinlikle scott,specialized,giant,trek gibi firmalarla yarışamazlar ancak fiyat/Performans anlamında hakkını yememek lazım geçtimiz günlerde stokları tükenen Rockrider 580 27,5" Modelini aldım üzerinde Arka aktarıcı Slx hariç full deore donanım Rockshox XC30 havalı maşa,Michelin Wild.GripTubeles uyumlu lastikler Ve Avid fren sistemi var ve indirimli olarak 2000 liraya aldım bu donanımdaki bisikletlerin çoğu 3000 lira üzeri fiyat etiketiyle satılıyor

2017 bisikletlerini yayınlamış, rr920 yi çok beğendim. Bence fiyatları uygun, piyasaya göre. Yakın zamanda rr520 alıcam. Başta yurt dışından kadro alıp toplamayı düşünüyodum ama ortalama bi kadro fiyatına komple bisiklet veriyo adamlar. 520 nin üstündeki kompenetler kötü ama zaten yükselticem zamanla. Sırf kadrosu için alıyorum. Kadrolarında kaynak hatası gözüme çarpmadı yada şikayet görmedim internette. 1000 tlye ömür boyu garantili kadrom olucak daha ne olsun.
http://www.btwin.com/blog/wp-content/uploads/2016/10/ROCKRIDER-920.jpg

Oldum olası sevemedıgım tek firma bence bisiklet piyasasından eli ayağı çekmeleri lazım cekemiyorlarsa türkiyede satışı üretimi herşeyi durdurulmalı halk sağlığını tehdit edıyor kadroları ve kullandıkları parçalar kanser yapıyormuş alman bir gazetede okumuştum..

Btwin ile ilgili decathlon türkiyeye mesaj atalım getirmesinler :D Bak bilir kişiler hemen yargıladılar astılar.

Bu gün 70 km dağ yolunda gezi yaptık. triban500 tık demedi millet hayret etti. o salcanoların sedonaların ( hepsi mtb bu arada ) her yeri zarıl zarıl ötmeye başladı.

bana göre btwin trek ile yarışır. 1300 liraya gelsin triban 500 den iyisini satsın onu alırdım. alur700 den iyisini daha ucuza satsın onu alayım. Sedona veya salcano gibi taywan ve çinden kadro alıp etiket basan firmalardan çok çok iyidir. mtb mi de btwin alabilirim.

Not : fransızlara acaip gıcık olan biriyim :D

Abicim trek ilede yarışamaz o kadarda değil [emoji18]

Yurt dısındaki fiyatlardan ibret almamızı söylemişler de , yurt dısında evet çeşit cok ama fiyatlar burdakinde daha ucuz bence hele indirimli olanlar epey ucuza gelenler var 400-500 euro dan baslıo fiyatlar dısarda euro suanda 3.391 gibi bişe .

Onun dısında diger markalarla kıyasla üzerinde donanım shimano zaten daha pahalı markalarında üzerinde kullanılan genelde shimano geriye kadro kalitesi kalıyo ve kalite olarak adamların zaten orta seviye ve üst seviye kadrolarında uci onayı mevcut daha ne olcak ki?

@ilkercom

Hocam Salcano"larin Sedona"larin heryeri zaril zaril titremeye basladi dersen gülerler adama, sizinki biraz karalama kampanyasi olmus. Bisikletimi almadan önce btwin rocrider 300"lere bakmistim, neyse decathlonda gidip inceledim. Vites ve fren kollarini görür görmez vazgeçtim, zaten bisiklette yerinden kalkmiyordu.

Iyikide almamisim btwin rockrider 300"ü, gittim %50 daha uygun fiyata 2. el bisikletimi aldim. Donanim olarak çok daha iyi.

Bence siz biraz abartiyorsunuz btwini.
triban 500"üde diyorsaniz forumda kaç kisinin dropbarlardaki donanimlari yamuldu forumu bir aratin isterseniz.

Ha suluk, suluk kafesi, çanta, kilometre saati vb konularda yeterli olabilirler ama bisiklet konusunda yeterli olduklarini düsünmüyorum.

@Godzilla

RR300 Decathlon'da sarilan en ucuz bisikletlerden bir tanesi. 400TL'lik bisiklete bakip markanin yaptigi butun bisikletleri gommussun. RR500 ve ustundeki modellere de baksaydin keske.
Yabanci bisiklet dergilerindeki Incelemeleri de okuyuver bi zahmet. BTWIN'in pek cok modeli kendi fiyat grubundaki en iyi bisikletler arasinda gosteriliyor.

2. el tamamen sans isi. Uygun fiyata guzel bir parca bulmakta var, bir guzel kaziklanmakta. 200TL'ye ne aldigini soyleyebilir misin?

• Beğen
Tepkiler: BurakY.
@Uğur Recep AKGÜL
yurtdisinda adamin para birimi euro o 500 liraya aliyor gibi dusun sen 1500 liraya aliyosun

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
@celikkadro Hocam suanda baska bir ülkede ögrenciyim bu yüzden TL hesabi yapamayacagim.

Okul git gel ögrenci isi isimi görebilecek.bir bisiklet bakiyordum kendime, önce decathlona gittim bir arkadasimda rockrider 300 vardi.

Fiyatida 150 euroydu yanlis hatirlamiyorsam, biraz inceledim ama fren kollari, frenler ve fren papuçlari gerçekten çok kötüydü. Ögrenciyiz ay sonunu zor çikariyoruz bende gittim 2. el olarak %50 daha ucuza baska bir bisiklet aldim. O siralar foruma üye degildim zaten ve kilo, disk fren uyumu vb seyleri foruma girdikten sonra "tam olarak" ögrendim.
Sonradan farkettigimde 2. el.olarak aldigim bisikletim rr300"den 1,7-1,8 kilo daha hafifti ve disk fren destegi vardi.

Tesadüfen birazda olsa daha iyisini aldim yani.

Üst modelleri diyorsaniz Shimano hidrolik disk ve Shimano Acera setli rr500 üzerlerini bende begeniyorum. :)

Geri