Scudo Sports

Decathlon - b'Twin tercihleri

Bence sizler bilgi sahibi olmadan ön yargı ile fikir yurutuyorsunuz.

Dediğim gibi trek ile yarışır çünkü trekin alt serileri fason kadrolardir. Tayvan mali kadrolar. Gormesek binmesek eyvallah.

Diğer konu ben abartmiyorum. Almadan önce bende araştırdım. 1300 liraya varsa daha iyisi satalım onu alalım. Siz söyleyin.

1100 liraya giant alcaktim vazgeçip bunu aldım.

Bugün sedona salcano kullanan arkadaşların frenleri vs sürekli sorun çıkardı. Ben kaç oldu mtb ile zor gidilen yerlere 700*23 lastikle girdim. Bildiğin taşlık yollardan indim çıktım. Portekiz üretimi kadro ile Çin işi sedona veya salcanolari kıyaslamak şahsen.

Kesinlikle abartmiyorum malını övmek gibi de dusunmeyin. Dune kadar geotech kullanıyorum aynı şekilde geotech kron filan da bence fason ürünler hep.

• Beğen
Tepkiler: Yakup3525
Scudo
Konu biraz amacı dışına çıkmış fakat şunu kendi adıma söylemeliyim bende Decathlon üretimi Rockrider 8.1 kullanıyorum ve bisikletlimden çok memnunum yeni bisiklet almaya niyetlendiğimde ilk baktığım yer Decathlon oluyor ama ne yazık ki ülkemize çok sınırlı sayıda bisiklet getiriyor tabi bunun sebebi belli arkadaşlar yazmışlar, yeterince satılmaması. Ben Decathlon'un Twitter adresine sürekli yeni bisiklet getirmesi yönde taciz ediyorum ve bunu herkese tavsiye ediyorum almayacaksa da rekabet artsın bu kesinlikle bizlerin faydasına olacaktır.

@ilkercom

Hocam kimse sizin bisikletinize bisey demiyor ama bu yaptiginiz açiklama fizik kurallarina aykiri :D

O zaman bizde 1.95-2.15 arasi lastiklerimizi çikartalip 700x23 takalim.

Hocam beni yanlis anlamayin ama bu dediginiz sey fiziken imkansiz. Mtb ile "ZOR" girilen (mtb lastikleri+mtb donanimlari) yerlere 700x23 lastikle girip mtblerden daha iyi performans elde ediyorsaniz ciddi.manada helaliniz var.

Kusura bakmayin sizin dediginizle mtb yolda yol bisikletinden hizli giderin en ufak bir farki yok. :)

Performans derken ? Yarış yapmıyoruz ki.

Her bisikleti amacına uygun kullanmak lazım. Ama mtb yok bu aralar her yere triban 500 ile gidiyorum.

Bildiğin taşlı kumlu yerlere girdim. Öyle mıcır filan da değil.

Hatta cube kullanan arkadaş btwin bu kadar sağlam çıksın hiç ummazdim dedi.

Markayı sahiplenmek gibi algılanmasını ama adamlar yapmış. İmkan olsa alur700 almak lazımdı.

Mtb alırken btwin de bakacağım. Düşes bulursam sedona veya salcano da alırım. Öyle çok marka takintim yok.

Konu biraz amacı dışına çıkmış ben de Decathlon üretimi bir dağ bisikleti kullanıyorum ve çok memnunum fakat bir çok ürün var ve iyidir veya kötüdür diye kestirip atmak doğru değil. Konuya dönecek olursak evet ne yazık ki ürün çeşidi gelişmiş ülkelere göre çok daha sınırlı ben sık sık Decathlon'un twitter adresine twit atarak taciz ediyorum yeni ürünlerin ne zaman geleceğini soruyorum neden getirmediklerini soruyorum ve herkese tavsiye ederim sonuçta yeni ürünlerin gelmesi rekabetin artması demek ve bu durumdan kesinlikle biz kullanıcılar faydalanacağız.

@BurakY. 2012 yılında yayımlanmış olması lazım yurt dışı bisiklet gazetelerini takıp ederseniz bisiklet fırmalarını olumlu olumsuz tartısıyorlar genelde alman basını daha ilgili bu konuda. Suan piyasanın en iyisi firma / marka olarak yurt dışında övülen birtek trek var nedenini anlayamadım dıyerlerı için paranızı cöpe atmayın diye bir slovgan oluşturmuşlar sanırm :) halbuki isim yapmış cok kaliteli kadrolar üreten güzel donanımlarla satışa sunan cok güzel markalar varda bende anlayamadım trek neden ??

Yeni bisikletleri duyurdular.

(link)

@Kaan.Özçelik Bayaa yardimci oldunuz çok tesekkür ederim gerçekten hocam...

Merhaba arkadaslar bugün itibariyla 488. kilometremizi yaptik, sizlere biraz deneyimlerimden bahsedeyim;

Cihazi 14 ekimde decathlondan satin aldim arkadaslar, btwin count 4 almamin sebebi fiyatinin uygun olmasiydi.

OLUMSUZ YANLARI:

-Cihazi sifir olarak aldim ama sag tus sol tusa göre daha hassas.

-Sag tusa biraz sert basinca ekranda ufacikta.olsa bir mürekkep beliriyor.

-Sag tusun üzerinde yani sag alt camin üzerinde hafif bir beyazlama var kendini belli ediyor.

-Geçenlerde bardaktan bosalircasina yagan yagmurda kullandim, ilk gün düzgün çalissada 2. gün alet kafayi yedi. Hiz kendi kendine 30-15-30-15 gibi araliklarla degismeye basladi kendi kendine. Ertesi gün düzeldi.

OLUMLU YANLARI:

-Cihazin ekrani dik oldugu için görsel olarak daha güzel duruyor.
sigma saatler gibi hiz göstergesi abuk subuk durmuyor. Yani sayilar tam olarak düz.

-Fonksiyonlari güzel çalisiyor, henüz baglanti.kopmasi yasamadim.

-Takip çikarmasi gayet kolay.

-Fiyati gayet uygun.

25-26 günlük deneyimlerim bu kadar arkadaslar :)

Merhaba değerli forum üyeleri Btwin 900 bisiklet ceketi kullananlar ceket hakkındaki düşüncelerini paylaşırlarsa sevinirim. Soğuk havalarda içlik ile birlikte yeterli olur mu ?
btwin 900 ceket.jpg

• Beğen
Tepkiler: Literary
biraz düşmesini bekle fçiyatın.bunun diğer rengi var bende memnunum

Ben de kullanıyorum. Harika bir ürün. 4-5 derecelerde bir kısa kollu fotma ile kullandım. Üşütmüyor. Bir de terleseniz bile kendiliğinden üzerinizde kuruyor ama üşümüyorsunuz. Fakat efor sarfetmeden rüzgara maruz kalırsanız üşürsünüz.

btwin 100 bisikket cektini aldım dechatlondan
gram rüzgar ve soğuk geçirmiyor
ama saat başı termal içlik deiştirmen gerekiyor Çünkü çok terletiyor
çıkardığın içliği bisikletin önüne asınca on dakkada kuruyor

bahsettiğim rampalı ve tempolu sürüşler için

aşırı soğuklar hariç giyilmez

Cevaplarınız için teşekür ederim.
Sabahları 7.30 gibi Maltepe'den C.Bostan'daki işe bisikletle gidiyorum. Soğuk hava için bu ürünü bulmuştum uygun fiyatlı diye. Başka öneriniz varsa dikkate alabilirim.

Adminler lütfen konuyu kaldırmadan önce bir mesaj atın. O kadar yazıp onaylanmasını bekliyorım bakıyorum silinmiş. Varsa aynı konu link atın lütfen ben göremedm.

Merhaba. İlk defa adam gibi bisiklet alacağım. İki modelden birisini 2. El olarak alacağım.
Triban 500 ü 850 tl ye satıyorlar yanında sele kıkıfı sele altı çanta kilit kask var.
520 yi ise 1000 tl ye satıyorlar. Size sorum şu. Arada 150 tl fark var. Bu beni ufakta olsa zorlar ve en az 70 tl de ekipman parası vereceğim.hangisi daha mantıklı ? Yardımlarınızı bekliyorum.

Stoklara girmiş gözüküyor. Fiyat bana çok iyi geldi.

(link)

300TL indirim olmuş geçen hafta 3.299TL fiyatla satılıyordu mağazada,

@fahrettin akansu
Üzerindeki grup setin shimano karşılığını biliyor musunuz?

yeni bir grupset var ama slx ile muadil olduğu söylenebilir,
doğrudan olmasa da arka makinası sram apex1 set ile ortak parça kullanıyor, rubleler apex1 ile ortak,
fiyat performans konusunda güzel bir set, sadece 100gr hafif 11-42 deoreXT rublesi ile pedal verimi az biraz daha arttırılabilir,
bunun haricinde çoğu kullanıcı için yeterli bir set.
Sram uzun zamandır çapraz zincir kullanımı desteklediği için 1x11 performansı da gayet tatminkar.

@alcest

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
3.000 liraydı 3.300e çıktı tekrardan 3.000 lira şimdi

Geri