aysesaglam
Üye
- Tepki
- 75
- İsim
- ayşe sağlam
- Başlangıç
- 1996—97
- Bisiklet
- Orbea
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
benimde salı günü teslim görünüyordu bugün iptal edildi.Merhaba 31 ekimde sipariş verdik bizde internetten şuanda hazırlanıyor diyor Planlanan teslimat 1 GÜN içerisinde olacak, 03 Kasım 2020 Salı. yazmakta sizin siparişiniz ne zaman verilmişti.
245990 dosyayı görüntüle
Decathlon hiç değişmiyor demekki. Bana da 2 kez yaptılar bunu, adilik bu başka bişey değil.benimde salı günü teslim görünüyordu bugün iptal edildi.
4 aydır kullanıyorum bu tcr ı. Kutudan çıktığı haliyle 8.4kg. Fiyatı düşürmek için maşadan kısmışlar, şaft borusu alüminyum.bahsettiğimi bisiklet buydu sanırım karbon değil. (link) ikisi arasında tercihimi van ryselden yana kullandım bunda ikisinin fiyatlarının arasında 10bin tl olmasının payı büyük umarım üzmez.
çok ilginç bir tek benimki iptal oldu galiba vardır birr hayır bende başka model bakıyorum
Bizim bisikletimiz geldi dün ilk sürüşü yaptık ailecek lakin bir problem var, bugün decathlon'a götürdük ve değişim kararı aldılar ancak stoklarda olmadığı için beklememiz gerektiğini bu problemin Türkiye'de satılan bütün edr af 105'lerde olabileceğini de not düştü yardımcı olan arkadaşımız.
Sorun şu ki; Fulcrum R6 jantın birleşim noktasında hem ön hem arka 1milimetrelik bir taşma mevcut, bu taşma yüzünden her frene basıldığında freni rendeliyor tıkır tıkır ses yapıyor.
Görselleri ekte gönderiyorum; sizden ricam bu bisiklete sahip olanlar jantın birleşim yerlerini kontrol edebilirler mi, görseldeki gibi bir çıkıntı var mı diye?
Ön teker jantı;
246308 dosyayı görüntüle
Arka teker jantı;
246309 dosyayı görüntüle