Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Doktor Bu Ne! (Bir Specialized Vakası)

Bu konu, millet olarak aşırı duygusal olduğumuzu çok net perçinliyor. Hasan beye bu kadar yüklenilmiş ve ısrarla üyeleri "tehdit" ettiği vurgulanmış. Bir kimsenin bir başkasını mahkemeye vereceğini söylemesi hiçbir biçimde tehdit teşkil etmez, bu hususta binlerce Yargıtay kararı vardır. Herkes bir tehdit türküsü tutturmuş gidiyor. Biraz realist olmakta fayda var. Hukuki anlamdan tehdidin ne anlama geldiğini bilmeden, sürü psikolojisi içinde aynı bahaneye sığınmak benim açımdan kabul edilemez. Beyefendi bir şirket temsilcisi ve bu işten para kazanıyor. Sen "eleştiri sınırını aşarak" bir markayı mesnetsiz iddialarla aşağılayıp, o markayı temsil eden şahsın da ticari itibarını aleni bir şekilde zedelersen mahkemede yargılanırsın. Bu konu bu kadar nettir. Kaldı ki buradaki tutumu çoğunuz gibi ben de eleştirdim, hala da eleştiriyorum ancak gelen rapor ortada. Eğer Selami bey raporun yetersiz olduğunu düsünüyorsa gider dava açar ki daha önce ben bu konuda kendisine destek olacağımı da taahhüt etmiştim. Ayrıca Hasan beyle doğrudan muhatap olan Selami bey, Hasan beyin samimiyetinden şüphe duymazken bizlere noluyor yahu ! Hiçbirimiz Selami beyin durumunda olmak istemeyiz ve kendisi de yapılması gerekeni yaptı, olay bundan ibarettir. Firmanın avukatı değilim olaya bağımsız bir avukat olarak hukuken bakıyorum :)

Scudo
@Onur YCL Tesekkurler Onur bey,Hasan beyle baya konustuk mesajlastik suan karar verme arefesindeyim yarin siparisi gecebilirim.2 secenek sunuldu ikisininde rengi en az begendigim kadroydu S works olan yine fena degildi ama Hasan bey sagolsun o konuyla ilgilenip yardimci olacak mat siyah s works icin,hala net karar verebilmis degilim butce dolayisiyla fakat dusunmem icin ayrilan sureninde sonuna yaklasiyorum.

@Selami53

Bu kadar sıkıntı ve stres yaşanmışken, sizi daha fazla bunaltmak istemem. Tavsiyem mevcut kadroyu onarım işlemine sokun ve bisikleti komple satın. Farklı bir marka ve modele yönelin. Yerinizde olsam aynı marka'yı almazdım. Kolaylıklar diliyorum.

@Selami53 Hakkınızda hayırlısı olsun Selami bey. Metanetli yaklaşımınızdan ötürü de ayrıca tebrik ederim. Şahsen böyle bir durumda sizin gibi aklı selim davranamayabilirdim. Seçiminizde pişmanlık yaşamamanızı temenni ediyorum.

@Onur YCL

Biri de çıkıp şunu söyledi nihayet oh be, tehdit tehdit diye tutturuldu, ortada tehdit falan yokken (aleni bilgilendirmeydi bence gayet) bildiğiniz linçti yaşanan, ağzınıza sağlık.

@Erdal YILMAZ
Gunlerdir ince ince hesaplar yapiyorum olaya "bu zarari nasil minimuma indirgeyebilirim" sorusuyla yaklasiyorum.Gider,gelir,indirim ve suan benim icin en onemlisi belkide "zahmet". Bu kriterleri harmanladim gönlümden geceni de koydum ortaya S works mantikli geliyor gibi. Kadromun satilacagini dusunsem bir cok alternatif dusunurdum ama zaten pahali bisikletin alicisi az,58 kadronun ki azinda azi.Birde isin icine ne idugu belirsiz herkesin farkli yorumladigi bir hasar girince insanlar en kotusunu dusunuyor.Su kadroyu satmaya kalksaniz inanin hasar hasar diye belkide 2 bin liraya bile satamazsiniz.E ama dusununce s works de bana 5 bin lira gibi bir indirim sagliyor + satisi alisiyla uhrasmadan garantisi devam eden bir s works.
@Onur YCL
Tesekkurler Onur bey.Belkide butun bu olanlarin sonucu bir "iyi ki" ye cikar.Biz ummaya devam edelim bakalim hayat karsimiza neler cikartacak.

• Beğen
Tepkiler: İbrahim A.
@ÖmerMurat
Bence en dogru tanı.

Bu arada arkadasımıza kendisini en cok memnun edecek karar için sabır diliyorum.inşallah mutlu eden bir karar verirsiniz.

Neyse arkadaslar bu konu yeteri kadar baydi sanirim sizi de baymistir.Uzerine konusulacak birsey kalmadiysa forumu daha fazla bu konuyla mesgul etmeyelim derim.

@Selami53

Bende böyle düşünüyorum,gönlünüz S-Works'e kaymışsa alın gitsin. Yani bunda da sorun olacak diye düşünmeyin.

@Yavuz S. Bir şey öğrenmek istiyorum sizin bu replika olayında bayağı bir bilginiz vardı. Selami Bey'in alacağı S-Works yarışlarda Tinkoff,Etixx vs. gibi takımların kullandıkları kadronun aynısı mı ?

@Tolga Çelebi evet aynib oluyorlar hatta renk secenegi olarak takim renklerinde satilanlari da var. Yalniz kisiye ozel (contador edition,sagan edition gibi) olanlar farkli olabiliyor,malzeme ayni fakat kisiye ozel geometri farki yapabiliyorlar.Sadece yildiz sporcular icin.

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
@Tolga Çelebi genelde piyasaya satılan ürünler benim Focus gibi, (Ag2r MondialeTeam in 2013 kadrosunun aynısı) büyük turlarda kullanilan bisikletlerin sadece renkleri ve yazıları değişmiş halleri oluyorlar.

Özellikle bu kadroyu araştırmak lazım ama muhtemelen tinkoff etixx gibi takımların kullandığı kadronun aynısı. :) iyi günlerde kullansın. Bencede en iyi seçim S-WORKS.

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
@Yavuz S. Tesekkurler Yavuz bey.Suan Specialized'in sitesinde de 6 farkli S-Works Tarmac mevcut.
Mat siyah,purple,lansman rengi(siyah,kirmizi,beyaz) ve astana,tinkoff,etixx

• Beğen
Tepkiler: Yavuz S.
@Selami53

Sizin alacağınız hangisi oluyor ?

@Tolga Çelebi iki secenek var,eger magazada varsa belki purple da eklenebilir.Mat siyah ve lansman renkleri bunlar :
DSC_0009.jpgimages-2.jpeg

Bu tür konularda bilgim olduğundan dolayı resimleri inceledim farklı kontrastlarda baktım ve bunu düşme sonucu değil, sert bir cisim tarafından ciddi bir hasar aldığını söyleyebilirim. boya kırığının altında birbirine paralel farklı kalınlıkta çizgilerde bunu işaret etmekte. Büyük bir olasılıkla sizin fark etmediğiniz zaman gerçeklemiş olabilir. Düşmeyle böyle soldan sağa paralel hasar alması nerdeyse imkansız.
Geçmiş olsun, umarım içinize sinen bir bisikletiniz ile pedallamaya devam edersiniz.

@Serhan Çömlekçiler farketmedigim bir zaman araligi olmadi konuyu tumuyle okuduysaniz detaylica acikladim.Hic sanmiyorum ama yan dustugu zeminde bir cisme temas etmis olsa ?

@Selami53 eğer yere düştüğünde yerde ne kadar da sert bir cisim olsa bile sekme mutlaka yapar. Bu resimden şunu görüyorum ben, yanlış anlamayın sizin dedikleriniz yanlış demiyorum sanki daha sert cisim ile sürtünme ve yüksek basınca maruz kalmış örneklemek gerekirse; bisikletiniz sabit bir yerde duruyor ve bir arabanın dönerken çamurluk tarafının bisiklet ile temas edip yoluna devam ettiğini düşünün.
Tek düşmeyle de bu hale gelen bir bisikleti, ben üstündeyken neler olur kim bilir diye de düşünmeden edemiyor insan tabi

@Serhan Çömlekçiler malesef dedigim gibi zaten bisiklete 4. Binisimde oldu bu olay,bisiklette kutudan cikti sifir olarak kuruldu.Yan dusmeden onceki saatlerde cekilmis fotograflarda incelendi o kisim temizdi.Baska da bir olay olmadi.Hani keske olsa da ben de forumdaki arkadaslarda beyin yakmasa bu ise.

Geri