Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Foruma Veda

@BerkEvren
- öncelikle çok doğru bir karar.
- insanlık için minik senin için DeeV bir adım.
- zati 5 sene iyi çektin bu marabaların kahrını, lütfettin.
- youtube da ki kanalından takip etmeye devam edeceğim seni 50. abonen olarak.
- (hadi iyice sulandırayım..😁) , "kadın yok forumda" demişsin, yüzde kaç etkili oldu?
- kırdığın kalplerin nüfusu ilçe olmaya yeter.
- Ya, murat üstadın rahatsızlığına ne kadar üzüldüysem (şükür iyiymiş) senin bu kararına da o kadar çok sevindim "adına".
- daha kaliteli elit forumlar var yabancı, senin ayarın oralar, belkide oralardasın şuan.
- Başka hesapla girince bir sinyal verde sen olduğunu bilsin millet (saçmaladım sanki).

Ya dostum bunlar işin şakası, kendine iyi bak, tekerine taş değmesin, yolun açık olsun. (final, kıvırma faslı.😄)

Bunu okuyup sağlam bir mesaj yazacaksın ya mesela, okunmayacak...🙂..
vs...
vs...
vs...

Scudo
Aklıma geldi de... Beni en çok, Ahmetgitar'ın forumdan ayrılması üzmüştü. Ancak o sessiz sedasız gitmişti...
Hala benim aklımda sorudur bir söylediği. BF'ye ilk kayıt olduğum zamanlardı ve bir gezimi paylaşmıştım. "Bende böyle gezmek istiyorum" yazmıştı paylaşımıma.
Kendi kendime "alaymı ediyor acaba" dedim. Sonra yine ben bana "paranoyaklaşma lan" demiştim.
Alıngan bir anıma denk geldi sanırım. 😅

Cok eglenceli :)
Neyi algıliyoruz, neyi algilamıyoruz, kendimizi ne kadar önemli zannediyoruz, herseyin merkezindeyiz vs.
Laf gelince hepimiz ozgurlukten, ifade etmekten, seviyeli olmaktan dem vuruyoruz ama bize uymadigi anda bir kasik suda firtinalar koparmaya calisiyoruz. Bu arada yonetiminde bazen alabildigine hosgorulu, bazen ise kucucuk bir detayı cımbızla cekip muebbet ceza misali yaptirimlarda bulunması cok enteresan. Kime gore neye gore oldugunu henuz anlayabilen yok :)

-Serbest kürsü; herkes istedigi konuyu acar katılan katilir, katilmayan katilmaz
-Şikayet butonu; hakaret veya aşırı rahatsız edici buldugunuz konuyu, yorumu yönetime bildirirsiniz
-Engelleme secenegi; rahatsiz oldugunuz, sizi rahatsiz eden kişiyi engellersiniz
-Konu secme ozgurlugu; sizi ilgilendirmedigini dusundugunuz, rahatsız ettigini hissettiginiz veya bir yerden sonra kabak tadi verdigine kanaat ettiginiz konuyu okumazsınız veya takip etmeyi birakirsiniz
-Uye olmak, uyelikten ayrılmak; tamamen sizin keyfiyetinizde.

Ama ''gidiyorum cunku'' seklinde bir yorum bırakıp gitmekte sizin keyfiyetinizde. Biri kuyuya taş atar kırk kişi cikarmak icin cabalar misali bu konunun yorumlarında koşturup durmakta bana eglenceli gorunuyor.
Mesela felsefenin katliamlarin ana sebebi oldugu bilgisine bu sayede vakıf oldum :krktm: :) :hihi:

Yenilik iceren cok fazla konu olmayinca, organizasyonlar ve bisiklete binebilme sıklıgı pandemi ile ciddi bir azalmaya girince boyle oldu diyesim geliyor. Ekonomik sıkıntılarin pek cogumuzda yeni proje, parca, bisiklet degistirme eglencelerine sekte vurmasida bir etken bence.
Dogru durust yeni insanlarla karşilasamadigimiz su zamanlarda her yerden, her gorusten, her kesimden insanlar ile karsilasma sansi verdigi, mizah gucu yuksek arkadaslarin yorumlari ile yuzumuzun guldugu bu tip konu ve paylasimlar hakikaten keyifli geliyor bana.
Hatta ''İyi ki veda etmissin Berk Evren'' diyesim geliyor. Standarda baglanmıs monoton gunlerde ''acaba bugun ne oldu'' diyerek bir kac gunumuzu renklendiren kucuk anlar biriktirmemizi sagladin :p

NOT: İçinde her küçük çekişme yaşandığı dusunuldugunde ''bu konu kapatilsin / bu konu kilitlensin'' gorusune katilmadigimi not edeyim dedim. Ciddi hakaret ve hak ihlali yoksa neden kilitlenip kapatilsin? Sonucta gorusler catismadan, konusulmadan, tartişilmadan daha iyi veya daha yeni seylere nasil ulasacagiz?

@umutcelik Belki dil değilde link paylaşımından olabilir ceza...Bende yaşamıştım...

Edit : Cevaben yazdığım mesaj silinmiş..

Son düzenleme:
@Mert E. Konunun adı gerçekten kedi köpek korkusu muydu yoksa ilgili konunun aklınızdaki esprili teması mıydı. Berkevren Bey gibi kedi köpek korkusu olmayan hatta veganlık mertebesinde hayvan dostu bir insanın omuzunun kırılmasına neden olan da korkusu değil köpeğin ta kendisiydi çünkü. :)

Forumlarla ilgili genel olarak da, bazen keyifleri kaçırsa da farklılıkların, çeşitliliklerin olması güzel aslında. Forumun gayesi de bir noktada bu bence.
Şahsen forumda sadece Berkevren Bey gibilerin olmasını istemezdim. Hepiniz vegan olursanız, hepiniz Murat Çömez gibi muazzam bilgiye sahip olsanız hepiniz yol bisikleti fanı olsanız çok sıkıcı olurdu buralar. Forum şu anki haliyle de sıkıcı gerçi ama konu farklı. Kalitelidir değildir, çeşitlilik güzel.

Bisikletforuma vedalar konusunda Mariokaldato abimizin düşüncesine %100 hak veriyorum.
Sahiden Berk Evren o tarihte forumdan ayrildi ve geri gelmedi mi?

• Beğen
Tepkiler: Şenol U.
Aynen stravadan görüyorum.Hep koşuyor.

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
Gideceğini herkesin bilmesini istiyor ve bunun onayı için topik açıyor. Tam bir kibir abidesi. Galiba gittiği iyi olmuş.

Bende ara ara gidiyorum sona dolanıp geri geliyorum eğlenceli bence buralar. :)
Tour u takip edemediğim zamanlar burdan bakıyorum. Takıldığım konuları buluyorum. Bazı konular başlıklar bence de çok gereksiz :acpsnr: ama gitsem de gelsemde birileri gelecek birileri gidecek .Keyifli forumlar.

Bazıları var ki insanları forumdan soğutmak için elinden geleni yapıyor. Emek verip inceleme konusu açıyorsun olumlu yön paylaştın mı mesele yok, olumsuzunu yazdın mı "mağdur" diyen tartışma çıkartmak için yer arayan, "her aldığı şey için inceleme konusu açıyor" diyecek kadar hazımsız yada ergenliğinin başında 4-5 kişi var ancak meydanı boş bırakmamak, insanlara yardımcı olmak ve olumlu olumsuz deneyimleri paylaşmak adına forumu bırakmayı düşünmüyorum.

Son düzenleme:
Gideceğini herkesin bilmesini istiyor ve bunun onayı için topik açıyor. Tam bir kibir abidesi. Galiba gittiği iyi olmuş.
Ben de günü geldiğinde buralardan gidecek olsam konu açardım ama kibirden değil.

(link)

İki kere gittik, üç kere geldik 😀
Şükür sağlıklıyız, güzel buralar, yarın sahilde teker patlar rastlaşırız kırmayın birbirinizi.

Ben de günü geldiğinde buralardan gidecek olsam konu açardım ama kibirden değil.

(link)
İster kibirden ister kederden olsun artık yeni başlık açtırmazlar bir başlığın altına taşırlar.

Evrende, hiç bir şey tek başına anlamlı değildir. Ancak hiç bir şeyden de bir tane daha var değildir. Bu ne demek? Her şeyin bir kıymeti, değeri vardır. Büyük-küçük,sıcak-soğuk,uzak-yakın farketmez . Bir çiçeğin, çiçek olmak için ağacına, ağacın meyvesine ya da tohumuna, suyuna havasına osuna busuna ihtiyacı vardır. Ne kadar insan var ise, o kadar da kozmos (farklı inanç, tarz, üslup,vs vs) vardır. Hiçbir devlet, bireyi ile; hiç bir birey de, devletiyle %100 tutarlı ya da senkronize olamaz. Fakat karşılıklı bir muhtaçlık ilişkisi taşırlar.. Biz zannediyoruz ki, diğer insanlar ve doğa dışında bizi bağlayan bir şey yok. Oysa herşey , herşeyle ilişkilidir.. siz, bu düzenden kendinizi sıyırdığınızı sanarak, forumdan ayrıldığınızı, kurtulduğunuzu sanarsınız ama siz de forum gibisinizdir.. Ben de öyle 👽 (ne dedi lan bu Fransız temsilci 😁)

Evrende, hiç bir şey tek başına anlamlı değildir. Ancak hiç bir şeyden de bir tane daha var değildir. Bu ne demek? Her şeyin bir kıymeti, değeri vardır. Büyük-küçük,sıcak-soğuk,uzak-yakın farketmez . Bir çiçeğin, çiçek olmak için ağacına, ağacın meyvesine ya da tohumuna, suyuna havasına osuna busuna ihtiyacı vardır. Ne kadar insan var ise, o kadar da kozmos (farklı inanç, tarz, üslup,vs vs) vardır. Hiçbir devlet, bireyi ile; hiç bir birey de, devletiyle %100 tutarlı ya da senkronize olamaz. Fakat karşılıklı bir muhtaçlık ilişkisi taşırlar.. Biz zannediyoruz ki, diğer insanlar ve doğa dışında bizi bağlayan bir şey yok. Oysa herşey , herşeyle ilişkilidir.. siz, bu düzenden kendinizi sıyırdığınızı sanarak, forumdan ayrıldığınızı, kurtulduğunuzu sanarsınız ama siz de forum gibisinizdir.. Ben de öyle 👽 (ne dedi lan bu Fransız temsilci 😁)
Mustafa Topaloğlu canlandı gözümde mesajınızı okurken allah affetsin :)

Geri