Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

Cihazınızda yada şarj kablosunda bir arıza var sanırım. Ama cihaz da olması daha yüksek .Bu kadar süre de şarj etmesi sıkıntı.
cihazda bozukluk olsa, %100 şarj olduğunda da ömrü kısa olması gerekmez mi, sanki 30 saatin üstünde pili dayanıyor

Scudo
cihazda bozukluk olsa, %100 şarj olduğunda da ömrü kısa olması gerekmez mi, sanki 30 saatin üstünde pili dayanıyor

Şarj entegresinde problem olabilir. Şarj entegresi gelen enerjiyi dengeleyen ve dolduğunda enerjiyi kesen devre. Bu durum batarya ömrünü etkilemez. Atıyorum 0.5 mah geçireceğine 0.1 mah geçiyordur ve bu nedenle batarya uzun sürede doluyordur.

O kadar kısmını bilemiyorum. Ama siz bu durumu Garmin 'e bilgi mesajı atın.

Şarj entegresinde problem olabilir. Şarj entegresi gelen enerjiyi dengeleyen ve dolduğunda enerjiyi kesen devre. Bu durum batarya ömrünü etkilemez. Atıyorum 0.5 mah geçireceğine 0.1 mah geçiyordur ve bu nedenle batarya uzun sürede doluyordur.
0,2-0,3 üzerine çıkmıyor. şarj esnasında. şimdi anladım açıklamanız sonrası

Kullandığınız sarj cihazının / adaptörün de etkisi olabilir. Hızlı şarj ozellikli telefon adaptörü ya da çok düşük akım beslemesine sahip pil şarj eden adaptörler fark yaratiyordur...

• Beğen
Tepkiler: sabrikilic
arkadaşlar merhaba
bu yola kilitlen özelliğinin ne gibi bir işlevi var
açıkmı yoksa kapalı mı tutmak gerekir

Dosyalar

• WhatsApp Görsel 2024-09-25 saat 01.21.00_a1ba33db.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-09-25 saat 01.21.00_a1ba33db.jpg
    80,8 KB · Okunma: 14
arkadaşlar merhaba
bu yola kilitlen özelliğinin ne gibi bir işlevi var
açıkmı yoksa kapalı mı tutmak gerekir

GPS'in sapma yapıp sizi sanki yolun dışından sürüyormuş gibi gösterdiği yerlerde, bu özellik açıksa Garmin sizi yola kilitliyor. Böylece yoldan çıkmış gibi durmuyorsunuz.

Sürüşlerinizden sonra Garmin Connect ya da Strava'da çok fazla yoldan sapma görüp rahatsız oluyorsanız açmak isteyebilirsiniz. Böyle bir sıkıntınız yoksa gerek yok sanki.

• Beğen
Tepkiler: Hakan Ergül
dün edge 1050 ile normar rotasız etkinlik yaparken ekrandan harita üzerinde bir yere navigasyon başlattım.ama bilerek rotanın gösterdiği yol yerine başka bir yoldan gitmeme rağmen 1050 rotayı yenilemedi.neden olabilir. ayarlara da baktım bulamadım.

dün edge 1050 ile normar rotasız etkinlik yaparken ekrandan harita üzerinde bir yere navigasyon başlattım.ama bilerek rotanın gösterdiği yol yerine başka bir yoldan gitmeme rağmen 1050 rotayı yenilemedi.neden olabilir. ayarlara da baktım bulamadım.

1050 kullanmadım ama aynı mantık X30 ve X40 serileriyle aynıdır diye düşünüyorum. Bahsettiğiniz ayar, cihazın değil sürüş profilinin ayarlarından yapılıyor. Yoldan çıktıktan sonra sizi oluşturduğunuz rotaya mı, yoksa en kısa yoldan hedefe mi götürmesi gerektiği ayarı var:

(link)

Bu linkteki Route Recalculation ayarı istediğiniz ayar.

1050 kullanmadım ama aynı mantık X30 ve X40 serileriyle aynıdır diye düşünüyorum. Bahsettiğiniz ayar, cihazın değil sürüş profilinin ayarlarından yapılıyor. Yoldan çıktıktan sonra sizi oluşturduğunuz rotaya mı, yoksa en kısa yoldan hedefe mi götürmesi gerektiği ayarı var:

(link)

Bu linkteki Route Recalculation ayarı istediğiniz ayar.
bı ayarları buldum tüm seçenekleri denedim ama olmadı

Dosyalar

• WhatsApp Görsel 2024-09-26 saat 19.15.59_b4c4e549.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-09-26 saat 19.15.59_b4c4e549.jpg
    63,5 KB · Okunma: 10
  • WhatsApp Görsel 2024-09-26 saat 19.15.59_64acce57.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-09-26 saat 19.15.59_64acce57.jpg
    67,2 KB · Okunma: 10
  • WhatsApp Görsel 2024-09-26 saat 19.15.59_64acce57.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-09-26 saat 19.15.59_64acce57.jpg
    67,2 KB · Okunma: 10
Yol hesaplamayı otomatik yapmalısınız.
Yalnızca istem seçeneği aktif olunca, siz yoldan çıkınca çıktığınızı söyler ama siz istemezseniz yeni rota oluşturmaz.
onuda yaptım.ekran görüntüsündeki ayar,en son denediğim ayardı.

onuda yaptım.ekran görüntüsündeki ayar,en son denediğim ayardı.
Bunu mu seçiyorsunuz? Bu seçimin aynısını rota hesaplamak için de yapıp deneyebilir misiniz? (sırf denemek için, ikisinin farklı olduğunu biliyorum) hem rota hem yol için de seçip deneyin isterseniz.IMG_5304.jpeg

Yeni çıkan güncelleme ile tehlike bildirimlerini ekranın altında kırmızı bir yazı ile belirtiyor.Fakat okuması güç oluyor.Ekranın ortasına düşse süper olurdu.
Bildirimlerin ekran ortasına düşmesini ayarlayabiliyor muyuz ? Yoksa bunun da yazalım Garmine. :D :D

Bunu mu seçiyorsunuz? Bu seçimin aynısını rota hesaplamak için de yapıp deneyebilir misiniz? (sırf denemek için, ikisinin farklı olduğunu biliyorum) hem rota hem yol için de seçip deneyin isterseniz.321773 dosyayı görüntüle
bunu değiştirmedim bu zaten hep bu ayarlarlarda.neyse yinede teşekkür ederim.bir de rota planlaması için aynı denelemeleri yapacağım.bakalım olacak mı

• Beğen
Tepkiler: Bir vatandaş
Yeni çıkan güncelleme ile tehlike bildirimlerini ekranın altında kırmızı bir yazı ile belirtiyor.Fakat okuması güç oluyor.Ekranın ortasına düşse süper olurdu.
Bildirimlerin ekran ortasına düşmesini ayarlayabiliyor muyuz ? Yoksa bunun da yazalım Garmine. :D :D
bence yeri çok iyi verileri takip ederken önümüzde durması gereksiz olur.

• Beğen
Tepkiler: Bir vatandaş
bence yeri çok iyi verileri takip ederken önümüzde durması gereksiz olur.
Tabi sürekli dursun istemeyiz.3-4 sn en azından belirse harika olur.Bence telefonlardaki gibi bildirim yeri seçebileceğimiz bir seçenek olsa süper olur.

segment explorer gibi olacak aslında

edge 1050 rota planlaması yaptım.bilerek farklı bir yoldan gittim.eski rotayı silmedi.yeni rotayı farklı bir renkte tekrar oluşturdu.neyse bu şekilde sanırım sıkıntı olmayacak
bir de ekran filmi almak istiyorum.sizce ipg nin naylon gibi olan modali var.gerçi bunun saat versiyonunu fenix 6 pro da kullanıyorum memnunum ama dokunmatik ekran olmadığı için o yönünü bilemiyorum.bunu mu alsam yoksa sert 9h modeli olan bir ekran koruyucu mu alsam hangisi daha iyi olur.bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşların yardımını rica ediyorum

Geri