Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

Scudo
@undefined Arkadaş Carraro Gravel Tiagra'dan bahsediyor sanırım

Yok incelerseniz, carraro 052 hd diye modeli mevcut
Tamamdır ben anladim sizi. Bu sene cr race 053 olarak piyasaya çıktı. Ben kullanıyorum, sormak istediğiniz şeyleri sorabilirsiniz.

Carraro tiagra hd için yorum alabilir miyim, vardır illaki aramızda kullanan
Sizin sorduğunuz model forumdan @Samsam 'ın da kullandığı carraro'nun (link) modeli mi, yoksa geçen sene ilk modelini gravel g2 olarak çıkardığı (link) bu model mi ?

Eğer ilk linkteki model ise inceleme konusu var. Yine kullanıcısı @Samsam tarafından açılmış bir başlıkta.
İnceleme - Carraro Cr Race 053 Disk

Merhaba arkadaşlar, Carraro gravel g2 2020 modeli hakkında görüşlerinizi alabilir miyim? 6.500 lira ve o parayı hak etmediğine dair yorumlar var ama gravel için makul bir fiyat diyenler de var. Kararsız kaldım.

Koca kadroyu Turkiye'de ureten corelli firmasinin maşayi çine siparis etmesi ilginc. E madem maşayida burda ureteydiniz olmami?

@mariokaldato Maşalar karbon mu diye baktım değilmiş. Kendi kadrosunu üretip alüminyum maşayı üretememesi ilginçmiş.

Corelli firmasının malum en yetkili ismiyle bizzat görüştüm, goat 1 ler hazır fakat goat 2 lerin maşaları Çin'de üretilip, corona virüsü sebebiyle sevkiyattaki aksamadan dolayı teslimatların nisan ayının ortalarını bulabileceğini söyledi. Geç olsun güç olmasın diyelim napalım...
Koca kadroyu Turkiye'de ureten corelli firmasinin maşayi çine siparis etmesi ilginc. E madem maşayida burda ureteydiniz olmami?
BEnce başka bir durum var, ama onu dile getiremedikleri için başka bahane sığınıyorlar. Corelli ilk çıktığında zaten alüminyum işinde olan bir firmanın bisiklet alanına atılımı demişlerdi. İyi de o zaman alüminyum kadroyu yapıyorsun, alüminyum maşa tasarımın var ne alaka Çin'de üretildiği ve virüs olaylarından dolayı gelmediği. Ben goat 2.0 modelinin maşasına ve gidonuna tav oldum. Harici satış yapsınlar alırım. Forumdaki konuların birindeki anything cage Turculukta yeni bir taşıma aparatı: Anything case olayı tam bu maşaya göre işte 3 tane yuvası var.

Corelli firmasında işler nasıl bilmiyorum ama daha önce carraro ve bisan'a attığım mailler dağlara taşlara gitti. Carraro 6 ay sonra dönüş yapmıştı, Bisan'da beklemedeyim 2 hafta oldu. Ürünü satana kadar yanınızdalar sonra yok oluyorlar.

Dosyalar

• 1582926476178.png
    1582926476178.png
    220,4 KB · Okunma: 61
İyi de kardeşim beklenen parça neymiş neden saklıyorsun. De ki şu parçayı bekliyoruz. Şeffaflık bu kadar mı zor?
Minik bir sezon başi guncellemesi kokusu aldim

Peki İstanbul Anadolu tarafında uzun bir Gravel parkur önerebilecek kimse var mı? Aydos içinde (Uğur Mumcu mah. girişinden) 16 km'lik bir parkur var ama hep aynı rotayı kullanmak da sıkıcı olabiliyor.
(link) girip yangın yollarından Polonezköy'e ya da diğer taraflara gidebilirsiniz. Yılın bu günlerinde yolda yer yer geçmek zorunda kalınan çamur birikintileri oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Spd-SL Terlik
Uzun bir aradan sonra merhaba,
Goat 2.0 alma arefesindeyim, acaba çok bekler miyiz ödememi yapıp gelmesini beklemeli miyim?
Fikirlerinizi bekliyorum.

Duranbisiklet diye birinde buldum Tanıdığım biri uzak durulması gerekn bir site olduğunu söyledi.

• Beğen
Tepkiler: OmerMuratYıldız
Geri