Dslr
Üye
- Tepki
- 14
- İsim
- Ali hatkaoğlu
- Başlangıç
- 2006—07
- Bisiklet
- Focus
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Son düzenleme:
Daha uygunu Carraroda kendi yaptırmanız olurdu. Nokta atışı bir kadro boyu seiçimi. Tekeriniz düz gitsin, kazasız belasız inşallah maşallah234985 dosyayı görüntüle
234986 dosyayı görüntülemerhaba arkadaşlar carraro g2 sipariş verdim 52 kadro boyum 1.74 sizce kadro boyu iyimidir 50 -52 arası kararsız kaldım Deneme imkanimda yok açıkçası
Var mı yeni haber goat 2.0 denAdamlar makineleri almışlar lastik değiştirme veya lastik kararına bile başlamışlar biz daha da Corellinin keyfini bekliyoruz. İsyeeeeaaaaannnn
Daha uygunu Carraroda kendi yaptırmanız olurdu. Nokta atışı bir kadro boyu seiçimi. Tekeriniz düz gitsin, kazasız belasız inşallah maşallah![]()
Nerdeeee onlar kaybetmişler kendilerini hocam. Yok valla yaVar mı yeni haber goat 2.0 den
234985 dosyayı görüntüle
234986 dosyayı görüntülemerhaba arkadaşlar carraro g2 sipariş verdim 52 kadro boyum 1.74 sizce kadro boyu iyimidir 50 -52 arası kararsız kaldım Deneme imkanimda yok açıkçası
235028 dosyayı görüntüleMuhabeti bolca dönen ama icraati sıfır olan tek tür gravel olabilir. Nerde haci ormanlarda daglarda yaptiginiz turlardan resimler , yazilar , kullanici deneyimleri vs ? Hayalet bisiklet resmen bu gravel @MakRo![]()
Merhaba , rublenin oranları nedir acaba?
Neye istinaden? Biz de ona göre yorum yapalım. 😊Mesajı okuyan bir arkadaşımız, aradığım bisiklet türünün gravel olduğunu, bu sebeple gravel bisiklet konusuna yazarsam, daha iyi dönüşler alabileceğimi söyledi.
Hocam vitesi tam çapraz konumda bırakmışsınız fotoğrafta. Aman, o şekilde kullanmayın. Kazasız belasız hayırlı olsun.Gravel g2 aldim. Sali geldi. 55 kadro. Boy 179.
Sürtünmeyi arttırarak vites sisteminin ömrünü azaltırsınız. Bu şekilde sürtme varsa normaldir bu arada. Tam çapraz çünkü. 10'lu sistemde ilk 5 ön 1 son 5 ön 2 şeklinde kullanmanız en idealidir.Vites ayari yapmistim dun gece. Surtuyordu. O yuzden oyle kalmis.
Neden çapraz kullanmayayim? Bilmedigimden soruyorum.
Gravel bisiklet önerisi olabilir, nedenleriyle beraber elindeki sat öyle al, ya da satmadan al şeklinde olabilir. Şundan dolayı bu sene alma, seneye al diyerek yardımcı olunabilir. vs.Neye istinaden? Biz de ona göre yorum yapalım. 😊