Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

Giriş seviyesi bir dağ bisikletinden geçmiş birisi olarak Carraro G2 izlenimlerim ;

Gidon dar geldi, belki zamanla alışırım. Sanırım 40 cm
Yokuş aşağı 46 x 11 oran bana yetmiyor, boşa çeviriyorum hala ( eskiye göre çok daha iyi olsa da)
Virajda kayacak hissi veriyor ( dağ bisikleti lastiğinden sonra umarım alışırım)

Bunların haricinde çok güzel akıyor asfaltta
Selesi çok konforlu geldi bana
Yoldaki tümsekleri ve çukurları çok fazla hissetmiyorum

Genel olarak çok memnunum

Scudo
Arkadaşlar Specialized Diverge Elite 5 2021 modeli almayı düşünüyorum. Yorumunuz nedir ? Olumsuz bir yanı veya yorumlarınız nedir ? Paylaşırsanız sevinirim:)

• Beğen
Tepkiler: Ronin45
Arkadaşlar Specialized Diverge Elite 5 2021 modeli almayı düşünüyorum. Yorumunuz nedir ? Olumsuz bir yanı veya yorumlarınız nedir ? Paylaşırsanız sevinirim:)
Alüminyum kadrolu bir bisiklet için fazla pahalı. O kadar paraya kaliteli çelik veya karbon kadrolu bisikletlere bakardım.

• Beğen
Tepkiler: DeaKeN ve MakRo
Goat 1.0 almayı düşünüyorum. Boyum 1.78 iç bacak 80cm bu modelde genellikle olan yerlerde 52 kadro var sizce uygun olurmu ?

@gezgin gezer Tavsiyen için teşk. ederim. Dediğin gibi baktıktan sonra farkettim. Specialized Base Carbon modeli full karbon a baktım. .Bayi özel indirim yapınca ufak bi farkla f/p açısından daha uyguna geliyor.

Ek olarak bunda future shock özelliği de mevcut .

微信图片_20200727155444.jpg

Ek

@gezgin gezer Tavsiyen için teşk. ederim. Dediğin gibi baktıktan sonra farkettim. Specialized Base Carbon modeli full karbon a baktım. .Bayi özel indirim yapınca ufak bi farkla f/p açısından daha uyguna geliyor.

Ek olarak bunda future shock özelliği de mevcut .

235426 dosyayı görüntüle

Ek
Merhaba bu bisikletin fiyat ve özellikleri nelerdir paylaşırsanız sevinirim

O kadar kararsızım ki onu mu alsam bunu mu alsam derken alacağım bisikletin stoğu tükendi neyse dedim soulrider sayfasına girdim belki dedim 10bin 13 bin arası birşey bulurum bütçeme uygun . 11 e buldum attım sepete üstüne kdv eklendi kıl geldi yün oldu fiyat birden 17bin küsürata yükseldi... Alüminyum alıp geçmek lazım zaten 2020 de bir çok distribütör firma x markaları getirtemediler covid'ten ömür boyu kadro garantisi veren sağlam kurumsal firmalardan ürün almak daha mantıklı.

• Beğen
Tepkiler: Ronin45
O kadar kararsızım ki onu mu alsam bunu mu alsam derken alacağım bisikletin stoğu tükendi neyse dedim soulrider sayfasına girdim belki dedim 10bin 13 bin arası birşey bulurum bütçeme uygun . 11 e buldum attım sepete üstüne kdv eklendi kıl geldi yün oldu fiyat birden 17bin küsürata yükseldi... Alüminyum alıp geçmek lazım zaten 2020 de bir çok distribütör firma x markaları getirtemediler covid'ten ömür boyu kadro garantisi veren sağlam kurumsal firmalardan ürün almak daha mantıklı.

Nasıl bi bisiklet arıyorsunuz, hd fren 105 setli scott var 52 kadro, ilgilenirseniz görüşelim

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Selamlar

G2 ye takabileceğim yola temas eden yüzeyin düz , yan yattığında temas eden yüzeyin dişli olduğu bir lasik türü var mı ? Sanki böyle birşey duymuştm , zira üzerindeki G-one lastikler tamamen asfalta yönelik.

Continental Travel Contact, Hutchinson Overide, Continental Speed King CX, Schwalbe Hurricane, Hutchinson Overide TR CX modellerine bakabilirsiniz. Orta bölgede daha ufak dişlere sahip bir model olarak Continental Speed Ride Reflex modeli olabilir.

Carraro g4 bakarken birden bire kendimi e-gravel avına çıkmış olarak yakaladım, bakalım bayramdan sonraki hafta sanırım e-gravel alacağım gibi görünüyor bisiklet bayiileri ile görüşme içerisindeyim açıkçası kadro boylarını incelediğim kadarıyla anlam veremedim fakat 52 kadronun bana büyük olacağı kanısındayım. Boyum 175 iç bacak boyum 78 tavsiyesi olan var mı ?

Carraro g4 bakarken birden bire kendimi e-gravel avına çıkmış olarak yakaladım, bakalım bayramdan sonraki hafta sanırım e-gravel alacağım gibi görünüyor bisiklet bayiileri ile görüşme içerisindeyim açıkçası kadro boylarını incelediğim kadarıyla anlam veremedim fakat 52 kadronun bana büyük olacağı kanısındayım. Boyum 175 iç bacak boyum 78 tavsiyesi olan var mı ?

52 yeterli bence

@MertV gravel bisikletlerin genel olarak üst borusu uzun mu oluyor? Gravelin yanlış hatırlamıyorsam 56cm

Forumdaki uzman arkadaşlar daha iyi yönlendirirler ama 1cm bile önemli olduğundan. Vücut ölçülerinizi ölçebileceğiniz aşağıdaki ya da benzeri videolar ile ölçülerinizi alın. Hatta sonra o ölçüleri girdiğiniz bir site vardı onu şimdi bulamadım :) .. Sonra alacağınız bisikletin geometrisini inceleyin size en uygun kadroyu alın, sonuçta sıfır alacaksınız anladığım kadarı ile maddi, manevi zarar etmeyin, saygılar ..

Benim vücüdum pek esnek değildir. Bilgisayar fitlerinde 52 çıkıyor. 174 cm boy, 77 iç bacak uzunluğum var 50 kadro G2 kullanıyorum. Uzun sürelerde boyun ağrısı yapıyor bende, gidon boğazını kısaltacağım. 52 kadro kullanırken depara kalktıımda bisiklet dengesizleşiyor. Size örnek olabilir.

Benim vücüdum pek esnek değildir. Bilgisayar fitlerinde 52 çıkıyor. 174 cm boy, 77 iç bacak uzunluğum var 50 kadro G2 kullanıyorum. Uzun sürelerde boyun ağrısı yapıyor bende, gidon boğazını kısaltacağım. 52 kadro kullanırken depara kalktıımda bisiklet dengesizleşiyor. Size örnek olabilir.

Şimdi aklım daha çok karışmaya başladı açıkçası carraro gravel serisinin kadro geometrisinde üst boru genel olarak çok uzun demek mümkün gibi görünüyor.

Yol bisikletinde kadro ölçüsü olarak üst boru uzunluğunu kıstas alaraktan uygunluk belirlediğimden dolayı gravelin 56cm olan üst boru uzunluğu gerçekten çok fazla , gidon boğazının kısaltılmasıda dönüşlerdeki hakimiyetin azalmasına neden olur diye düşünüyorum.

Ben en iyisi bu bisikleti yakından inceleyip satın alayım kağıt üzerinden almak çok mantıklı görünmüyor

Geri