Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

6000 liraya RC500 satıyorlar

Scudo
@undefined sanırım bundaki vites sistemi fiyat olarak daha uygun...

(link)
Türkiye'ye gelirse 6bin lira bandında gelir diye düşünüyorum...

Getireceklerini sanmam, ama makul fiyatlara gelirse ilk ben alırım. :)

38T aynakol, 11-42 kaset gravel kullanımı için tam isabet.

Haklısınız hele de böyle bir süreçte gelmesi en iyi ihtimalle 1 yılı bulur. Ben yine de sordum müşteri hizmetlerine bakalım ne diyecekler :)

evet bu model gelmeyecekmiş hocam türkiye'ye. Fakat gravel olarak şu model gelecekmiş yılbaşından sonra...
(link)

Son düzenleme:
Son bir çift lastik bekliyoruz onları taktım mı tamamız .

(link)

Haklısınız hele de böyle bir süreçte gelmesi en iyi ihtimalle 1 yılı bulur. Ben yine de sordum müşteri hizmetlerine bakalım ne diyecekler :)

evet bu model gelmeyecekmiş hocam türkiye'ye. Fakat gravel olarak şu model gelecekmiş yılbaşından sonra...
(link)
Ne zamandır beklediğim model ama elimiz uzanmicak gibi fiyatı 9-10k civarından aşağı olmaz bu zamanda..

Son düzenleme:
(link)

Daha yeni zamlanan RC500 modeline göre R7000 donanım, hibrit hidrolik frenler ve özel renk farkı var gördüğüm kadarıyla. Kadro geometrisi aynı. Fiyatı tahmin edildiği gibi 10K üzeri olacaktır. Bu şartlarda getirmeseler de olurmuş. :ckskc:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@samet akkaya

Çok güzel olmuş, güle güle kullanın. Çantalarda sallanma oluyor mu acaba?

Evet . Ne yazık ki sallanmanın önüne geçemedim .Gariban usulü bikepacking olunca anca bu kadar kahve ekipmanlarım, yağmurluk, kameramın 1 lensini alıyor arkası ama iyide sallanıyor. :)

Lastik tercihiniz ne oldu acaba?

Schwalbe G One tercih ettim. 700x38 . Wiggledan aldım ama hala gelen giden yok. Bekliyorum . Gelince detaylı yazarım :)

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Veto8
Ben de Schwalbe G-one kullanıyordum. Fakat şu sitede g-one ların yuvarlanma direnci için pek iyi şey söylemiyor. g-one lar sonlarda.
Panaracer gravel king, continental terra speed tr, michelin power gravel ilk üçte.
(link)

• Beğen
Tepkiler: DroidTR
İyi akşamlar ,benim gravelin zincirinde bi kopma oluştu.. garantisi devam ediyor, yetkili bayiide emaneten 3parça ekleyip düzelltiler.ancak bu parçalar (quick link) milim olarak biraz daha kalin.arka dişliye zarar vereceğini düşündüğüm için bisikletin üstüne binipte pedal dahi çevirmedim.boşta cevirdigimde bile uyumsuz olduğu belli oluyor zaten..yeni yil karantinasi bittikten sonra fabrikadan gelen orjinal zinciri kullanacagim artik.
Bu uyumsuz ek parçalar boşta çevirmeyle bile arka disliyi bozacak gibime geliyor? Bilgisi olan var mi acaba bu konuda
Ilk defa mı bi foruma yazıyorsun. Bıraz bılgı ekle bisiklet markası modeli Zinciri kaseti

G6 pro yazıyor maşasında, yeni model sanırım evet.

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
Geri