(link)
Türkiye'ye gelirse 6bin lira bandında gelir diye düşünüyorum...
Haklısınız hele de böyle bir süreçte gelmesi en iyi ihtimalle 1 yılı bulur. Ben yine de sordum müşteri hizmetlerine bakalım ne diyeceklerGetireceklerini sanmam, ama makul fiyatlara gelirse ilk ben alırım.
38T aynakol, 11-42 kaset gravel kullanımı için tam isabet.
evet bu model gelmeyecekmiş hocam türkiye'ye. Fakat gravel olarak şu model gelecekmiş yılbaşından sonra...Getireceklerini sanmam, ama makul fiyatlara gelirse ilk ben alırım.
38T aynakol, 11-42 kaset gravel kullanımı için tam isabet.
Ne zamandır beklediğim model ama elimiz uzanmicak gibi fiyatı 9-10k civarından aşağı olmaz bu zamanda..Haklısınız hele de böyle bir süreçte gelmesi en iyi ihtimalle 1 yılı bulur. Ben yine de sordum müşteri hizmetlerine bakalım ne diyecekler
evet bu model gelmeyecekmiş hocam türkiye'ye. Fakat gravel olarak şu model gelecekmiş yılbaşından sonra...
(link)
evet bu model gelmeyecekmiş hocam türkiye'ye. Fakat gravel olarak şu model gelecekmiş yılbaşından sonra...
(link)
Lastik tercihiniz ne oldu acaba?
Ilk defa mı bi foruma yazıyorsun. Bıraz bılgı ekle bisiklet markası modeli Zinciri kasetiİyi akşamlar ,benim gravelin zincirinde bi kopma oluştu.. garantisi devam ediyor, yetkili bayiide emaneten 3parça ekleyip düzelltiler.ancak bu parçalar (quick link) milim olarak biraz daha kalin.arka dişliye zarar vereceğini düşündüğüm için bisikletin üstüne binipte pedal dahi çevirmedim.boşta cevirdigimde bile uyumsuz olduğu belli oluyor zaten..yeni yil karantinasi bittikten sonra fabrikadan gelen orjinal zinciri kullanacagim artik.
Bu uyumsuz ek parçalar boşta çevirmeyle bile arka disliyi bozacak gibime geliyor? Bilgisi olan var mi acaba bu konuda
bu sene çok sattılar heralde. fotoğraflarında da sık sık yer verdiler sayfalarında sizden gelenler adı altında@osmancan71 İnstagram gönderisi altına bu soruyu sorana "evet" yazmış Carraro.