Bisiklet gerçekten temiz duruyor, bu temizlikte 58 kadro bulmanız tamamen şans olmuş güle güle kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Link göremedik mesaj sayısı ile ilgili bir şey olabilir marka model yazsanız da olur.
1. Schwalbe g one serisinden bir şey alınabilir, hafif arazi ve hafif yol melez bir lastik. (link) ben bu siteden geçen sene 38lik versiyonunu aldım gayet akıcıydı orman yollarında da kullanma fırsatım oldu yeterli seviyedeydi. Bence 700x35 lastik tam kıvamında olur, ne çok geniş ne de çok ince.
2.Benim monzada deore göbekli alexrims jant seti var cube dağ bisikletinden çıkma ikinci el olarak almıştım. Geçmiş gün 600 veya 800 gibi rakama almıştım.
3. Spd pedal şart değil flat pedal da işiniz görecektir. SPD alırsanız birde ayakkabı almanız gerek, ben normalde 46 giyiyorum 1 numara büyük spdyi uygun olarak o dönem wiggle'dan almıştım.
4. Sizdeki bisikletin aynı renginde olanına aliexpressten karbon maşa sipariş eden
@Osmın 'dan konu hakkında bilgi alabilirsiniz.
5. Üzerinde kaçlı dişli ve ruble var bilmiyorum ama bacaklarınız zaman ile alışıyor. Yol bisikletinde şehir içi kullanımda daha 34 dişe geçmedim, genelde önde 50 arkada 14-15-17-19-21 kombinasyonunda kullanıyorum ola ki çok zorda kaldınız bacaklar artık çekmiyor (yokuşuna da bağlı) bu
Vites ve dişli hakkında teknik bilgiler veya
Dişli oranlarınız ve tecrübeler bu sayfaya yazarak derdinize çare bulabilirsiniz.