Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

O ne ola ki dokuz çeyrek gibi. Bir anlam veremedim antalatan olsada dinlesek 😁
Aslında mesajdaki linkte bahsetmiştim.
Ben MTB kullanıcısıydım. Graveli yeni aldığımda mtb deki aynakol tarafındaki vites gibi düşünerek hareket ediyordum. Yani basarsın aynakol vitesine değişir. Bu kadar basit. Yol bisikleti tecrübem yoktu. Gravel ilk kullanmaya başladım tek tıklama ile vites geçiyor sanıyordum. Ancak vites geçince de + bir tık da sonradan yapılarak çeyrek vites şeklinde aynakoldaki vites değiştirilebiliyor. Belki tecrübeli arkadaşlar daha düzgün teknik terimlerle anlatabilirler.

• Beğen
Tepkiler: gkonak ve mhmtp
Scudo
Aktarıcının ön tarafta iki aynakol dişlisi arasında bir yere konumlandırılabilmesi.
Tel gerginliğini maksimuma aldıktan sonra limit ayarını yaptığınız zaman bir ara tık bölgesi elde ediyorsunuz. Zincirin çapraza alınması gereken durumlarda kurtarıyor.

Son düzenleme:
@CengoCenk çok teşekkürler sorunu tam olarak anlamışsınız :) bu bahsettiğinizi geçen sürüşte farkettim ve şaşırdım açıkçası 2 yaprak olduğu için her mandal değişiminin bu aralıkta değişeceğini düşünüyordum tesadüfen farkettim sonra dene yanıl dene yanıl derken olayı çözdüm. Sizin yazdıklarınızı okuyuncada tamamen emin olmuş durumdayım :)

• Beğen
Tepkiler: CengoCenk
Aktarıcının ön tarafta iki aynakol dişlisi arasında bir yere konumlandırılabilmesi.
Tel gerginliğini maksimuma aldıktan sonra limit ayarını yaptığınız zaman bir ara tık bölgesi elde ediyorsunuz. Zincirin çapraza alınması gereken durumlarda kurtarıyor.
Anlatımlar güzel, lakin benim gibi hiç görmemiş biri için görerek öğrenmek daha pratik, şimdi insan acaba doğru mu anladım da kalıyor.

Mevcut döviz kur artışı sebebiyle en az 1-2 sene sonra geçmeyi düşündüğüm bisikleti ileride hiç alamam düşüncesiyle geçtiğimiz günlerde aldım. Carraro G4 pro'dan acayip memnundum ancak karbon bisiklet gerçekten farklı bir sürüş konforu sunuyor.

G6 Pro üzerinde 650b GRX RX570 jant seti ve WTB lastik setiyle geliyor (lastiği çok beğendim) ancak ben G4 için aldığım DT Swiss GR1800 jant setini alır almaz bu bisiklete taktım. Onun dışında sele borusu çok çirkin ilk fırsatta onu değiştirmek istiyorum. :))

IMG_1145.jpeg

IMG_1150.jpeg

Dosyalar

• IMG_1144.jpeg
    IMG_1144.jpeg
    143,8 KB · Okunma: 60
Son düzenleme:
Mevcut döviz kur artışı sebebiyle en az 1-2 sene sonra geçmeyi düşündüğüm bisikleti ileride hiç alamam düşüncesiyle geçtiğimiz günlerde aldım. Carraro G4 pro'dan acayip memnundum ancak karbon bisiklet gerçekten farklı bir sürüş konforu sunuyor.

G6 Pro üzerinde 650b GRX RX570 jant seti ve WTB lastik setiyle geliyor (lastiği çok beğendim) ancak ben G4 için aldığım DT Swiss GR1600 jant setini alır almaz bu bisiklete taktım. Onun dışında sele borusu çok çirkin ilk fırsatta onu değiştirmek istiyorum. :))

277646 dosyayı görüntüle

277645 dosyayı görüntüle
Allah kaza, bela vermesin. Sağlıkla kullanın çok güzel.

merhaba, grvl 520 modelini aldınız mı ?
Decathlon Triban Grvl 520 sitesinde yazdığı gibi 9.000 TL'ye gelirse almayı düşünüyorum. Bisiklet Carraro, Bisan ve Mosso'ya göre daha iyi veya kötü olmasından dolayı değil de daha çok görsel olarak hoşuma gitti. Tabi geldiğinde yakından görüp mağazada biraz denemek istiyorum ne kadar olursa artık. Elimizdeki seçeneklerin aksine SRAM grup setiyle, 1x aynakol ve 650x47 Hutchinson lastiklerle gelecek. 9.000 TL ve 7 taksit makul geldi bana piyasanın haline bakınca. Ne zaman stoklara girer ve fiyatı burada kalır mı şüpheliyim. Malum yurt dışından gelen hiçbir şeyin fiyatı yerinde durmuyor.
merhaba, grvl 520 modelini aldınız mı?

Bisiklet fiyat artışlarından etkilenmeden alabilmeniz çok güzel. Umuyorum yakında almayı düşünen arkadaşlarda bisikletlerine kavuşur. Yoksa bu işin suyu çıktı. Millet araba alamıyor bisiklet kullanan artı diye, maymun gözünü açtı fiyatlar patladı. Gerçi bu dövizin halt yemesi..:snzdglsn::snzdglsn:

• Beğen
Tepkiler: estaba ve MakRo
hayırlı olsun, ne kadara aldınız?
Teşekkürler. Zamdan Önce aldım. 6300 TL ben aldıktan 2 saat sonra zam yaptılar. kısmetse full Gri Yazılar Sarı olan renk gelicek bakalım bekliyoruz sabırsızlıkla, jant göbek bantını değiştirmelerini söyledim keşke demeseydim bende değiştirdim. :D

Önümüzdeki yazın sonuna doğru. Elektrikli bisikletin yanına bir bisiklet düşünüyordum. Trek FX 2, scott sub sport 20 men gibi güzelce notlarımı aldım. Fakat dün acı gerçekle yüz yüze kaldım.
2021 scott sub sport men 18/10/2021 de 10.000TL idi şimdi 17.300TL olmuş. Trek FX2 16/11/2021 de 9.500 TL idi 15..150 TL bu gün. Bisiklet fiyatları zaten artmış henüz artmayan iyi modellerden bir tane bu akşam alacağım. Gerçi sıkışacağım ama yılbaşından sonra aynı bisikleti 6000TL fazlaya almak var.

G6 Pro üzerinde 650b GRX RX570 jant seti ve WTB lastik setiyle geliyor (lastiği çok beğendim) ancak ben G4 için aldığım DT Swiss GR1800 jant setini alır almaz bu bisiklete taktım. Onun dışında sele borusu çok çirkin ilk fırsatta onu değiştirmek istiyorum. :))

277646 dosyayı görüntüle

277645 dosyayı görüntüle
ateş ediyor. bayıldım. güle güle kullanın.

Teşekkürler. Zamdan Önce aldım. 6300 TL ben aldıktan 2 saat sonra zam yaptılar. kısmetse full Gri Yazılar Sarı olan renk gelicek bakalım bekliyoruz sabırsızlıkla, jant göbek bantını değiştirmelerini söyledim keşke demeseydim bende değiştirdim. :D
cok iyi bir zamanlama olmus 😁 yeni zamla nekdar oldu ki?

yeni bisiklet alan dostlar. güle güle güzel günlerde kullanın

Hayirli olsun. Kisisel düşüncem su anda piyasada fp olarak en iyi gravel lerden birisi g2. Kullaniyorum. Kesinlikle beklentime fazlası ile cevap veriyor.
Aynen öyle Erdoğanlar dan 9500TL ye aldım. Birçok yerde zamlı ve bir haftaya kalmaz bunada zam gelecek.

Aynen öyle Erdoğanlar dan 9500TL ye aldım. Birçok yerde zamlı ve bir haftaya kalmaz bunada zam gelecek.
Aynen. Çok cok iyi bir fiyata almışsınız.

Geri