gravel06
Aktif Üye
- Tepki
- 252
- İsim
- Erman
- Başlangıç
- 1991—92
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Diğer
Mümkünse deneyip alınBende g2 bakıyorum 52 kadro bulamadım boy 175 iç bacak 80 sınırdayım gibi 50 kadro olur mu acaba 52 diye düşünmüştüm
Aynen ayarlarını yaptırın hepsi düzelir montajdan sonra yapmaları lazımdı zatenbende bisan alltrail eco sora setli gravel aldım. fakat
52 kadro; boy 1.76 cm iç bacak boyum 76 cm sanırım tam olacak gibi. sıfır bisiklet ama sorunlarım var ufaktan.
vites ayarı bir şekilde halledilir ama
ön vites attırıcı yukarı alınca tekrar aşagı alınca vitesi ilk haline gelmiyor, yarıda kalıyor.
arka aktarıcıda kendini çok salıyor bi ayarı varmıdır bilmiyorum.
orta göbekten de plastik sürme sesi gibi bi ses geliyor çok az pedalı döndürünce yine aynı yerde yine sürtüyor.
zincir de çok sert bir tane bakla elimle zar zor yukarı aşagı yapıyorum. yağladım falan ama pek çare olmadı sanırım.
izmir martıbisiklete götürüp ayarlatmayı düşünüyorum.
önerir misiniz? veya farklı biyer farketmez.
zırhlı lastik yerine sıvı ile çözüm daha iyi olur. zırhlı lastik yavaşlatıyor bisikleti 32 ve 35c bisikletlerde denedim ucuz mitaslar ile. şuan g2 de sıvılı ile devam ediyorum bazen 3-4 patlak oluyor gezimde gittiğim yerlerde de epey cam ve diken var.Carraro G2 için Vittoria Randonneur(snc) 700x35 lastiği alacağım. Lastik patlama durumları içinde 2 adet 700x35/43c iç lastik almayı düşünüyorum ama bu kendi üstünde gelen iç lastik boyu nedir bilen var mı? eğer uyumsuzsa 700*35 4 tane alacağım iç lastikten
aynen öyle. zırhlı lastikler ucuz ve kalitesiz olanlar hem yuvarlanma direncinden kayıp yaşatıyor hemde malzemesi kötü olunca yoldaki tutuşu düşüyor. zırhlı oldukları için biraz pahalı oluyorlar. o paraya normal daha güzel bi lastik alınabilir. sürekli araziye dağ bayıra girecekseniz belki mantıklı olabilir ama bence saydığım ilk iki neden yeterli almamak için. ucuz tubeless lastikler için olan sıvılar var ister onlardan kullanın isterseniz formulax gibileri.O zaman zırhsız bir lastik alıp iç lastik için patlak önleyici sıvılar var onlardan almamı öneriyorsunuz sanırım?
Neden satıyorsun. Yola geçiş mi yaptıydın yanlış mı hatırlıyorumSelle İtalia sele ve pro sele borusunu çıkarttığım için fiyatı 14.500'e düşürdüm ama forumun bana doldurttuğu bilgilerdeki fiyatı değiştiremedim .
Peugeot GR14 Gravel
Evet, yola geçtim ve maalesef buna hiç vaktim olmuyor. Tavanda boş boş asılı duruyor.Neden satıyorsun. Yola geçiş mi yaptıydın yanlış mı hatırlıyorum
Dün bi arkadaşın yol ü azıcık sürdüm SCULTURA 100 vardı. Gravelden sonra elinin altından kontrolünden hemen çıkacakmış gibi geldi yol alsam galiba kullanamam rotaların yarısında toprak ve bozuk yol olduğu için gravelda bile basınç azaltıp yavaslıyorum sürekli durmadan kayar düşerim. Dünkü gezide oda epey zorlandıEvet, yola geçtim ve maalesef buna hiç vaktim olmuyor. Tavanda boş boş asılı duruyor.
Evet, tepkileri ve konforu birbirlerinden çok farklıDün bi arkadaşın yol ü azıcık sürdüm SCULTURA 100 vardı. Gravelden elinin altından kontrolünden hemen çıkacakmış gibi geldi yol alsam galiba kullanamam rotaların yarısında toprak ve bozuk yol olduğu için gravelda bile basınç azaltıp yavaslıyorum sürekli