Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

Arkadaşlar 55 kadro carraro g0 174 boyundaki ben için büyük mü olur?

Scudo
Carraro sportive 328 model şehir bisikletini satıp gravel türüne geçmeye karar verdim. Aslında yol bisikleti de düşünmedim değil ama ki bütçemede yakın, emin olamadım hem Ankara'nın yolları hem de sürüşlerde yol dışı güzergahlarına girme düşüncemden dolayı vazgeçtim. Doğrusu gravel bisiklet fiyatları da epey artmış. Sora setli bir bisiklet nasıl olur All Trail Eco var aklımda ne dersiniz farklı bir tavsiye olur mu? Grx sistemlere bütçe el vermiyor.

Carraro sportive 328 model şehir bisikletini satıp gravel türüne geçmeye karar verdim. Aslında yol bisikleti de düşünmedim değil ama ki bütçemede yakın, emin olamadım hem Ankara'nın yolları hem de sürüşlerde yol dışı güzergahlarına girme düşüncemden dolayı vazgeçtim. Doğrusu gravel bisiklet fiyatları da epey artmış. Sora setli bir bisiklet nasıl olur All Trail Eco var aklımda ne dersiniz farklı bir tavsiye olur mu? Grx sistemlere bütçe el vermiyor.
sora setli yol bisikleti kullandım ama frenler kumpastı. pek sevmedim özellikle frenlerini. mekanik freni bilmiyorum fakat vites geçişlerinde grx e alıştığım için ben pek hoş gelmedi sti kolda. 2. el gravel bakın bence grx olan. şuan bende bisikletimi ilana koydum satabilirsem ikinci el bisan alacayım grx400 lü. ilk başta almadığımada pişman oldum biraz.

peugeot gr14 incelemenizi de tavsiye ederim eğer satışta bulursanız

(link)

Merhaba. Bu aralar gravel bisiklet almayı düşünüyorum. Carraro G2 seçeneklerden bir tanesi. Ancak sitede ağırlığı yazmıyor ve farklı yazan yerler var. Kullanıcılardan ölçen veya ağırlığını bilen varsa bilgilendirebilir mi?
Ikinci olarak Bisan GRX 400 kullanan varsa onların da yorumlarını almak isterim. Şuan bu iki bisiklet dikkatimi çekti.
Farklı bisiklet tavsiyesi olan varsa da memnun olurum dinlemekten.
Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: wrmsty
Merhaba. Bu aralar gravel bisiklet almayı düşünüyorum. Carraro G2 seçeneklerden bir tanesi. Ancak sitede ağırlığı yazmıyor ve farklı yazan yerler var. Kullanıcılardan ölçen veya ağırlığını bilen varsa bilgilendirebilir mi?
Ikinci olarak Bisan GRX 400 kullanan varsa onların da yorumlarını almak isterim. Şuan bu iki bisiklet dikkatimi çekti.
Farklı bisiklet tavsiyesi olan varsa da memnun olurum dinlemekten.
Teşekkürler
Selamlar, 52 kadro G2 11,30 kg olarak ölçtüm valiz tartısında.

• Beğen
Tepkiler: Ebabil
Gravel G0 bisikletim için rotor bakıyorum ama biraz kafam karıştı üzerinde shimano BR-RS305 makenik disk var center lock özellikli hangi rotoru almalıyım ?

Gravel G0 bisikletim için rotor bakıyorum ama biraz kafam karıştı üzerinde shimano BR-RS305 makenik disk var center lock özellikli hangi rotoru almalıyım ?
(link)
Bunlardan herhangi birisi uyar.
SM-RT99-S
SM-RT86-S
SM-RT81-S
SM-RT76-S
SM-RT70-S
SM-RT66-S
SM-RT64-S

Sizlere gravel tecrübelerimi paylaşmak istiyorum. Carraro gravel g0 çok memnundum Tuncelide girip çıkmadığım hiç bir yer kalmadi.asfaltın gittiği heryere gittim taşlı çakıllı yollara girdim.uzun bi tecrüben oldu.gerek tekerlerinin 700x 38c olmasından gerek frenlerinden ötürü gerek sağlamlığından dolayı.herşeyi yaptim tamamıyla deneyimledim diyebilirim. Fakat biraz kadro boy sorunum vardı ve sürüş pozisyonu biraz eğik olmasından dolayı ve azcıkta kilolu olduğum için biraz memnuniyetsizlik vardı.Bu yaz Ankaraya taşındım ve sizde bilirsiniz ki Ankaranın yokuşları meşhurdur. Kondisyonum olmasına rağmen yokuşlarda çok zorlanmaya başladığımı hissettim.nedenini öndeki dişli sayısının 2 olmasına bağladım ve geçen haftalarda bisikleti satıp yerine lapierre urban shaper 600 aldım . Şuan için yokuşlarda daha iyiyim.(3 dişli olmasından ötürü) . Sattığıma pişmanmıyım? Düz yolda ve kumlu çakıllı taşlı yolda kullanacak bir şehirde olsaydım pişman olurdum.

Sizlere gravel tecrübelerimi paylaşmak istiyorum. Carraro gravel g0 çok memnundum Tuncelide girip çıkmadığım hiç bir yer kalmadi.asfaltın gittiği heryere gittim taşlı çakıllı yollara girdim.uzun bi tecrüben oldu.gerek tekerlerinin 700x 38c olmasından gerek frenlerinden ötürü gerek sağlamlığından dolayı.herşeyi yaptim tamamıyla deneyimledim diyebilirim. Fakat biraz kadro boy sorunum vardı ve sürüş pozisyonu biraz eğik olmasından dolayı ve azcıkta kilolu olduğum için biraz memnuniyetsizlik vardı.Bu yaz Ankaraya taşındım ve sizde bilirsiniz ki Ankaranın yokuşları meşhurdur. Kondisyonum olmasına rağmen yokuşlarda çok zorlanmaya başladığımı hissettim.nedenini öndeki dişli sayısının 2 olmasına bağladım ve geçen haftalarda bisikleti satıp yerine lapierre urban shaper 600 aldım . Şuan için yokuşlarda daha iyiyim.(3 dişli olmasından ötürü) . Sattığıma pişmanmıyım? Düz yolda ve kumlu çakıllı taşlı yolda kullanacak bir şehirde olsaydım pişman olurdum.

Hayırlı olsun güzel bir marka ve bisiklet almışssınız.
Zamanla Ankara nın asfalt yollarının da Tunceli nin çakıllı yollarını aratmadığı fark edeceksiniz :)
Umarım gravel duruyordur satmamışsınızdır. :)

• Beğen
Tepkiler: bilaltuna
Bisan all trail kullanıp ankarada yaşayan varmı forumda

All traıl serisinde 10 cm mi gidon boğazı

2020 model 52 kadro all trail ile 21 (22 de olabilir 50 kadro hangi yılda çıktı bilmiyorum) model 50 goemetrılerı arasında ST farkı harici fark yok gibi. Hatta 20 modelde reach ve Tt mesafeleri daha kısa 52 kadronun . Ikıncı el alacağım 174-78 ölçülere sizce sorun olur mu. Şuan sorunsuz şekilde g2 kullanıyorum gidon boğazını 8 den 10 A çekerek. Sizce 2 cm lik ST farkı sorun olur mu yarın ya da 2-3 güne almayı düşünüyorum

Dosyalar

• Screenshot_20220927-001807_Opera beta.jpg
    Screenshot_20220927-001807_Opera beta.jpg
    76,8 KB · Okunma: 12
  • Screenshot_20220928-140813_Opera beta.jpg
    Screenshot_20220928-140813_Opera beta.jpg
    44,5 KB · Okunma: 12
Arkadaşlar merhaba

sonunda hayalimdeki düşük maliyetli flat bar hd fren gravel bisikletimi topladım .
kısa bir ip ucu vereyim
arkada 11.42 9lu ruble
ve önde 46.30 2li aynakol kullanıyorum .

hem düz yolda hız ,hemde tırmanış olarak arzuladığım vites oranlarına kavuştum
tüm parçaları teknik özelliklerindeki kapasitelerine göre ve kendi marka modelleri ile birleştirdim

ilk başta Bisan all trail sora düşündüm ama onu hd frene çevirip drop bardan flat bara dönüştürmek çok pahalıya geleceğinden
bisiklet olarak fiyat performans peugeot t11 2x kullandım

yarın ya burda ya da yeni bir başlıkta resimler ile deneyimlerimi paylaşıcam
Bu projem tiagra set yol bisikletimi satmama mal oldu ama bence sonuna kadar değdi .

herkese hayalindeki bisiklete kavuşmasını diliyorum

Arkadaşlar merhaba

sonunda hayalimdeki düşük maliyetli flat bar hd fren gravel bisikletimi topladım .
kısa bir ip ucu vereyim
arkada 11.42 9lu ruble
ve önde 46.30 2li aynakol kullanıyorum .

hem düz yolda hız ,hemde tırmanış olarak arzuladığım vites oranlarına kavuştum
tüm parçaları teknik özelliklerindeki kapasitelerine göre ve kendi marka modelleri ile birleştirdim

ilk başta Bisan all trail sora düşündüm ama onu hd frene çevirip drop bardan flat bara dönüştürmek çok pahalıya geleceğinden
bisiklet olarak fiyat performans peugeot t11 2x kullandım

yarın ya burda ya da yeni bir başlıkta resimler ile deneyimlerimi paylaşıcam
Bu projem tiagra set yol bisikletimi satmama mal oldu ama bence sonuna kadar değdi .

herkese hayalindeki bisiklete kavuşmasını diliyorum
ruble oranlarında takıldım kaldım ben :D harika. güle güle kullan :D

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
teşekkür ederim dostum

• Beğen
Tepkiler: arikanfati
Geri