uguryilmaz144
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.561
- İsim
- Uğur Yılmaz
- Bisiklet
- Mosso
Geçenlerde bisan mtb'yle kursa giderken yanımdan merida sculturalı yaşı benden küçük bir arkadaş geçti. Geçerken de anlamadığım bir şekilde bir kaç kere baktı. Selam verircesine değil de, eline verdim gibilerinden Tabi benim bisan kuzu kılığında kurt kimsenin haberi yok Çektim vitesi 18'e bastım sprinti arkasından yetiştim. Rüzgarına mı girsem geçsem mi derken gideceğim yere yaklaştığım için %100 verip kadansımın limitlerine gelip arkadaşı geride bıraktım. 46-14 oranı son sürati epey azaltıyor malum. Eğer o arkadaş aynakolunun hakkını verseydi 50-11'le ifademi alacaktı muhtemelen. Ama hor görülen mtb'mden nasibini aldı işte.
Sırf böyle olaylar yüzünden şehir içinde mtb kullanmayı daha çok seviyorum. Bir de gündelik kıyafetle gezince dışarıdan gayette bisikletle alakasız biri gibi görünüyor insan. Şehirde mtb mi kullanılır diyen arkadaşlar, forumda mtb kullananları hor görmek yerine, antreman yapıp o bisikletlerin hakkını verse daha iyi olacak
Şehir içinde mtb kullanırken sizin de başınıza böyle olaylar geliyor mu hiç ?
Sırf böyle olaylar yüzünden şehir içinde mtb kullanmayı daha çok seviyorum. Bir de gündelik kıyafetle gezince dışarıdan gayette bisikletle alakasız biri gibi görünüyor insan. Şehirde mtb mi kullanılır diyen arkadaşlar, forumda mtb kullananları hor görmek yerine, antreman yapıp o bisikletlerin hakkını verse daha iyi olacak
Şehir içinde mtb kullanırken sizin de başınıza böyle olaylar geliyor mu hiç ?