@ROCK
Selamlar,
Ben 10 - 15 yıl önceden metin ustayı tanırım mükemmel işçiliği ve çok ucuz olmasa da makul işçiliği ve paranızın kısıtlı olduğunda yaptığı abiliklerle tanırım en çok, tabi bizde sürekli dükkanının önünde takılan gençlerdik, o yüzden herzamanki müşterileri olarak sayıldığınızdan belki ufak bi kayırma yapıyor olabilirdi
yıllar geçti başka yerde yaşadığımdan bu bağ koptu, yeni bisiklet topluyorum ve parçaları alırken tamir setleri de sipariş ettim yalnız sipariş ederken ayarsız davranmış ve bütçemi aşmışım, haliyle en az ihtiyaç duyduklarımdan çıkarmaya başlayayım diye düşündüm, aynakolu bi taktım mı daha 1 sene uğraşmam diye düşündüm, ve shimanonun krank aparatı listeden ilk çıkarttıklarım arasındaydı.
Sonra Bakırköy'e yolum düştü, Herşeyden önce metin abi ne halde, iyimi sağmı diye görmek istedim, sordum dükkanda yoktu, sonra derdimi anlattım, aynakol ve yatağını ne kadara taktırabileceğimi Öğrenmek istedim, (eğer bi anahtar parası alacaklarsa benden, iptal ettiğim Anahtarı almak mantıklı olacaktı.) muhabbet boyunca bana bişeyden anlamıyormuşum gibi davrandılar, kıl müşteriye yaklaşan esnaf ifadesi vardı suratlarında, yanında çalışan elemanlarıydı. Kadroyu görmeden bişey diyemem dediler en son, hollowtech mi takıcaz yoksa başka bişey mi ona göre değişir dedi, sanarsın ki hollowtech daha eziyetli
evet hollowtech dedim, aynakol yatağı ölçüsünü net olarak verdim, genede kadroyu getir görelim deyince anladımki aldığım kadroya göre fiyat çekecek bana, eski bi dostla arayı bozmuşçasına üzüldüm, ve aynakol anahtarını sipariş ettim
Formdaki diğer Metin bisiklet yazısını bulamadım, link verirseniz sevinirim, belkide forumda bisikletçilere de ait bir database oluşturmak iyi olabilir