Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İstanbul'da bisiklet tamircisi

@ebayusuff bozabiliriz, yapabiliriz, kırabiliriz... ihtimallere bu kadar takılmayın. akort için gerekli olan tek şey akort anahtarıdır. Bisikletçilerin kullandığı akort sehpasının gördüğü işlevi sizin kadronuz zaten görüyor. Mesele aslında 2 bin liralık bisikleti riske edip etmeme meselesinden ziyade, öğrenme azmi ve merak gibi geliyor bana.
 
  • Beğen
Tepkiler: Yusufclp
Scudo
Alibeykoyde Şen bisiklet yesilpinarda stil bisiklet yillarin esnaflari ve Sultangazi de Atak Bisiklet uygun yapanlar ucude iyidir.
En azindan para ikinci planda gelen yerler. Benim bildiklerim bunlar tabi mutlaka diger yerleride degerlendirmelisin. Celikoglu bana uzak ama iyi esnaf diye isinin erbabi seklinde bir cok yorumlar okumustum.
 
Ben de Atak bisikleti tavsiye ediyorum. Gerçi daha önce bakım yaptırmadım ama birkaç alışverişim oldu orada yaşadığımı anlatayım siz karar verin.

SPD Pedal almak için Atak Bisiklet'i aradım kullandığınız bir online alışveriş sitesi üzerinden sizin ürününüzü alsam sonra elden teslim alsam olur mu diye sordum çünkü kargo ile uğraşmak istemiyordum. Siparişi verdim gittim elden teslim aldım alırken teslim aldığıma dair ne bir belge ne de site üzerinden onay istemediler eve gidince halledersiniz sıkıntı değil diyerek gönderdiler, güvenerek. Açıkçası bu davranıştan dolayı hoşnut oldum daha önce karşılaştığım bisikletçiler gibi değiller. Bundan sonra her ihtiyacım için onlara gitmeyi düşünüyorum. Tamam bisikletçilerin amacı para kazanmak hiçbiri bu işi hobi olarak yapmıyor ama bunu insanın gözüne sokmamak lazım esnaflık gereği.
 
  • Beğen
Tepkiler: ebayusuff
@Gökhan Kovancı
Çelikoğlu Bisikletin bir şubesi de Sirinevlerde var ama hiç gitmedim.
 
  • Beğen
Tepkiler: Gökhan Kovancı
Arkadaslar gecen hafta pazar gunu bisikletimi buradaki arkadaslarin tavsiyesi uzerine Beylikduzü Çelikoglu bisiklete götürdüm. Ensar beyin musterisi oldugu icin Hasan bey beni karşıladı bisikleti gösterip 2 gün once bisikletciden sözde bakim yapildi diye teslim aldigimi fakat sıkıntıları olduğunu belirttim. Zaten Hasan beyde bisiklete bakar bakmaz herhangi bir bakim yapilmadigini anladi. Hafta icinde Ensar bey aksam beni arayip yapilmasi gerekenleri bana tek tek acikladi ve kendi bisiklet grubu oldugunu katildiklari etkinliklerden bahsetti.Dün ensar bey beni aradi ve bisikletin bakimlarinin tamamlandigini hatta bizzat kendisinin test edip ilgilendigini belirtti. Bu aksam bisikleti teslim almaya subeye gittim bisikleti depodsn getirdiklerinde bi an benim bisikletimmi diye düşündüm arka ruble 8 li ile değişmiş, arka gobek sökülüp Sram arka gobek takilmis, vites ayari yapilmis,yamuk rötor duzeltilmis tutmayan frenler simdi tam istedigim gibi olmus,ön gobegi acip icini toparlayip geri takmislar bisikletin tekerlerini bile yikamislar sanki sifir gibiydi ve daha aklima gelmeyen 1 2 şey. Ensar bey sagolsun bana bir tanede kadro koruyucu hediye etti ve tum bu degisen parcalar ve bakim icin sadece 100 lira odedim . Ben bu kadar bisikletci gezdim ilk defa birseyi farkettim Ensar Bey ve Hasan bey sizi musteriden öte dost gözüyle görüp size bu şekilde yaklasiyor ve isinide en dogru ve en saglikli sekilde yapiyorlar. Amaclari para kazanmaktan öte bisiklet gruplari icin pedalşör kazanmak bu acikca belli zaten kendilerini taniyan bircok forum uyeside var. Gercekten yaptiklari işe kefilim Avcilar beylikduzu buyukcekmece civari yada uzak ilcelerde olup benim gibi isini duzgun yapan uygun fiyatli bisiklet tamircisi ariyorsaniz kesinlikle kendilerini öneririm. Her ne kdr forumda bulunmasalarda ben kendilerine buradan tesekkur etmek isterim.
 

Dosyalar

  • 20150420_210727.jpg
    20150420_210727.jpg
    106,6 KB · Okunma: 81
  • 20150420_210715.jpg
    20150420_210715.jpg
    137,4 KB · Okunma: 74
Çelikoğlu ismini forumdan birinden duymuştum. Büyükçekmecede oturan yakın bir arkadaşımın da iyi referans vermeleriyle kendilerine bisikleti emanet etmiş bulunuyorum. Henüz bisikleti geri almadım, aldıktan sonra tekrar yazarım ama size ve bisikletinize gösterdikleri ilgi güzel. En azından sizi görünce gözleri para aşkıyla parlamıyor o belli.
 
@Hakan.Sahin Ben size söylemiştim iyi olduklarını ama anlattıklarınıza şaşırdım çünkü bu kadarını ben de beklemiyordum. Memnun kalmanıza sevindim. İyi pedallamalar.
 
@yusufclp valla çok içime sindi. Ensar bey sağolsun çok ilgilendi bisikleti biraktiktan birgün sonra aksam 9 da aradi yarim saat konustuk yapilmasi gerekenleri soyledi ben degissin dedigim ön göbegi acip temizleyip degismesine gerek olmadigi icin tekrar geri toplamislar bunu yapacak çok az tamirci kaldi. Günümüzde tüm tamirciler ne kadar parca degistirsem kar dır mantigi ile ilerliyor. Kendileri müşteri kazanmak yerine kendi bisiklet gruplari icinde dost kazanmanin derdindeler. Magazaya gittiginizde goruceksiniz birsey yaptirmayin sadece sohbete gidin Ensar bey hemen yaptiklari turlari acip izlettiriyor size :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Yusufclp
@Hakan.Sahin Sosyal medyadan takip ediyorum Ensar beyi ve bisiklet gurubunu zaten. Bişey lazım olursa yada bakım gerekirse gidiyorum. Bana da 3 km mesafedeler. Böyle bisikletçi herkese nasip olsun inşAllah.
 
@ROCK

Selamlar,
Ben 10 - 15 yıl önceden metin ustayı tanırım mükemmel işçiliği ve çok ucuz olmasa da makul işçiliği ve paranızın kısıtlı olduğunda yaptığı abiliklerle tanırım en çok, tabi bizde sürekli dükkanının önünde takılan gençlerdik, o yüzden herzamanki müşterileri olarak sayıldığınızdan belki ufak bi kayırma yapıyor olabilirdi :) yıllar geçti başka yerde yaşadığımdan bu bağ koptu, yeni bisiklet topluyorum ve parçaları alırken tamir setleri de sipariş ettim yalnız sipariş ederken ayarsız davranmış ve bütçemi aşmışım, haliyle en az ihtiyaç duyduklarımdan çıkarmaya başlayayım diye düşündüm, aynakolu bi taktım mı daha 1 sene uğraşmam diye düşündüm, ve shimanonun krank aparatı listeden ilk çıkarttıklarım arasındaydı.
Sonra Bakırköy'e yolum düştü, Herşeyden önce metin abi ne halde, iyimi sağmı diye görmek istedim, sordum dükkanda yoktu, sonra derdimi anlattım, aynakol ve yatağını ne kadara taktırabileceğimi Öğrenmek istedim, (eğer bi anahtar parası alacaklarsa benden, iptal ettiğim Anahtarı almak mantıklı olacaktı.) muhabbet boyunca bana bişeyden anlamıyormuşum gibi davrandılar, kıl müşteriye yaklaşan esnaf ifadesi vardı suratlarında, yanında çalışan elemanlarıydı. Kadroyu görmeden bişey diyemem dediler en son, hollowtech mi takıcaz yoksa başka bişey mi ona göre değişir dedi, sanarsın ki hollowtech daha eziyetli :) evet hollowtech dedim, aynakol yatağı ölçüsünü net olarak verdim, genede kadroyu getir görelim deyince anladımki aldığım kadroya göre fiyat çekecek bana, eski bi dostla arayı bozmuşçasına üzüldüm, ve aynakol anahtarını sipariş ettim :)

Formdaki diğer Metin bisiklet yazısını bulamadım, link verirseniz sevinirim, belkide forumda bisikletçilere de ait bir database oluşturmak iyi olabilir
 
Acaba Çelikoğlu bisiklet pazar günleri de açık mı?
 
Çok eski bir konuymuş. Fakat lazım oldu. Kağıthane civarı Bisiklet tamircisi/parçacısı varmıdır bildik/güvenilir?
 
Alibeyköyde şen bisiklet var dostum bülent beydir sahibi cok iyi bir yer gidersen memmun kalırsın.. her türlü malzeme yedek parça bakım işlerini güleryüzlü bir abimiz halleder..

@biyani alibeyköy şen bisiklet iyidir denemeni tavsiye ederim
 
  • Beğen
Tepkiler: Ersin savaş
İstanbul Avrupa yakasinda bisiklet isinden ciddi manada anlayan bisikletci tavsiye edebilir misiniz.Tesekkurler.
 
Geri