Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İstanbul'da bisiklet tamircisi

Vites problemim vardı. Ortaköy'de kaçkar bisiklete götürdüm cüzi bir ücrete çözdüler. Geçenlerde arkadaşım genel bakıma gidip o da memnun kaldı. Bir bakın isterseniz. Pedaldaki ses de büyük ihtimalle basit bir yağlama ile çözülür, eski bisikletimde yapıyordu.

• Beğen
Tepkiler: kafcamus
Scudo
Fatih Draman tarafında Dadaş bisiklet var, Murat abidir kendileri. Çok kral tamir eder ve cidden cüzi bi miktara yapar.

• Beğen
@Kulls ortaköy'de iki yerleri olduğu söyleniyor şayet değişmediyse, hangi sokakta acaba biliyor musunuz? pedal-yağlama önerisine de bir bakacağım. teşekkür

@Bugraacik dadaş bisiklet adını başkalarından da duydum, iyi bahsediliyor, evet. teşekkür ederim

@kafcamus
Hocam kumpircileri arkana alıp yukarı doğru çıkıyorsun. Sağda Domino's var, ileride Toyota falan var hemen cadde üzerinde sağda

• Beğen
Bisikleti aldığın yer ilgilenmiyor mu?

@Aazam aldıktan sonra bir kez götürdüm, çok memnun kalmadım. o yüzden başka bir yer arıyorum.

fikri takip mesajları:

@Kulls pedalı yağlama sorunu çözdü, evet. teşekkür.

@Bugraacik daha ben vites meselesini halledemeden bi köpek saldırısında düşünce vites ayarları komple bozuldu, arka aktarıcı janta sürtmeye başladı. dadaş bisiklete gittim. murat arkadaş yoktu ama yerine bakan hamza arkadaş da çok ilgilendi, gayet memnun kaldım. tekrar teşekkür

Murat Dadaş iyi ustadir. Problemi kesinlikle cozer.

Küçükyalı Tandem

arkadaşlar maltepede bildiğiniz işin ehli bide kazıkçı olmayan bildiğiniz bir bisikletçi varmı ?

@bisan75 Merhaba
Küçükyalı Tandem bisiklet, Bostancı köprüsüne çıkarken eski kaçkar yeni ismiyle bisiklet sepeti ve yine Bostancı da Pedal Türk var. Herhangi birini tavsiye ederim

Bostancı pedalTürk'ü tavsiye ederim bende işini iyi yapıyorlar.

tandem iyidir arkadaş baya prof a yakin isler yapiyo

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kağıthane merkeze yürüme mesafesinde bisiklet tamircisi biliyor musunuz?

metin bisiklet git iyidir ustadır mekanik tamirde 1 numaradır..

Ufak tefek işlerde istanbul caddesi üzerinde enderin sokağından gir, yolun sonunda sağ tarafta bisikletçi bir amca var, fiyatları çok uygun akord ayarı ve vites ayarı için gayet iyi ustalığı yedek parça için pek uğramam, ucuz malzemeleri var.
Bunlar dışında tilmen bisiklet ve turkuaz bisikleti tavsiye ederim. Tilmen eski turkuazun olduğu yer, turkuazın şimdiki yeri de kartaltepe itfaiyesinin hemen yan sokağında, işçilikte muhabbette ikisinde on numara..

Metin için iyi birşey söyleyemem, gerek bu forumda gerekse internetteki yorumlar fena. Bende fiyat konusunda baya kol gibi bir muhabbet yaşamıştım üzerinden zaman geçti net hatırlamıyorum ama 80 dediğine tilmende 30 çekmişlerdi çayda ikram edince baya bi kara geçmiştim :)

• Beğen
Tepkiler: karanbatu
bu yaz bisikletin sol pedali kirilmisti, tandemde degistirelim dedik biz de, çok paragözler kendileri. en dandik pedala bile 25 TL fiyat çektiler, sadece sol kirikti, sag kalsa deyince olmaz bu cift takilir illa ki deyip kirdilar sag pedali. Alisveris yapmayin buradan

@Kaptancan
(link)

En dandik pedal 27 TL ve çift satılıyor. Niye bu kadar kızdınız adamlara :)

@BerkEvren
BİSİKLET PEDAL, SAĞ SOL TAKIM A KALİTE FEİMİN MARKA, BİLYALIDIR 25,00 TL yerine 11,50 TL
(link)

Bu linkte daha ucuza da var hocam, ve sanirim taktiklari da bu kalitede bir sey. Sitemim en çok çift aldığımız halde solu takalım sağ taraf da dayanabildiği kadar dayansın sorun çıkarsa değişiriz dememize rağmen yok o öyle olmaz deyip pedalı kırmaları (evet sökmediler kırdılar)

Geri